Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara babajaga

Czy ma sens ? Ja 27 lat on 19

Polecane posty

Gość stara babajaga
Cięzko będzie ci uwierzyc, ale są grupy młodych osób, które potrafią sie bawić bez upijania się czy uprawiania seksu. Wyszalenie to nie tylko picie i seks

Gość ty chyba masz cos nei tak
pytajaccy dzenntellmannn jezeli ktos w dzisiejszych czasach czeka z seksem do slubu to po prostu osoba nawiedzona i do tego mająca słaby pociąg seksualny.

Gość stara babajaga
Temee o takie komentarze mi chodziło , dzięki : Właśnie najbardziej martwiłabym się o to,że zaczynac będzie dopiero studia. Nie są problemem kwestie finasowe, ale ja jednak jestm przyzwyczajona do innego stylu życia.

stara babajaga głupolu :-) a czy ja cos pisałam o upijaniu sie???:-)

stara babajaga ja ci to samo pisałam,tylko w ostrzejszych słowach :-) Głupol jestes :-)

Gość pytajaccy dzenntellmannn
pytajaccy dzenntellmannn jezeli ktos w dzisiejszych czasach czeka z seksem do slubu to po prostu osoba nawiedzona i do tego mająca słaby pociąg seksualny. kompletna glupota szkoda ze oceniasz osoby ktorych zupelnie nie znasz

pytajaccy dzenntellmannn no tak,19 latek ma niesamowite wartosc nie mierz wszystkich swoja miare, to ze ty mialas pustke gdy mialas 19 lat to nie oznacza ze wszyscy tak mieli

pytajaccy dzenntellmannn :-) a później taka kobieta,ktora czekała do slubu z seksem zakąłda tematy,ze seks ma nieudany,ze szuka kochanka,ze nie sprobowała z innym :-) Nawet seskuolog radzi nie czekac z seksem do ślubu.

pytajaccy dzenntellmannn :-) majac 19 lat nie miałąm pustki w głwoie,wrtecz przeciwnie,ale keirowałm sie wartosciami ,które były wanze w wieku 19 lat i nie musiałam wykraczac z nimi poza swój wiek. Obracam sie w kregu młodych osób i wiem jacy oni sa,są odpowiedzialni,ale tak jak ja,w kwestii dotyczacej ich wieku.

Babo ;) - we mnie też ostatnio się zauroczył 20 latek.Nic z tego nie było(co najwyżej troszkę smiechu mojego).Chłopaczek w ogóle mnie nie zna,rozmawiał ze mną może 2 razy w życiu a też już wszędzie mówił,że jestem jego Kotusiem,Kochaniem itp. :P. Śmiać mi się z tego chce do tej pory.Ja mam 29 lat,sama mieszkam i pracuję na siebie i powiem Ci,że tak jak napisałam nie chciałam mu "matkować".On szukał czegoś innego w związku niż ja.Ja chcę mężczyzny a nie dzieciaka.On miał w głowie tylko gry i imprezki z 16 latkami.Był taki "słodko pierdzący",wiecznie bez kasy i na łasce mamusi,która mu gotuje,sprząta i szykuje śniadanie na Uczelnię.Nie czułabyś stabilizacji,poczucia bezpieczeństwa itp.a to jednak w naszym wieku jest ważne.

a później taka kobieta,ktora czekała do slubu z seksem zakąłda tematy,ze seks ma nieudany,ze szuka kochanka,ze nie sprobowała z innym to nie jest zaden argument, bo te co robily przed slubem tez zakladaja takie tematy roznica jest taka ze te ktore robily przed slubem czesciej sie rozwodza i czesciej sa zdradzanie i same czesciej zdradzjaa

Nawet seskuolog radzi nie czekac z seksem do ślubu. Jesli idzie o seksulogogow to jest roznie. Jest powszechna zgoda ze prkatycznie nie ma takiego czegos jak seksualne niedopasowanie, poza skrajnymi przypadkami

Temee :-) ale 19 autorki to ewenement na skale juz nie swiatową,ale krajową:-) On jest inny,odpowiedzialny i mysli nie jak 19 latek,tylko jak 30 latek co najmniej :-) Autorka jest kobietą dojrzałą i nie zadwała by sie z byule kim,wiec wybrała sobie odpowiedzialnego,mega innego od wszyskich 19 latka.

