Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natascha*******

Jak uwodzicie swoich partnerów?

Polecane posty

Gość Natascha*******

Jakieś czułe gesty, smsy. Może dedykacje muzyczne?

Nowy debil na forumie. :O Nie pyta czy zaskakujemy, tylko czym kurrwa mać zaskakujemy. :O

Gość Natascha*******
No, ale napisz czym konkretnie? Ja swojemu wysyłam właśnie czułe smsiki. Piszę mu np. mój słodki słodziutki, najsłodszy. Jak czasami ochłodzi się między nami to on mi to potem przypomina i ja wiem, że to go kręci.

Gość Natascha*******
vera lynn No przestań. Napisz lepiej jak Ty to robisz.

Kiedyś gdy mój Dziubas siedział sobie w pracy to wysłałam mu mmsa(moje zdj w seksownej bieliźnie) i napisałam że czekam niecierpliwie na jego powrót z pracy:p

Gość Natascha*******
Dziewczyny piszcie. A panowie? Też piszcie!! Mój Najsłodszy przesyła mi swoje zdjęcie i pisze "to dla Ciebie Księżniczko, zaglądam w Twoje rozmarzone oczy i tęsknię moooocnooo.

Już ja widzę swojego jak bym mu muzykę zadedykowała albo napisała do niego słodziutki. :o :o :o

Gość wicked game
Natascha******* ty jesteś jakaś opóźniona w rozwoju ? :O

Gość Natascha*******
wicked game Obrażamy się wzajemnie, czy jednak pozwolimy rozwinąć się tematowi? Ja też mam w rękawie całą gamę wulgaryzmów, ale nie o to mi chodzi.

Gość Natascha*******
Nooooo Kochani!! Zapraszam, bo potem większość zasiądzie przed telewizorami i pewnie nikogo tu znajdziemy.

Gość Natascha*******
S_M To już lepiej. Poczucie humoru dobrze świadczy o jego autorce - tudzież autorze. Napisz coś od siebie. Czemu boicie się odkrywać swoje tajemnice? Jedna wypowiedź pociągnie za sobą kolejne. Więcej odwagi. W dosłownym znaczeniu tego słowa.

Ci dam ożeła! 😡 Nikt na to nie zwraca uwagi, bo wszyscy się koncentrują na innej istocie. :) Miłego wieczoru! 🖐️😘 Polska! Biało-czerwoni! :p

Gość śliczne dziecko.
.

Gość Natascha*******
Chociaż na początek może być delikatnie, później mam nadzieję zrobi się gorąco, goręcej, etc.

Gość Natascha*******
Perwersja A propos Może będzie tak: "Polacy pięknie się stało, Polacy mecz się wygrało. Teraz nam mało. Finału nam się zachciało". To cytat któregoś z kabaretów. Ale to tak abstrahuję od tematu, bo temat jest inny przecież.

Gość Natascha*******
Kolekcjoner_ Jeżeli pozwalasz sobie, żeby ktoś Cię traktował, byle jak, tak będziesz traktowany. Mam nadzieję, że swojej Księżniczce przesyłasz słodkie buziaki i od czasu do czasu posyłasz czerwoną różę.

Gość Natascha*******
Nie no, było przez samo "h". a

Nie ciągnij mnie za język pomarańczko.:PJak mam rozmawiać z Tobą jak się skrywasz? Dlaczego się i kogo boisz??

o ile mi wiadomo (nie patrząc w goge) a b s t r a c h u ją c pisze sie przez ch?Może jestem kiep i ktoś sprostuje mnie??:P