Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutuutiiii

Chce pobyc sama ale dzis jestem sama z dzieckiem.

Polecane posty

Gość trutuutiiii

Bo facet w pracy a cora caly dzien nie odstepuje mnie na krok.

Gość iza 8 iza
ojojo a ciocia, babcia ? moze szybko pojdzie spac mala

Gość mój mąz ma 52 i
ja też tak mam. chciałabym,zeby mąz zabrał dziecko do siebie na jakies 2-3 dni a ja mogłabym pójśc sobie na zakupy.

Gość trutuutiiii
nie mam nikogo. dziadki daleko. Caly tydzien siedzimy popoludniu same bo M w pracy.

Gość .Piotr B. dr dziennikarstwa
Fajne życie :o

Gość trutuutiiii
super.ale kazdy potrzebuje czasu dla siebie.

Gość omnibussssssss
a co chcesz sama robic ?

Gość omnibussssssss
ile ma lat ta cora ?

Gość natrafilem przypadkiem
niestety to jest ta ciemniejszz strona rodzicielstwa.Nie zawsze mozemy sobie pozowlic na realizowanie sowich "fanaberii" jak ma sie dziecko.Jestes odpowiedzialna za nie i musisz sie nim zajmowac.Sam bez niczyjej pomocy wychowuje 2 corki i wiem ze musze czesto rezygnowac ze swoich planow bo ktos dziecmi musi sie zająći laski corkom nie robie.To jest moj rodzicielski obowiązek

Gość natrafilem przypadkiem
Keerah ty jestes niepowazna do reszty!! jak autorka nie znając w ogole jakiejs baby moze oddac dziecko w rece obcej osobie ktorej nie znala wczesniej.Zanim dziekco zostawi sie w jakis rekach najpierw trzeba dobrze poznac jakąś osobe,a nie jak ty radzisz wykrecenie nr znalezionego w gazecie i wolna glowa.Zupelnie nieodpowiedzialne

Gość trutuutiiii
ciagle marudzi. ZWARIUJE DZIS Z NIA. a ma 3,5 roku. obiadu nie zjadla. i co chwile marudzi bo chce czekolade. na dwor nie chce mi sie isc bo bede musiala ja ganiac.a nie mam sily.

Gość trutuutiiii
u siebie nie chce sie bawic .

Gość puść jej jakąś bajkę i niech
siedzi i ogląda

Nie przesadzajcie, jak fajna niania to raz dwa złapie kontakt z dzieckiem, a autorka trochę zajmie się sobą. Nie róbcie z siebie takich matek polek co z nikim dziecka nie zostawią bo to i tamto. Bez przesady. Do przedszkola puszczają z dnia na dzień a niani nie zostawią pfff ale dwulicowce jesteście.

Gość tez mam corke 3,5
Wlasnie wrocilam z nia z placu zabaw.Bylysmy 3 godziny na swiezym powietrzu. Jestem sama.Nie mam poza krajem dziadkow,a maz zmarl. Rano tez bylismy razem na zakupach.

Gość trutuutiiii
mamy macie takie dni ze chcecie odfpaczac od dziecka? Czy jestem wyerodna matka?

Gość trutuutiiii
moja wczesniej byla z tata na dwoerze. a ja mam dzis gorszy dzien i wkoczylam byl pod koc i przespala dzien i noc.

Gość tez mam corke 3,5
Ja ide moja polozyc na godzinke,bo jest zmeczona. Moja spi zawsze po parku lub dlugim spacerze. Gdy spi to sobie wypoczywam.:)

szczególnie rano kiedy sobie smacznie spię a moja córka już wstała chciałabym dostać L-4 od bycia mamą

Gość trutuutiiii
gdyby moja pospala teeraz do do polncoy by nieusnela.

Gość trutuutiiii
mielismy pojechac do dziadkow na weekend ale niestety maz dzis pracuje i to do 22.

Gość Lola...87
A mnie mąż zostawil bo znudzila mu sie wizja rodziny, opieka nad dzieckiem..własciwie to nigdy sie nim nie zajmował..gdy miał coś zrobic np zmienic pieluche albo sie pobawic to był dla niego szczyt. Dzis jestem zdana na łaske rodziny i ich pomoc... 3 lata juz siedze w domu z dzieckiem...24 na dobe...kiedy mała spi to ja tez z chęcią bym pospała ale wtedy gotuje dla całej rodziny,sprzątam piore i tak w kółko codzień...ktos musi. Nie zarabiam no bo nie mam z kim zostawić dziecka... za złobek czy niańke trzeba płacic także błędne koło. Dopiero za rok moge posłać ją do przedszkola. Moja samorealizacja zamarła w ciągu tych paru lat......no i tak to jest.

Gość jestem szcześliwa:)
ej kochaana co to ma by przecież oboje jesteście rodzicami i macie takie same prawa jak i obowiązki wiec on musi,bo to jego obowiązek zając sie dzieckiem u mnie jest tak córeczka 8miesięcy ,więc jestem w domu ,cały dzień zajmuje sie małą mąż po mimo tego,że przychodzi z pracy zmęczony zajmuje sie nią ,bo ja ,wychodze z kimś albo sama żeby odpocząc od tego wszystkiego...:) cóż może ktoś powie co to za praca z dzieckiem,mąz to ma prace a ty głupia babo siedz w domu nie, nie ,nie równe prawa obowiązki,bo to jest NASZE WSPÓLNE DZIECKO