Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliv_Ka

Ostry zakład - trzymajcie kciuki :)

Polecane posty

Gość Oliv_Ka

Hejka:) Właśnie założyłyśmy się z 2 kumpelami, kto wygra mecz - Nasi, czy Czechy. Ja stawiam na Naszych, kumpele twierdzą, że Nasi przegrają. Stawka jest ostra - zaraz po meczu zamawiamy pizze, przegrana otwiera drzwi zupełnie na golasa i odbiera pizze. Wzięło nas tak, boznalazłyśmy na Youtubie filmik, jak laska nago pizze odbiera - a że od wczoraj kłucimy się o wynik, więc się tak założyłyśmy :D Trzymajcie kciuki, żeby nasi nie przegrali, bo jak padnie na mnie, to się chyba spalę ze wstydu.

Gość Oliv_Ka
Cholercia - tego jeszcze nie ustaliłyśmy :D

Proponuje żeby wszystkie razem były gołe przy drzwiach. Tylko żeby roznosiciel nie był za stary, może ten widok go zabić.

Gość Dostawca z pizzerii
Porażka... dzwonię, a tu otwiera mi grubaśny paszwil z celulitem i obwisłymi cycami :O

Gość Oliv_Ka
Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt... Ja musiałam otworzyć drzwi...Ale był czad nieziemski! Najpierw myśłałam, że nie będzie to takie straszne, ale jak otworzyłam drzwi, to po prostu chciałam się zpaść pod ziemię - obcy facet z pizzerii, a ja goła, a koleżanki skutecxnie mi drogę odwrotu zablokowały, bo bym uciekła z przedpokuju. A facet zrobił wielke gały i nie był w stanie słowa wykrztusić. Ani ja. Ale kumpele powiedziały mu że zakład przegrałam i jeszcze bbuziaka mu musiałam dać w policzek na szczeście. Ale najpierw walnełąm 2 pożądne drinki, bo bez nich tobym się pewnie nie odważyła. Ale się nakręciłam przy ty mniesamowicie, i aż wrzeszczłm z radości, jak już zamknęłam drzwi. A kumpela to wszystko nagrywałą na mój telefon, ale do Neta tego nie wrzuciła. Al ejazda była czadowa! Miałąm Mega odjazd!!! Czad po prostu!

Gość Oliv_Ka
I wcale nie jestem grubym paszkwilem z obwisłymi cyckami :P

Gość napalony_na_pizze
nie wrzucaj na neta, ale tu mozesz wrzucic :)

Gość feelek
Zakład to zakład. A mieszkasz w dużym czy małym miasteczku ?