Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katjaa

Fryzura

Polecane posty

Za tydzień jadę na roczek kuzynki i mam problem z fryzurą. Nie wiem jaka pasuję ona na tego typu imprezy. Mam długie włosy. Nie proponujcie mi loków, bo z tego, co wiem siostra lubi je robić, więc przypuszczam,że taką fryzurę będzie miała. Ja na co dzień nic nie robię z włosami myję tylko mam , albo rozpuszczone, albo warkocza. Może jednak nic nie robić? Proszę o radę.

Gość bzyksryk
na YouTube jest taka blondyna chyba fryzjerka i pokazuje jak się robi różne upięcia włosów kanał się nazywa stylizacje

Gość blesk
i właśnie najpiękniej wygląda kobieta z długimi rozpuszczonymi włosami zakrywając piersi bez biustonosza :)

Gość łan tu łan tu
a czy ty nie przesadzASZ? jakiś roczek a robisz z tego bog wie jaką impreze. idz jak ci wygodnie.

Gość rozwódkaaaaa
ja tez mam bardzo długie i grube włosy i mało jest mozliwych upięć i spinek, które to obejmą najlepiej idx do fryzjerki na lekkie podcięcie i modelowanie zakręcone końcowki załatwia sprawę

Ja bym wolała na rozpuszczonych coś zrobić może wyprostować je prostownicą tylko?

To takie dziwne ,że ja nie chodzę na imprezy i nie wiem jakie są trendy w fryzurach.