Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara babajaga

Czy ma sens ? Ja 27 lat on 19

Polecane posty

Gość stara babajaga

Czy jest sens ,żeby w ogóle zacząć myśleć,że mielibyśmy szanse na udany związek ? Czy odpuścić ? Tak żałuje,że jest tyle lat młodszy ode mnie, jest moim ideałem , jeśli chodzi o mężczyzne , ale ten wiek ;/

Gość jak oboje jesteście wolni to
czemu nie

Gość zxcmnbv
jesli dorósł do bycia partnerem.. ale 19 lat to moim zdaniem jeszcze dzieciak, pomyśl o nim tak za 8-10 lat :)

Gość stara babajaga
Właśnie on jest trochę inny, poważny, odpowiedzialny. Nigdy nie spodziewałam sie,że 19 latek mi się spodoba. Nawet o 23 latkach myślałam,że to jeszcze za młodzi chłopcy dla mnie, za mało odpowiedzialni ,zbyt dziecinni .

Gość Mirka+
Rozni ludzie, obserwuj co z tego wyjdzie, byle zeby sie nie okazalo, ze to z Twojej strona potrzeba "chwili" ...;) Znam i takich, ktorzy w wieku 22 brali slub, i sa z tymi osoabmi do dzis...

Gość Twoja Stara tralalala
Stara baba koło 30 i chłopak kończący szkołę średnią

Gość jemiołła
:D ale jaja ja swojemu 19 letniemu synowi jeszcze obiady gotuję i gacie piorę:D

Gość jemiołła
poczekaj z 10 lat;)

Gość stara babajaga
Po 1 nie jestem starą babą :) Jeśli pierzesz gacie jeszcze w wieku 19 lat to nie jest zbyt duży powód do dumy, ale z twojego toku mylenia dla chłopaka 19 letniego to własnie taka stara baba by mu sie przydała, a nie nastolatka :)

Gość dascbwdhgc
stara babajaga A niby w czym on taki odpowiedzialny?:-) Taka stara je4stes,a taka głupia :-)

Gość dascbwdhgc
stara babajaga 27 latko no to weź zamieszkaj z tym 19 latkiem i niech on zacznie pracowac i partycypowac w utrzymaniu waszego gniazdka miłosci,do tego obowiązkami domowymi podzielcie sie po równo,i niech on jeszcze do tego uczy się ,a moze jeszcze dzidzi na świat wydajcie,bo przeciez ty juz masz 27 lat,wiec na co czekac :-) Wtedy top zaobczaysz jak ten twój 19 latek jest odpowiedzialny :-)

Gość stara babajaga
To nie jest temat czy on jest odpowiedzialny bo go nie znacie, więc cieżko będzie na ten temat dyskutować

Gość dascbwdhgc
stara babajaga Durnoto :-) sama napsiałaś"Właśnie on jest trochę inny, poważny, odpowiedzialny." No to o co Ci biega?:-)

Gość stara babajaga
Nie zamierzam w najbliższym czasie zakładać rodziny :)

Gość stara babajaga
Temat dotyczy wieku, a nie odpowiedzialności , czytaj ze zrozumieniem :/

Gość dascbwdhgc
stara babajaga No to nie wydawaj na świat dzieckja,ale zamieszkaj z tym 19 latkeim i tak jak napisałam w poprzednim poscie postepuj :-) wtedy zobaczysz,ze młoduy postawi sie i nei bedzie chciał odgrywac odpowiedzialnego faceta :-)

Gość dascbwdhgc
stara babajaga Durnoto:-) sama rozpeoczeąłs teamt o jego odpowiedzialnosci,wiec jestes jakąs głupawa parwie juz dojrzała kobieta :-)

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Oczywiscie ze ma sens. Musisz sprobowac, nic nie tracisz, mozesz tylko zyskac, powodzenia!

nie sądzę żeby taki układ miał szanse ty dojrzała wiesz co chcesz a on ledwo ogólniak skończył i nic nie zrobił odpowiedzialny to będzie za jakiś czas bo teraz nie ma żadnych obowiązków odpowiada ci jako facet ... do łóżka teraz a jak przyjdzie szara codzienność to różowych okularków nie będzie

Gość dascbwdhgc
stara babajaga Jak bedzeisz spotykała sie z nim tylko na rozne rozrywki i na seks,to bedzie OK,ale gorzej bedzie jakbys chcioała z nim zamieszkac :-) wtedy zaczna sie schody:-)

Gość stara babajaga
Ale my nawet nie zamieszkalibyśmy przed ślubem , takie mamy poglądy, więc ten argument odpada. A poza tym, kiedyś 22 latkowie żenili się i nikt nie mówił,ze to jeszcze dzieciak.

Gość dascbwdhgc
stara babajaga A pzoa tym jakże jestes w wieku 27 lat głupawa,ze zadajesz pyatnai dotyczacve Twqojego zycia osobistego obcym ludziom :-)

kiedys to sie zenili nie tylko 22 latkowie ale takze mlodsi faceci, czesto tuz po 18 to zalezy od faceta jak jest dojrzaly

Gość omnibussssssss
jemu chodzi tylko o seks na bank !

Gość stara babajaga
dascbwdhgc - argumenty sie skończyły ? Nie pytam się , tylko jestem ciekawa opinii innych :/

jemu chodzi tylko o seks na bank ! tak, tak na pewno, chodzi mu tylko seks nie ma to jak oceniac kogos kogo sie w ogole nie zna

Gość dascbwdhgc
pytajaccy dzenntellmannn Kiedys to kiedys,teraz to teraz :-) Kiedys chłop krowe do pługa przywiązywał i orał :-)

stara babajaga Sprobuj, nie sluchaj stereotypowych opinii. Daj mu szanse, tylko badz ostrozna

Kiedys chłop krowe do pługa przywiązywał i orał nie krowe tylko kobiete

Gość dascbwdhgc
stara babajaga jestes głupawa babo ciekawa opinii innych,to zapytaj swoich rodziców :-) swoje rodzenstwo jezeli je masz :-) Mozesz zapytac takze jego rodzicow i rodzenstwo co sadza o tym abys z ich synem ,bratem zwiazała sie :-)