Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna Lisiczka

Kręcą was np. finasisci którzy chodzą zawsze elegencko ubrani

Polecane posty

Gość Piękna Lisiczka

ogoleni, zadbani, mają taki specyficzny wraz twarzy, neseser w dłoni, elegancka koszula, spodnie, buty jakiejś dobrej marki, apartament albo willa pod miastem, drogi luksusowy samochód, horrendalne zarobki .... mmmmr mnie to tacy strasznie pociągają :) Niestety teraz faceci nie mają ambicji wolą albo siedzieć przed telewizorem albo grać w gry albo chlać piwsko z kolegami. Jak już się zdarzy co bardziej ambitniejszy facet to okazuje się że jest brzydki jak noc :( Chyba do końca życia zostanę sama

Gość rocznie do nas .....
ponad 2 tys. takich młodych z walizkami dostających od razu tak dobrze płatną pracę z israela przeprowadza się corocznie

Gość ja NBóG oni
piniadze to zło ostateczne

Gość Karczmareczka 123 vel...
widać będziesz piękną lisiczką w krainie czarów :D:D Świat finansjery to korporacje w których ludzie chodzą zaprogramowani a wygląd jest wymogiem korporacyjnej maszynki. Kto za sznurki pociąga wiedza wtajemniczeni lub inteligentni. Mi to się widzi że masz na mysli bardziej jakiegoś milionera lub magnata finansowego lecz nie licz na jego przychylności gdyż w nie twoich kręgach się obraca. Chyba że masz na myśli przedstawiciela banku, ale to inna bajka i jest on wyposażeniem baku ;)