Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olguś18111992

Zdanie na warunkowym- możliwe??

Polecane posty

Gość olguś18111992

Mam pytanie...czy chodząc ZAOCZNIE do uZupełniającego Liceum ogólnokształcącego mam prawo do przejścia tzw warunkowo?? berdzo mi zależy na tej wiadomości ponieważ wsio zaliczona a z fizyki bęzie klops;/;/ na jakiej zasadzie można z tego skorzystać?

Gość danp
nie mozna

Gość niestrudzona wojowniczka ;)
To chyba jest tak że w sierpniu zdajesz poprawke jak uwalisz powtarzasz, ale nie jestem pewna bo robiłam dziennie LO

Gość fire and water
warunkowo z jedną jedynką(ale potem w sierpniu egzamin komisyjny) można zdać ale w dziennym LO-nie wiem jak to jest zaocznie.

Gość olguś18111992
Ja chodzę co dwa tyg sobota i niedziela też dziennie. Tyle,że mam wielki problem z fizą;/;/ a co do powtarzania...bardzo ciekawe tylko to ostatni rocznik liceum dwuletniego na podbudowie szkoły zawodowej...potem będa juz tylko trzy lata...;/ i amm na trzyletnią przeskoczyć??:(

Gość danp
Nie powinnaś miec problemu z ruchem posuwisto zwrotnym wiec dziwne ze na dopa nie zaliczylas tej fizyki.

Gość olguś18111992
Zę komisa mogę mieć to ja wiem..ale warunkowo to jakoś tak,że sie przechodzi bez komisa?

Gość olguś18111992
Może i dziwne..dla mnie jest dziwne jak jeden nauczyciel tydzien temu owalił 13 osób z jednego semestru a dzis rozmawiając tykljoz dwoma osobami wiem o kolejnych 6;/