Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo a b c d e

Trochę moich zwierzeń.

Polecane posty

Gość anonimowo a b c d e

Mam już kompletnie wszystkiego dość. Kiedyś wierzyłem w Boga. A tak naprawdę go nie ma. To ufo przyleciało i wzięliśmy je za boga. Na Boże narodzenie wyrzekłem się w kościele wiary. Nigdy bóg mi nie pomógł. A w ręcz jest jakieś fatum nade mną. Wszyscy zawsze mieli mnie w dupie i wykorzystywali. Wszyscy sąsiedzi, kobiety itd. Do napraw komputerów, elektroniki itd. I wszystko za ładne oczy. Kobiety zawsze były dla prezentów. A nawet bez nich czy z nimi nudziły się. Bo jestem totalnie nudny. Mogę nie wychodzić z domu wcale. Nie mogę się nauczyć języka. Niby 10 lat się uczyłem. A pisać do dziś nie umie. Zresztą po polsku też robię ortografy i mam dysort. Więc coś z moim mózgiem pewnie nie tak że nie potrafię pisać. A jak nic nie pisze kilka miesięcy nie potrafię wziąć długopis do ręki. Mam ogromną wadę wzroku. Nie potrafię się zabić bo mam instynkt samozachowawczy.

Gość urzekło mnie to do łez
🖐️

Gość anonimowo a b c d e
W podstawówce debile ściągnęli mi majtki w domku letniskowym. Ogólnie zawsze mi wszyscy dokuczali. Czemu całe życie każdy mi dowala i ma mnie w dupie.

Gość lopae
a miałas już obrosniete łono?

Gość anonimowo a b c d e
Jestem facetem. Miałem z 9 lat więc pewnie nie. Zresztą też koło tego wieku. Nawet kobieta mnie wykorzystywała :( Było ich 3. Dwie mnie trzymały a jedna całowała. I tak blisko rok. Jak jej się zachciało. Na de mną musi być jakaś klątwa.

Gość anonimowo a b c d e
No i przez to że się zakochiwałem zawsze było źle. W technikum zakochałem się i przestałem się uczyć do matury i do obrony. Zdałem ale nie najlepiej. Na studiach jechałem na 3 by tylko się spotkać z nią. Ile tylko mogła. Po studiach przeprowadziłem się 500km by tylko być koło innej. Całe życie po dupie dostaje :(

Gość anonimowo a b c d e
Nawet na kafe na moje tematy nikt nie odpowiadał max 3 wypowiedzi i podszywy.

Gość anonimowo a b c d e
No i jeszcze jestem uzależniony od masturbacji. Od 12 roku życia gdzieś. Bywały masakryczne maratony po 10 razy dziennie.

Gość a propo mózgu,
z moim jest gorzej

Gość anonimowo a b c d e
No i oczywiście jestem prawiczkiem. Starym kawalerem w zasadzie.

Gość ile masz lat??
niech zgadne, 25? :classic_cool:

Gość anonimowo a b c d e
24

Gość anonimowo a b c d e
No i jestem trochę........... oldfilem ?? Zawsze podobały mi się tylko starsze kobiety. W szkole zawsze były to nauczycielki i sąsiadki. Potem profesorki i kobiety z pracy. Tak koło 34 - 45 lat.

Gość anonimowo a b c d e
No i jeszcze jak tak o zboczeniach. To liczą się dla mnie w zasadzie tylko loki, okularki, małe piersi, gorsety, pończochy i wszelkiego rodzaju bielizna. I pewnie zrobił bym to z każdą kobietą odpowiadającą powyższym tzn nie że z brzydka z pryszczami, trądzikami itd. Ale po prostu nie brzydką odpowiadającą powyższym. No i pończochy są bardzo podniecające.

Gość anonimowo a b c d e
No i nie mam z kim gadać. Poza pracą nie odzywam się w zasadzie wcale. Bo jak się znajdzie jakąś kobietę na necie po kilku miesiącach się nudzi i poza różnymi forami się nie odzywam.

Gość anonimowo a b c d e
Nie uprawiam / łem żadnego sportu i mam totalnie w dupie każdy.

Gość anonimowo a b c d e
Nie przeczytałem w życiu prawie żadnej książki :( Po prostu żadnej nie dokończyłem. Chyba jedynie w pustyni i w puszczy, małego księcia. I jakaś saga o gościu co podróżował po afryce.

Gość a masz jakieś zainteresowania?
skoro nie czytasz książek to skąd czerpiesz wiedzę??

Gość anonimowo a b c d e
A i pominąłem Nigdy w życiu nie byłem na imprezie. I jedna dyskoteka gdzieś tak przed 5 klasą. Na jakiejś tam kolonii byłem a tak to nie. Nie byłem na balu maturalnym pół metku itd. Nie chodziłem z kolegami na piwo. Tak na prawdę to ludzie byli bo potrafiłem wszystko zrobić. I tylko dlatego. Nie oglądam meczy itd.

Gość anonimowo a b c d e
Elektroda głównie i internet, Wikipedia itd. Przeczytanie 600 stron na studiach było dla mnie niemożliwe. Zwłaszcza że książki są głupio pisane. Albo językiem jak do dziecka albo pojęciami z kosmosu.

Gość anonimowo a b c d e
Zainteresowań mam cała masę. Głownie elektroniczno podobne. Nigdy w życiu się nie nudziłem a jak już to włączałem jakiś film on line. Czy kreskówkę. Oglądnąłem masę filmów.

Gość Umrzyj szybko
Spokoj bedzie ;)

Gość dobra, zapytam teraz wprost
jesteś tym gościem od saxo?

Gość anonimowo a b c d e
A i a propos tej bielizny. Ostatniej kobiecie kupiłem całą masę. W zasadzie co 2 max 3 miesiące dostawała jakiś komplecik. Po to by poczuła się piękna bo miała kompleksy. Wyszło tak że pieprzyła się w tych komplecikach z innym. To ta dla której relokowałem się 500km.

Gość anonimowo a b c d e
A i na studiach przytulałem się do wszystkich kobiet :( Tylko po to by trochę mieć na chwilę kobietę.

Gość anonimowo a b c d e
Zreszta tak było od podstawówki. W podstawówce taka jedna przylała mi za podszczypywanie tak ze miałem rękę odbitą przez kilka h i nauczycielki sie głupio pytały co się stało.

Gość ok niech ci bedzie ;)
co do twojego problemu, to nie potrafie ci nic doradzić. moje życie towarzyskie i uczuciowe w zasadzie nie istnieje. tez jestem odludkiem, ale na szczęście nie przeszkadza mi to zbytnio. ludzie mnie męczą :o wolę kontakty wirtualne, bez zbytniego angażowania się :classic_cool:

Gość anonimowo a b c d e
ja się zawsze angażuje :( W pierdołę nawet jak trzeba komuś pomóc a potem się dostaje po łbie.