Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteq

Jak pozbyć się natrętnych myśli

Polecane posty

Gość marteq

prosze o pomoc jestem uzalezniona od natrętnych myśli. Na przykład stoję w sklepie rozglądam sie po ludziach przedemna i za mna i przychodzi mi zaraz myśl że chcialabym im zrobić krzywde... np wziać nóż i powyrzynać ich albo jedną osobe-ale zdaje sobie sprawe ze to chore i za chwile staram sie myśleć o czyms innym np. o pogodzie... pomocy nie wiem co sie dzieje

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nerwicę natrectw leczy sie lekami u psychiatry, inaczej zostanie tak do konca zycia.

Gość wdhdcbcccxx
mam podobnie.

Gość marteq
Jako dziecko mialam tez tak ze szlam ulica i uwazalam zeby nie nadepnac na linie miedzy kafelkami na ziemi bo kiedy nadepnelam to cos podpowiadalo mi zebym cofnela sie i szla od poczatku. i nie moglam pozbyc sie tej mysli bo zaraz wyobrazalam sobie ze stanie sie cos zlego ze jesli tego nie zrobie to ta mysl nie da mi spokoju to jest chore ale prawdziwe .

Gość marteq
mam tez tak,ze w kieszeni zawsze po prawej stronie trzymam telefon dotykam tej kieszeni czuje go ale podswiadomie cos mi mowi ze tego telefonu tam nie ma i zaraz dostaje szalu cos wrodzaju spiecia w klatce piersiowej. jestem zdezorientowana a gdy szybko ten telefon wyciagam to to spiecie zaraz odchodzi. tak jakbym sie sama straszyla . co mam zrobic do kogo mam sie zwrocic?

Gość wdhdcbcccxx
z nie nadepnieciem mam do dzis. musze miec poukladane pokolei wszystko.

Gość marteq
ogolnie to ja mam balagan ale na przyklad lubie przedmioty lezace na lawie ukladac od najmniejszego do najwiekszego albo lubie kiedy kwadraty sie stykaja rogami ty tez tak masz? od czego to moze byc? leczysz sie na to jakos?

Gość wdhdcbcccxx
mam tak samo.

Gość dosyć tego
ty vwugosdkve jak odpisujesz na pytania?