Gość hmm*hmm
a ja mam w rodzinie taki przypadek ze ona lat 41 on 22 juz sa ze soba 4 lata i jak na razie jest ok ale dla mnie to troche dziwne jednak za duza różnica,dodam ze ona ma 2 dzieci straszy syn jest 3 lata mlodszy od niego:D

Gość Nie ma sensu, ale i tak bym
w to weszła :) Dla świeżości takiego uczucia, dla seksu z młodym, jurnym chłopakiem, dla przygody :P Rozpadnie się na pewno, ale co przeżyjesz, to Twoje. Tylko się nie zakochaj na poważnie, bo będzie boleć. Ale jak umiesz korzystać i bawić się,to zrób to. A moherom kij w oko, niech zazdroszczą niedopchnięte babska (które już tu się odezwały oczywiście).

pytajaccy dzenntellmannn napsiz ile masz lat,to ja ci napisze ile ja mam i dlaczego ma takei ,a nie inne podejscie do zycia.

jestem przed 30 slucham Cie

Nie ma sensu, ale i tak bym poseksic sie mozna,ale zeby ziwazek zakłądac :-) to głupota

Zazdroszczą stare pasztety, że na nich na pewno żaden 19-latek by oka nie zawiesił :D

pytajaccy dzenntellmannn a ja mam 45 :-) i syna starszego od 19 latka autorki :-)

Nie ma sensu, ale i tak bym :-) stary pasztet nie raz ,nie dwa odczuwa wzrok 19 latka na sobie :-)

Gość ale to juz bylo kiedys
Kochana MA!:) Ja jestem w podobnej sytuacjii ja 32 on 21 jest super i naprawde myslimy powaznie o nas jest rowniez bardzo dojrzaly jak na swoj wiek :)

Jeden stary "pasztet" odczuwa, inny nie. Te tutaj widocznie nie odczuwają, skoro jedynym sensem życia jest pranie gaci swoim 19-letnim synom (jak się tu jednak pochwaliła) i prawienie morałów. Zycie jest tylko jedno, ja bym się nie zastanawiała ani chwili.

ty chyba masz cos nei tak To troche dziwne, ze majac tyle lat piszesz tak stereotypowo

Nie ma sensu, ale i tak bym akurat nie ja piorę gacie swojemu synowi ,tylko pralka :-) a i tylko w weekendy,bo On poza domem przez tydzien jest ,bo studiuje.

Nie ma sensu, ale i tak bym I tak jak napisałam,ze seks to OK,ale zyby zwiazek z takim młodym,nieopierzonym jeszcze :-)

ty chyba masz cos nei tak mlody nie oznacz automtyxznoie ze niepowazny niejeden 19latek jest duzo bardziej powazny niz 25 czy 30 latek

Są ludzie i ludzie.czasem 19 latek jest odpowiedzialny i poważny a 40-latek zachowuje się jak rozkapryszone pięcioletnie dziecko ;)

Gość nie wiek tu jest decydujacy, a
jego nastawienie, zachowanie jest pelno 30, 40latkow, ktorzy zachowuja sie gorzej i bardziej nieodpowiedzialnie niz wiekszosc 18-latkow

pytajaccy dzenntellmannn owszem,że młody nie oznacza jakeigos głupola,a starszy mega doswiadczonego. Tylko po co młodosci zabierac młodosc.NIech 19 latek bedzie 19 latkeim,myslacym o szkole,o imprezkach(nie mam na mysli cpania i chlania) 27 latak,a jeszcze gorzej 42 latka,jezli jest emocjonalnie dojrzała ma co nieco inne spojrzenie na swiat,wiec taki zwiazek jest OK,ale tylko na zasadzie rozrywkowo-seksualnym.