Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnkaaaa

problemy z rodzicami;(

Polecane posty

Gość annnnkaaaa

Kompletnie nie wiem co robic.. Mam 16 lat i nie moge sie pogodzic z tym co sie stalo.. Rok temu dowiedzielismy sie ze tata ma kochanke i dziecko, okazalo sie ze spotykal sie z nia od 6 lat. Mamie bylo ciezko jednak mu wybaczyla ale pod warunkiem ze obieca ze nie bedzie sie z nia spotykal i tak ze sie zgodzila na jednorazowe w miesiacu odwiedziny ale tylko dziecka. Ostatnio zadzwonili znajomi ze zrywa sie on wczesniej z pracy i spotyka z ta dziwka oklamujac nas!! Mama sie wkurzyla i spakowala go , chce sie z nim rozstac. Bardzo go kocham i nie chce tego. Mama teraz tez cierpi nawet jeszzce bardziej , nic nie je, ja mam to samo, nie chce go tracic chce zeby bylo jak kiedys. Byli dobrym malzenstwem gdyby jej tak nie okllamal i nie zrobil jej takiego czegos. Jak sobie z tym poradzic? :((

Gość Connie....
zrób pierogi dla odprężenia :classic_cool:

Gość miss piggi
a opcja żeby przywoził to dziecię do was nie istnieje? ono nic nie winne... na czym polega to dobre małzeństwo skoro ojciec kłamie i dzieci na boku robi?

Gość annnnkaaaa
nie ma takiej mozliwosci zeby todziecko u nas bylo. Ta co ma z nia dziecko robi wszystko zeby go miec, zeby sklocic go z moja mama i dlatego tylko takie odwiedziny zeby ona przy tym byla. A z tym ze sie spotykali chodzilo mi o to ze on z nia sam na sam mowiac nam ze zostaje dluzej wpradzi lub wczesniej musi wyjsc do pracy. Wczoraj sie wyprowadzil na jakis czas do babci niby na jakis czas teraz mama nie chce go przyjac bo jej obrzydl z ttymi klamstwami i z tym ze sie spotyka z ta lafirynda... A mi na prawde jest ciezko...

Gość miss piggi
wcale ci się nie dziwię kochanie... chcesz mieć ojca, masz kłamcę i gówniarza może go zapytaj jak chciałby zachować szacunek własnej córki, skoro ona (czyli ty) nie może wierzyć w to co on mówi?

Gość miss piggi
nie ma takiej mozliwosci zeby todziecko u nas bylo myslę, że jest ojciec jakby się już zdecydował na JEDEN związek mógłby wystąpić o uregulowanie widzeń z dzieckiem sądownie na przykład i zabierać je co jakiś czas do was

Gość annnnkaaaa
Wszyscy mowia ze moja mama juz dawno sie rozwiesc powinna i nie raz z nim rozmawialismy ale on caly czas mowi ze ma tam corke a do tej kobiety jeszcze cos czuje i nie umie sie sam zdecydowac z kim ma byc ;/ nie raz mu plakalam ,mowilam to on unikal rozmowy ,wychodzil.. Teraz jak mieszka u swojej mamy ,mojej babci jest gorzej ,jakos dziwnie i pusto bez niego.. Mama ciagle placze i nie wie czy dobrze zrobila.

Gość miss piggi
nikt za mamę decyzji nie podejmie to że jest kompletnie rozbita to naturalne a tatuś o serduszku jak stodoła na tym korzysta :O

Gość annnnkaaaa
no dokladnie.. Dziekuje za odpowiedzi.. Chcialam sie dowiedziec czy warto sie przejmowac i plakac za takim, co on zrobil.. mimo ze go kocham

Gość miss piggi
to mu powiedz, że chciałabyś go jeszcze szanować, ale ni cholery nie możesz w tym co odwala :P

Gość zxcmnbv
czasu nie cofniesz, a to że rodzice się rozstaną nie znaczy że przestaną nimi dla Was być

