Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara babajaga

Czy ma sens ? Ja 27 lat on 19

Polecane posty

Gość pytajaccy dzenntellmannn
ty chyba masz cos nei tak Nie rozumiem dlaczego zakladasz z gory ze bedzie seks w tym "zwiazku" Jest naprawde wielu facetow, ktorzy absolutnie nie chca tracic cnoty w wieku 19 lat, uwazaja ze to za wczesnie i bynajmniej nie potrzebuja oni pomocy seksuologa itd

Gość nie wiek tu jest decydujacy, a
naprawde mama wypowiadajaca sie powyzej ma ograniczone widzenie swiata:o skad wiecz czy ta 27-latka nie jest bardziej rozrywkowa niz ten 19-latek? skad wiesz czy oni oboje jak i z osobna akurat tego potrzebuja, szukaja?

Mój chłopak ma 19 lat, ja 20. Wczesiej byłam z facetem starszym ode mnie 7 lat .. Obecny jest dużo dojrzalszy i mysli poważniej. Wiek nie ma znaczenia, zalezy od konkretnej osoby.

Gość ty chyba masz cos nei tak
pytajaccy dzenntellmannn :-) no wiesz,nie spotkałam sie jeszcze z takimi męczyznami ,dziwadłami,którzy nie chcą w wieku 19 lat odbyć seksualnego stosunku z kobeitą :-)

no wiesz,nie spotkałam sie jeszcze z takimi męczyznami ,dziwadłami,którzy nie chcą w wieku 19 lat odbyć seksualnego stosunku z kobeitą a kobiety ktore wieku 19 lat nie ccha odbyv seksulanego stosunku z mezczyzna spotkalas?

nie wiek tu jest decydujacy, a Przeceiz juz pisałam,ze autorka moze byc na etapie 19 latki,majac 27 lat. Ale nawet jakby była taka,to pewnegop dnia zapragnie stabilizacji i wtedy zaczną sie schody.

Zdziwilabys sie jak wielu jest takich facetow, jak wielu facetow czeka na te jedyna i seks chce dopiero po slubie nie wszyscy faceci mysla glowka, sa tacy co mysla glowa

nie zrozumialas, oboje sa mlodzi i maja czas na rozrywke czy ukladanie sobie zycia jak i kiedy chca

na etapie 27 lat trzeba miec 2 dzieci i babrac sie w pieluszkach? co za schemat

pytajaccy dzenntellmannn tak,kobiety spotkałam,ale to całkiem co innego,bo wpajano nam od tysiącleci,że kobieta ma być "czysta" wychodzac za maz ,wiec niektóre kobiety mimo,ze chciał by a boja sie.A sa i takei,które sa bardzo wierzace i dopiero po ślubie przezyja noc poślubnmą. Teraz to niektóre kobiety,które miały juz ta noc poslubną bez ślubu błonę dziewiczą odtwarzają :-)Do PL jeszcze chyba to ne dotrarło,ale to tylko kwestia czasu :-)

Wystarczyło mi, że przeczytałam sam tytuł i zdecydowanie mówię NIE. 19 latek ma pstro w głowie, mimo że jak piszesz jest poważny i inne pierdoły. Jak chcesz się pobzykać i zabawić przez jakiś czas to ok, ale poważny związek? Proszę Cię!

ty chyba masz cos nei tak to uwierz ze sa i tacy faceci,

nie wiek tu jest decydujacy, a jedno z nich jest bardzo młode,a drugie wchodzi w wiek dojrzały.

19 latek ma pstro w głowie, mimo że jak piszesz jest poważny i inne pierdoły. skad wiesz? znasz go? Nie mierz go swoja miara

pytajaccy dzenntellmannn Na pewno sa tacy faceci,ale dla mnie to faceci ,którzy mają coś nei tak pod kopułą :-)

ty chyba masz cos nei tak rozumiem ze dla ciebie normalni faceci to tacy ktorzy "ruchaliby" wszystko co sie rusza mozna i tak dziwne masz pojecie normalnosci

pytajaccy dzenntellmannn ile miałeś lat jak starciłeś prawictwo?

a kto powiedzial ze stracilem?

pytajaccy dzenntellmannn uwazam,ze 19 lat to już dobra pora na rozpoczecie współżycia seksualnego.

pytajaccy dzenntellmannn pisałeś,ze masz ok.30,woec chyba nie jestes jeszcze prawiczkiem?:-) No chyba,ze księdzem jestes lub zakonnikiem :-)

ty chyba masz cos nei tak To jest kwestia indywidulna, niektorzy sa gotowi wieku 17 lat a neiktorzy maja 23 lata i nie sa gotowi

ty chyba masz cos nei tak tak, jestem przed 30 i nie jestem zadnym ksiedzem czy zakonnikiem

pytajaccy dzenntellmannn i co,nadal jedziesz na ręcznym?:-)

ty chyba masz cos nei tak nie bede uprawial seksu z kims do kogo nic nie czuje

pytajaccy dzenntellmannn :-) no to tylko mozna cI wspołczuc,ze przez tyle lat nie spotkałes kobiety,którą nie obdażyłeś uczuciem i nei byłeś przez nią obdażony tym samym :-) A tak pzoa tym,to nei wiesz co tracisz jak seksu normalnego nie uprawiasz,tylko jedziesz na ręcznym:-) a moze ty nawet na recznym nie jedziesz,bo ręka nie odwzajemnia twojego uczucia :-) cha,cha:-)

obdarzyłes*

na pewno sporo trace, ale nie zapominajmy ze seks jest znacnzie przyjemniejszy dla kobiet Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli co do reki, to libido u faceta po 20 roku zycia systematycznie spada, nie jestem tu wyjatkiem

no to tylko mozna cI wspołczuc,ze przez tyle lat nie spotkałes kobiety,którą nie obdażyłeś uczuciem i nei byłeś przez nią obdażony tym samym no coz, nie kazdy ma takie szczescie, widocznie tak mialo byc

pytajaccy dzenntellmannn moj maz nie narzeka na libido :-) a jest w moim wieku :-) Bry,jak Ty naprawde nie wspołzyjesz seksualnie to ty kiepski bedzie w te klocki :-) No chyba,ze teorii sie nałykasz,ale praktyka jest najwazniejsza :-)

Spadam,bo nie lubię starzejących sie prawiczków :-)