Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqe2e2e21e212e

Jaka dziewczyna ma lepiej?

Polecane posty

Gość szusz
w sumie jak każda kobieta zadba o siebie jest ładna ale mi chodziło mówiąc o ładnych o pięknie naturalnym o nieprzeciętnej urodzie że nie potrzeba żadnych malowideł ani upiększaczy i jest się po prostu ślicznym takie pasztety jak by się umalowały i ubrały to może by nie były takie zawistne z resztą te ładne upiększone są najgorsze i one są zarozumiałe zazwyczaj

Gość Wolna251
PaniTaka:) ok rozumiem:) ale po prostu denerwuje mnie podejście wielu kobiet...

Gość Barry Dexter
Wiecie co mnie boli? Że dziwki sa ładne. To mnie boli. :( Szukam, szukam i kurcze nie mogę znaleźć. Pogadam z tą, z tamtą, z inteligentną i ze zbyt rozrywkową, bogatą i pustą, twardo chodzącą po ziemi, dominującą i romantyczną. I nic. Era kobiet, które nie poddają się lansiarsko-wizażowo-popowym konwencjom myślenia, niestety, już dawno minęła. Gdzie podziały się kobiety pełne pasji, kobiety-matki, dobre żony, przykładne gospodynie? Gdzie są naturalne, normalne dziewczyny, które nie noszą przez cały dzień słuchawek na uszach i potrafią obyć się bez telefonu komórkowego? Gdzie są wreszcie dziewczyny, które nie zaczynają pierwszego zdania od zaimka osobowego „ja? Gdzie znaleźć kobietę, która docenia szczerość i lojalność? Czy Wy wszystkie zawsze musicie skupiać na sobie uwagę? Usiłować za wszelką cenę być w centrum zainteresowania? Czasem wydaje mi się, że dzisiejsze dziewczyny wszelkie braki nadrabiają ciałem. I nie mylę się bardzo... Mam 30 lat, a Ty? Piotr ze Mszczonowa. deeyjay@wp.pl

Gość fpofdpodpod
Dziś jestes pikna a jutro może zmasakrować ci twarz samochód... takie jest zycie, a wy jesteście tak zarozumiałe i chamowate że żle się robi czytajac was. Każda z was mogła się urodzić brzydka, życze wam kopa w "cudną" twarz, może nabierzecie pokory.

Gość Wolna251
i kolejny paszczur zazdrosny!

Gość szusz
czemu ciągle piszecie że ładne są zarozumiałe ja tego nie rozumiem i prawdę powiedziawszy trudno być ładnym inne dziewczyny cię tylko obmawiają i plotkują koleżankę też trudno znaleźć bo wszystkie patrzą jak no nie wiem jakąś dziwkę albo co że im zaraz chłopaka odbiję wy nas demonizujecie a dlaczego bo zazdrościcie a w sumie nie macie czego

Gość fpofdpodpod
Czego mam ci zazdrościć tego ze jesteś zwyczajnie tępa, czy tego że twierdzisz iż jestes ładna, ja napisze że mój facet to Ronaldo- zazdrościsz?? buhahah trafi kosa na kamień, bo w życiu tak bywa.

Gość szusz
np. jak chodziłam do liceum i z matmy miałam nauczyciela każda mówiła że mam piątki bo no właśnie bo jestem ładna i zaraz były domysły no i chociaż 98% miałam z rozszerzonej to i tak jeszcze gadają że ja w szkole miałam lepiej bo się "uśmiechałam" do nauczycieli no do jasnej cholery

Gość Wolna251
szusz... wiem jak to jest.. mi nawet zarzucano że zdałam prawo jazdy bo jestem atrakcyjna...ludzie w ten sposób leczą kompleksy!

Gość fuuuuszshhhoomi
A teraz pytanie : gdybyś urodziła sie brzydka, nie zazdrościłabyś ładnym, tej niesprawiedliwości losu?

Gość Wolna251
na szczęście urodziłam się ładna:) i nie muszę się nad tym zastanawiać:)

Gość Nie zazdroscic juz tak
Zlosc pieknosci szkodzi ;)

Gość Nawet jak nie jestes ladna
To od czego jest makijaz i ladne ubrania? Wystarczy o siebie zadbac. Fakt, ze nie jestes ladna - trudno, nadrabiasz czyms innym. To, ze powodzenia u tych frajerow nie masz - nic nie tracisz.

Gość fuuuuszshhhoomi
Ja nie twierdze że nie jestem ładna lub zadbana, ale nie mam piórka w dupie i za piękność się nie uważam. Bardzo nie lubie ludzi którzy w sumie w życiu nie osiągneli czegoś a chcą żeby przez pryzmat tego ( np. urody) ich oceniać. Prościej.. matka kupi ci samochód, chcesz żeby traktować cie jak osobe zaradną bo masz auto za 200.000, tyle że ty się do tego auta nie dołożyłaś, tak samo jest z dziedziczeniem, ale tego panienki nie zrozumiecie.

Gość Wolna251
świat jest brutalny a ładnym ludziom jest prościej!!

Gość fgfgfgffjhjj
Dlatego brzydcy mają wyższe IQ od was.