Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeopomoccccccc

potrzebuje pomocy informatyka

Polecane posty

Gość proszeopomoccccccc

komp nie chce polaczyc sie z siecia. Drugi dziala normalnie. karte sieciowa wylaczalam i wlaczalam. Co jest grane? Ktos zna sie na tym ? Wczesniej dzialal. Wlasciwi e to jest netbook sony vaio.

Gość proszeopomoccccccc
nie koniecznie informatyk. ale osoba ktora sie zna. Probowalam wylaczac i wlaczac i dalej nic.

Gość zenobiusz w.
Ile płacisz?

Gość a dokladniej?,,,
co sie dzieje?

Gość a dokladniej?,,,
co sie dzieje?

Gość proszeopomoccccccc
poprostu internet nie dziala w drugim kompie. Nie wiadomo z jakich przyczyn. samo sie wylaczylo. A wczesniej dzialalo. resetowalam modem. wylaczalam karte sieciowa i wlaczalam. a ten nie lapie sieci. Wczesniej dzialalo. bylabym wcdzieczna o jakas wskazowke. Gdzie szukac problemu.

Gość proszeopomoccccccc
to jest internet bezprzewodowy. w moim kompie dziala. a tak pozatym nie polecam tego g... tych netbookow sony vaio. Same z tym problemy. Ale to juz inna historia.

Gość combondis
format C

Gość GHAH paź szatana 666
Informatyka se skołuj! Za 5 dych informatyk ze zniszczoną psychiką znający stare technologie sam do wszystkiego dojdzi! W pjiździe dojdzie tęz po czasie grając na flecie jak na dziurawym k00tasie!

Gość proszeopomoccccccc
jest napisane: karta polaczenie sieci bezprzewodowej jest wylaczona. a wlasnie jest wlaczona. I to jest dziwne.

Gość a dokladniej?,,,
jezeli to modem laczony przez usb to mozna sprobowac przez inne porty usb... ewentualnie przeinstalowac program do modemu...

Gość proszeopomoccccccc
GHAH paź szatana 666 nie sadze zeby to bylo az tak skomlikowane . szatanie :-) Ale mnie interesuja konkrety gdzie moge grzebac. A potem sobie poradze. Jest weekend, a potrzebuje na jutro. to jest jakas pierdola.

Gość proszeopomoccccccc
a dokladniej?,,, to jest siec bezprzewodowa. modem z upc bezprzewodowy. w tym sęk ze na innym ompie sie lacze. Wlasnie pisze z tego kompa. a tego vaio szlag trafil nagle.

Gość proszeopomoccccccc
ok. dzieki. nie wiem czy mnie zauwazy. a reinstalacja to nie jest to samo co format? czym tp sie rozni? tym ze format to wyczyszcznie wszytskigo, a reinstalka to wyczyszczenie a zostaja wszystekie dane w kompie? nie bardzo ogarniam

Gość proszeopomoccccccc
wifi wlaczone./ wlasnie z drugiego kompa pisze. jest ok. ale cos sie w drugim spieprzylo. modem ok. wlaczalam , wylaczalam. tego drugiego netbooka tez wylaczalam i wlaczalam i slepy jest.

Gość proszeopomoccccccc
jakby byl to normalny laptop to chyba by nie bylo problemu. a netbooki to najgorsze dziadostwo. ale kupilam pod katem pracy. teraz załuje.

Gość proszeopomoccccccc
ten vaio sony nie pokazuje mi nawet innych sieci do polaczenia. a diabli go. juz nie raz gon chcialam przez okno wyrzucic dziada. Ale potrzebuje teraz zanim kupie laptopa nowego.

informatykiem nie jestem ale z tego co mi sie zdaje to format to jest czyszczenie wszystkiego i wgrywanie systemu na nowo.. a reinstalacja to tjb. naprawianie:)

Gość proszeopomoccccccc
nevtelen masz racje. niby podobnie. bo tez sie naprawia. a jednak to nie to samo. Nie mniej dziekuje ze jakos staraliscie sie pomoc. :-) A jutro idziemy kibicowac Polsce :-) Zycze milego wieczoru.

Gość czywypadaaaaaaaaaa
tak format c od razu, no ludzie... 99% problemów z kompem, jest powodowanych winą użyszkodnika.. w pierwszej kolejności przypomnij sobie czy coś było przed padem neta na kompie robione i co, może aktualizacja firewalla, antyvira, może zmieniane były ustawienia zakładam, że kompy w jednej sieci - możesz je pingować? zakładam że używasz windowsa zatem uruchom namiastkę konsoli - cmd i wklep ping IP drugiego kompa widzą się?

Gość inzynier serwisowy//zablok
VAIO i THING PAD to najlepsze laptopy na świecie. Zostaniesz za to surowo po dupie zlana. Trzeba było napisać bo widzę że wątek ma 5 dni. Zwarzywszy że to pierdoła napisz do mnie na gg. Zrobie ci za free na poczet innych usług. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Japierdole informatycy. Z tego co rzuciłem okiem dziewczyna pisze że wyłącza przełącznikiem mechanicznym. A mimo to pisze jej sieć wyłączona. Wiec wyłączyła tą sieć albo skrótem klawiszowym. Albo jakimś utility. Wejdź w panel sterowania > sieć i internet > centrum sieci i udostępniania > zmień ustawienia karty sieciowej Tam masz jakieś wi fi Np intel centrino atheros czy cośtego typu. Sprawdź czy włączone tj prawy przycisk. Jak widzisz wyłącz sieć jest włączone Jak widzisz włącz to wyłączona. Wszystkie tam sie znajdujace powinny być on. Tu jest błąd na 99% tylko wyłaczyłaś jakimś utility. Czyli dla lenovo fn +f5 jakie masz vaio nie wiem.

Wątek ma miesiąc!!!!!!!!! a nie 5 dni który uj odkopał