Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialozielona

Smartfon za 2000-2700zl - warto??

Polecane posty

Gość bialozielona

Polacy uwielbiaja kupowac telefony, na ktore ich nie stac (telefon nie powinien byc drozszy niz 0.25% pensji, a kto zarabia po 10tys??), aby sie dowartosciowac i polansowac. Ja taka nie jestem, ale potrzebuje nowy telefon i przyznam, ze marzy mi sie samsung galaxy s3. Niestety rozsadek podpowiada, ze nie ma co tyle wydawac na telefon, bo nie jestem maniaczka facebooka, ktora co 15 minut musi logowac sie na strone. Korzystam z telefonu umiarkowanie. Kuplibyscie za tyle telefon??

Gość analogiczna analogia
Gorna granica na telefon 100zl :D za 2000 to laptop :D

Gość iuytkjhga
nie

Ja mam sgs2 i przyznam że kupno było głupota... wprawdzie w promocji operatora ale jednak z wielu funkcji nie korzystam bo w polsce nie działają np layar. kup sobie jakiś stylowy slider i ci na lapka zostanie...

a potrzebny ci jest taki smartfon? prawda jest taka ze telefonu się używa do rozmów i sms-ów mało kto sprawdza pocztę z telefony, ogląda filmy na YT, czy używa jego i zaawansowanych funkcji. widząc po sobie używam zaledwie kilku funkcji smartfona ;]

Gość stanowczo nie!!!
samsung galaxy s III ma duużą wadę cztery rdzenie są niedopracowane i poza testami w praktyce działają wolniej niż jednordzeniówka mniej taktowana lepszy jest sII lub iphone a jak lubisz zdjęcia robić to nokia n8 pancernik aparat z funkcją smartfona

Gość stanowczo nie!!!
no ja właśnie tego levi co mówisz używam laptop byłby niewygodny i to bardzo warunki polowe w pracy smartwon dla mnie to super wynalazek mam wszystko w takim małym gówienku a laptop i tablet jest za duży