Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqe2e2e21e212e

Jaka dziewczyna ma lepiej?

Polecane posty

Gość weqe2e2e21e212e

ładna i co ma zjebany charakter absolutnie , czy przecietna o fajnym charakterze?

Gość szusz
przeciętna my ładne mamy gorzej bo pasztety nas nie lubią a ich jest 98% kobiet na świecie

Gość szusz
"robią za wory na sperme" to dziwki a nie każda dziwka jest ładna a nawet wręcz przeciwnie to same paszczury i o to mi chodzi pasztety nas ciągle obrażają dlatego że uśmiechnie się do nas jakiś ładny chłopak zaraz od dziwek wyzywają albo plotkują i opinie psują złośliwe babska i tyle

Gość ytytytytyt
Taki jad jak laska wyzej to może mieć tylko paszczur :classic_cool:

nie tylko dziwki, chodzi o to ze z ładną sie jest dla wyglądu, a z normalną ze względu na charakter i osobowość :) co jest ważniejsze bo uroda mija .

Gość szusz
jaki jad sama jesteś zazdrosna

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
szusz- przecież widac, ze wylewasz tu swoje frustracje... ja tez jestem ladna ale nie mam w zwyczaju obrazac brzydkich kobiet, jakie sa takie sa i to ich problem

Gość szusz
"ze z ładną sie jest dla wyglądu, a z normalną ze względu na charakter i osobowość co jest ważniejsze bo uroda mija" piszesz tak jakby ładna nie mogła mieć fajnego charakteru

Gość PaniTaka
Co wy, jakie pieprzenie. ładne dziewczyny też mogą mieć fajny charakter. Nie można tak mówić, że nie.

Gość PaniTaka
Nieraz te brzydkie są wredne i dokuczają. No a nieraz są miłe. A nieraz ładne głupie, nieraz mądre. No nie ma tu reguły, więc nie sprowadzajcie wszystkiego do jednego wora. No proszę was!

Gość pogromca głupich lasek
Na tą domiemaną urodze hahahahahha nie zapracowałaś, nie miałaś żadnego wpływu na to kim się urodziłaś, więc spierdalaj ze swoimi teoriami.

Gość Wolna251
paszczury zawsze będą zazdrosne o urodę ładnych dziewczyn! a wiem coś o tym ale na szczęście jestem w tej nie licznej grupie ładnych kobiet!:)

Gość szusz
ja nikogo nie obrażam czemu tak piszecie ja piszę z własnego doświadczenia bo taka jest prawda oczywiście znajdą się takie co nie plotkują i nie obmawiają ale zawsze i tak każdy pasztet patrzy z zazdrością wiele razy próbowałam się z jakąś brzydulą zaprzyjaźnić bo mi się wydawała "fajna" z charakteru ale nie stet niemożna ta zazdrość jest chyba naturalna

Gość Wolna251
szusz... zgadzam się z Tobą kobiety zazdroszczą do bólu urody!

Gość PaniTaka
Nawet ładne kobiety mogą być mega zazdrosne, więc nie mówcie, że te niezadbane bardziej ;)

Gość PaniTaka
Niby czemu ładna nie może mieć fajnego charakteru? ;>

Gość Wolna251
tu nie chodzi o zadbanie! tylko o warunki! bo jak się jest paszczurem to ani dobry ciuch ani piękny makijaż nie pomoże!!

Gość szusz
a plastiki są najgorsze one najwięcej plotkują i głupoty gadają grube są zazwyczaj miłe ale zawsze jest ten dystans a matki zawsze patrzą jak na dziwkę

Gość Wolna251
zazwyczaj jest tak że kobiety bardzo ładne są bardzo zarozumiałe...

żartuje sobie, nie ocenia sie ludzi po wyglądzie, bla bla... poczucie piękna to kwestia gustu, bla bla.... koniec tematu :P

Gość PaniTaka
Wolna, ech, ale nie wolno tak brzydko pisać o kobietach :] Ja mam np. znajomą, co nigdy nie byłą ładna. Nagle zaczęła o siebie dbać i szok! O zgrozo, wygląda naprawdę super. Myślę, że to kwestia kasy.

Gość Wolna251
kinky reggae a Ty to pewnie jesteś paszczurem?

Gość PaniTaka
Kinky, oj wiem. Miałam kiedyś wymarzony ideał faceta ;> Ale potem byłam w związku (byłam...) Z FACETEM, KTÓREGO POKOCHAŁAM ZA ZAJEBISTY CHARAKTER, , mimo że nie miał pięknych brązowych oczu i brązowych włosów, które uważałam za kanon piękna. Więc uważam, że wygląd jest niczym w porównaniu do charakteru ;]

Gość Wolna251
PaniTaka... kasa pomaga bo możesz mieć fajne rzeczy które podkreślą Twoją urodę! ale jeżeli masz odpowiednie warunki... bo jak się jest pasztetem to pieniądze nie pomogą!

Gość ytytyuj
Wolna251-czemu jestes wolna?

wiekszości dziewczyn sie podobam, symetryczna buzia jak klocek lego :P ciemny blondyn, szarozielone oczy, flegmatyk, dowcipny dość... bla bla kwestia gustu....

Gość kkdddkdldlfdf
Bo tak naprawde to co pisze to wymysł jej wyobrażni :classic_cool:

Gość PaniTaka
Wolna, wiem, wiem, ale jesteś kobietą, więc głupio tak pisać o innych, że nic im nie pomoże ;] Ja np. chyba jestem ładna, skoro miałam za sobą partnerów, ale jestem bardzo skromna i nie umiem powiedzieć, że inne to pasztety i nic im nie pomoże. Dlatego odrzuca mnie twój sposób pisania, więc musiałam ci zwrócić uwagę, że nieładnie się zachowujesz w stosunku do naszej płci uuff :P