Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psunabude

CODZIENNE MYCIE WLOSOW

Polecane posty

Gość spuchły mi powieki górne i dol
flejaniemyta good for you, ale nie wydawaj takich kategorycznych opinii. ja ZAWSZE mialam wlosy cienkie i delikatne, natomiast ostatnimi czasy mam jeszcze ciensze, co mnie przeraza, ale nigdy nie bede miala grubych bo takich nigdy nie mialam.

ghfgsds zauwazylam, ze im grubsze i gestsze wlosy, tym mniej sie przetluszczaja, znaczy tak widze po moich znajomych ktorzy maja mocne grube wlosy. czesciej tym z cienkimi sie mocniej przetluszczaja.

spuchły mi powieki górne i dol- ja przez jakiś czas łykałam "Salfazin" w składzie tego specyfiku jest cynk i witaminy. Poprawiła mi się trochę kondycja włosów ale też nie mogę dokładnie stwierdzić bo wzięłam tylko 2 opakowanie i nie łykałam regularnie :) "Silica" jest świetna kiedy wypadały mi włosy garściami zaczęłam ją łykać po pierwszym opakowaniu widziałam już niesamowitą różnicę :) ale wiadomo tabletką trzeba dać czas i po jakiś 3 miesiącach widać najlepsze efekty, więc to sposób tylko dla wytrwałych. Wracając do Silicy to brałam ją długo z przerwami jakieś 2 lata ale mój organizm chyba się już do niej przyzwyczaił i na mnie już tak nie działa jak kiedyś więc od niedawna zaczęłam stosować Belisse :) na razie jest ok ale nie będę się wypowiadać bo dopiero 1 opakowanie skończyłam :)

hm, jak mi sie ta skrzypovita skonczy to siegne po silike :) podstawa to oczywiscie dieta, bo ona powinna dostarczac niezbednych skladnikow, ale ja tez mam duzy problem z przyswajaniem, i tu sie rozbija cala moja teoria :(

Gość psunabude
a ja lyszalam ze revalid jest dobry. bWLIAA mi nie pomogla.

a ten salfazin tez sobie zanotuję gdzies, bo przeczyatlama i tez ciekawy.

Gość nogi twee
ja myje codziennie ,mąz i córka też ,nie wyobrażam sobie rzadziej ,bo czyłabym się nieświezo

a myslicie ze mozna stosowac co drugi dzien naprzemiennie np salfazin i silice? raz to raz to?

Gość flejaniemyta
spuchły mi powieki górne i dol ohhhh jaaaa gut fuer mich:) ale ja nie wydałam żadnej kategorycznej opinii, te fryzurki pazurki to ja musiałam nosić, jak miałam dwa razy mniej włosów niż mam:) Wcale nie mam grubych włosów, mam cienkie, delikatne jak większość Polek, tyle że teraz w wystarczającej ilości.

kurcze, revalid zawiera drozdze, niestety odpada :(

flejaniemyta no troszke inaczej zabrzmialo to co napisalas wczesniej. ja bym chciala wrocic do tego co bylo po prostu, ale to mnie czeka kilka m-cy kuracji teraz, dosc cieżkiej i wymagającej wyrzeczeń :O

Też uważam, że tylko cześć tych skladników wypisanych na opakowaniu tabletek nam się wchłania :( więc masz racje dieta jest najważniejsza, choć tabletki nam nie zaszkodzą. Jak wspominałam wypadały mi włosy przez pierwszy tydzień-dwa brałam po 2 tabletki dziennie, pózniej już po jednej ale efekty na prawdę były fajne :) ja mam zamiar teraz przy najbliższym przypływie gotówki zainwestować w inneov gęstość włosów :) zobaczymy co to za specyfik i czy jest warty swojej ceny:)

Gość psunabude
ja mialam calkiem inne wlosy. blo ich duzo, wspomagalam je pokrzywa. teraz mam 5 wlosow na krzyz , sa zniszczone tym ciaglm mycim, prostowaniem, suszeniem i farbowaniem

Gość flejaniemyta
spuchły mi powieki górne i dol to się wie, mi zajęło kilka lat haha Powodzenia.

Gość psunabude
aha. i jeszcze wydaje mi sie ze fajną opjcą jest splatanie wlosow w luzny warkocz przed snem- wtedy si e tak nie placza i nie wycieraja, co powodje ze pryz czesaniu rannym nie ma powodu by je szarpac, wiec az tyle nie wypada.

mysle ze akurat stosowanie chemii, tej codziennej, dostepnej w supermarketach, nie wplywa znaczaco na wypadanie. suszenie itp moze oslabic wlosy, ale tez nie wplywa wg mnie na wypadanie znacząco. musi sie dziac cos w srodku organizmu badz jakas choroba skory, ze wypadaja.

Gość ciekawytemat
ciekawe podejscie do sprawy..

Gość Giiienek
"Czeste mycie skraca zycie." Zapamietajcie sobie to powiedzenie glupie baby i przestancie pierniczyc glupoty.