Gość balbalblab
Jejkuu, z tego co piszesz to Twój ojciec zachowuje sie jak totalny gówniarz. Ale przemyśl też swoje postępowanie - wiadomo że go kochasz i nie chcesz go tracić, ale pomyśl, jak Twoja mama musi się czuć, będąc z człowiekiem, który ją zdradza i oszukuje. Ja przypuszczam że wybaczyła mu wtedy ze względu na Ciebie i tylko dla Ciebie wytrzymywała taki związek. Teraz pewnie myślisz tylko o tym, że chcesz swojego Tate, ale pomyśl też o Mamie - bo ona nie zasługuje na to , żeby być zdradzana i oszukiwana, a niezdecydowanie Twojego ojca to jest dla mnie jakaś parodia, bardzo współczuję!!! Nie zapomnij, że to dziecko jest Twoim rodzeństwem i nie znienawidź go, bo ono akurat nie jest niczemu winne ;/ I nie zapomnij, że Ojciec i Matka zawsze nimi będą, nawet gdy się rozejdą, a Twoja Mama, gwarantuje że odżyje i zacznie sobie układać życie na nowo. Twój świat się nie wali - rodzice są dorośli mająprawo do takich decyzji, Ty teżjesteśjuż prawie dorosła...

Gość balbalblab
Jejkuu, z tego co piszesz to Twój ojciec zachowuje sie jak totalny gówniarz. Ale przemyśl też swoje postępowanie - wiadomo że go kochasz i nie chcesz go tracić, ale pomyśl, jak Twoja mama musi się czuć, będąc z człowiekiem, który ją zdradza i oszukuje. Ja przypuszczam że wybaczyła mu wtedy ze względu na Ciebie i tylko dla Ciebie wytrzymywała taki związek. Teraz pewnie myślisz tylko o tym, że chcesz swojego Tate, ale pomyśl też o Mamie - bo ona nie zasługuje na to , żeby być zdradzana i oszukiwana, a niezdecydowanie Twojego ojca to jest dla mnie jakaś parodia, bardzo współczuję!!! Nie zapomnij, że to dziecko jest Twoim rodzeństwem i nie znienawidź go, bo ono akurat nie jest niczemu winne ;/ I nie zapomnij, że Ojciec i Matka zawsze nimi będą, nawet gdy się rozejdą, a Twoja Mama, gwarantuje że odżyje i zacznie sobie układać życie na nowo. Twój świat się nie wali - rodzice są dorośli mająprawo do takich decyzji, Ty teżjesteśjuż prawie dorosła...

Gość annnnkaaaa
no tak ale moga gadac ze wstyd ze razem nie sa ,mam glupia klase strasznie nie chce zeby sie smiali czy obgadywali..

Gość annnnkaaaa
Macie racje.. Musimy sie jakos trzymac.. Poczatku zawsze sa trudne, mam nadzieje ze jeszcze sie ulozy, Dziekuje Wam:)

Gość miss piggi
anka jest takie brzydkie meskie powiedzonko; wstyd to kraść i z dupy spaść to co inni ludzie będą gadać NIE MA NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA - to ICH PROBLEM, nie twój ty masz matkę która cię kocha i ojca który zachowuje się jak smarkacz w piaskownicy raniąc dwie kobiety i dwoje dzieci jednocześnie to, że go kochasz to dobrze to, że pakujesz sie w relacje między ojcem a matką ze względu na to co ludzie powiedzą jest bardzo złe oni zrobią co zechcą ty i tak będziesz córką obojga - mam nadzieję kochających cię rodziców

Gość annnnkaaaa
Tak, z tym to racja tez sie staraja i robili dla mnie wszystko teraz niestety tak wyszlo jak wyszlo.. Oby to jakos sie polepszylo.. Ja uciekam na jakis czas, dziekuje Wszystkim za odpowiedzi i wsparcie, Pozdrawiam Was goraco:)