Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara babajaga

Czy ma sens ? Ja 27 lat on 19

Polecane posty

Gość pytajaccy dzenntellmannn
ak Ty naprawde nie wspołzyjesz seksualnie to ty kiepski bedzie w te klocki No chyba,ze teorii sie nałykasz,ale praktyka jest najwazniejsza dlaczego slaby? kazdt facet byl kiedys prawiczkiem, nie rozumiem skad takie myslenie idiotyczne

Gość pytajaccy dzenntellmannn
ty chyba masz cos nei tak pokazalas klase na koniec

Gość anonimowo a b c d e
Nie przeczytałem całości. Ale ja do dziś tęsknię. Byłem rok starszy. Niestety miała problemy z psychiką. Czy to ma sens. MA. Ale pod warunkiem że będziesz na niego czekać. I nie chcesz gromadki dzieci. On skończy studia, pewnie pójdzie na zaoczne. Ale będziecie się starać o dziecko w wieku ok 33 34l. A kobiety ogólnie dziwne są i jak czegoś chcą to tu i teraz. Więc zazwyczaj młody do zabawy a z boku kogoś szukają.

Gość Dyrdymał
Ile zarabia ?

Gość stara babajaga
Bardzo dużo wpisów...cały temat obecnie obraca się nt jego wyszalenia się i seksu. Pisałam on ma trochę inne wartości niż większość młodych osób, seks po ślubie, a jeśli już to na pewno z kimś kogo by bardzo kochał i na pewno nie byłaby to łatwa dla niego decyzja. Spokojny chłopak , myślę,że w tym składzie to ja więcej potrzebuje i bardziej lubię rozrywki typu kluby wyjścia itd. Ogólnie bardzo kulturalny, spokojny i pomocny chłopak. Znam jego kolegów i widzę różnicę np w zachowaniu. I nie mam zamiaru zakładać obecnie rodziny, nie myślę o dzieciach, bo jak mogę o nich myśleć jak nie mam kandydata na ojca :) Gdyby nam się udało to mogłabym poczekać jeszcze kilka lat z dziecmi. No ale to tylko takie gdyby...

Gość stara babajaga
Pytający ...szkoda,że tak mało jest facetów jak ty

Gość Twoja Stara tralalala
Kiedy Ty będziesz chciała siedzieć w domu a on w tym czasie będzie chciał latać po imprezach. 19 lat to on nawet życia nie zna. Ten układ to mamuśka i młodzik.

Gość stara babajaga
Wiem, że będzie mnie zdradzał ale trudno najwyżej tak będzie. Zresztą tu chodzi o sex on już przeruchał pare lasek i umie wpychać kutasa w kobitę. Jak wcześniej pisałam I nie mam zamiaru zakładać obecnie rodziny, nie myślę o dzieciach, bo jak mogę o nich myśleć jak nie mam kandydata na ojca a ten chłopak to tylko do ruchania by zapełnić sobie jakoś czas.

Gość stara babajaga
Ostatni post to podszyw, a poza tym pisałam,że ja mam więcej energii do imprez, wyjść itd

Gość stara babajaga
Bałabym się ,że to ja wyprowadzę na manowce :D

Gość hehehhee
stara babajaga i ty wierzysz w to,ze 19 latek chce seks uprawiać dopiero po ślubie lub przed,ale z osoba,która bedzie bardzo kochał :-) Ty naiwna czy z głupim macałas sie ptrzez ścianę :-)

Gość stara babajaga
Ostatni post to podszyw.

Gość hehehhee
stara babajaga No to on taka ciamajda,a ty po prostu nie masz brania u normalnych facetów :-)

Gość stara babajaga
Tak wierzę, to jest bardzo specyficzne srodowisko.

Gość stara babajaga
Jesteście trochę puści, jeśli zwiazek trzeba zaczynać od seksu i w ogóle wasze życie kręci się tylko wokól tego :/

Gość mama mio
jooo przeciez to dzieciak jeszcze,ty jestes kobieta nie raz jeszcze bedzie mu odbijac,a na poczatku wiadomo karzydy chce sie pokazac z najlepszej strony,ja bym odradzala i to zdecydowanie

Gość Wioadomka
Babka nie ma powodzenia to bierze co się nawinie a koleś później jak będzie na studiach czy po będzie chciał sobie poszaleć za stracony czas.

Gość buhahahaaahhh
daje mu pol roku gora i zacznie ci taka dziecinade odstawiac ze bedziesz w brode plzc jaka dupa z ciebie,smieszne ze nawet myslisz nad takim zwiazkiem

Gość hjfdzjkhfdsvb
gdybym byla jego matka to bym tak porzadnie w lep strzelila i do ksiazek,a ciebie o molestowanie podala

Gość do matek wszelkich
chlopak jest dorosly i nie robcie z nich mamisynkow uwiazanych do maminej wyprawki, bo tylko rozpuszczacie facetow a pozniej zgroza:o zreszta dziewczyna musi byc bardzo ladna i fajna, ze podoba sie mlodszemu

Gość do matek wszelkich
dziewczyno nie przejmuj sie niektorymi zakompleksdionymi i stereotypowymi wpisami, to Wasze zycie i wszystko zalezy od waszej Dwojki

Gość ethrtyhr
do matek wszelkich Kobieta nie musi byc ani ładna,ani zgrabna aby podobac sie facetom,w kazdym wieku,nawet tym młodszym. Nie to co ładne,tylko co komu się podoba,a wiec kazda potwora znajdzie swego amatora.

Gość ethrtyhr
do matek wszelkich I jeszcze jedno,kazdy człowiek jest zakompleksiony,i ci ładni i ci brzydcy,a kompleksy nie dotycza tylko sfery wizulanej.

Gość terrawolt
młody się nauczy pukać Jak będziesz się z nim nudziła daj cynka pokażę CI jak to się robi.

Gość do matek wszelkich
znam kilka par gdzie dziewczyny sa starsze i wszystkie sa bardzo ladne i inteligentne, nie takie zwykle przecietne dziewczyny jakby byla potwora to by despertka szukala starszego, takiemu wiele nie trzeba:D

Gość ethrtyhr
do matek wszelkich żal mi twojego podejcia do zycia i pewnych kwestii. Ja znam wiele brzydkich kobiet,które mają młodszych i starszych ,przystojnych partnerów.

Gość do matek wszelkich
oj oj, zazdrosc to zla cecha;)

Gość ethrtyhr
do matek wszelkich że co proszę?Komu i co mam niby zazdroscic?

Gość do wszelkich matek
zazdrosc, ze dziewczyna moze miec mlodszego chlopaka;) masz skostniale myslenie, wiec zaden mlodszy by cie na pewno nie chcial;) do tego pewnie jestes typowa przecietniara:)

Gość do wszelkich matek
zazdrosc, ze dziewczyna ma mlodszego chlopaka a ty pewnie jestes przecietniara i nie mialabys na takiego zadnych szans;) do tego z takim skostnialym mysleniem moesz umawiac sie tylko ze starymi:D