Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo a b c d e

Trochę moich zwierzeń.

Polecane posty

Gość zatem musisz się nauczyć
jak mieć wyjebane na innych;) jak widać wchodzenie wszystkim do dupy nie przyniosło ci nic dobrego. no i trzeba też umieć dobierać sobie właściwe osoby do znajomości...

Gość anonimowo a b c d e
No i wlasnie oglądam mecz jak nigdy. Jak banda 22 debili biega i skacze. W deszczu jak zmokła kura. No ale niby najwazniejszy mecz od xxx lat. Ostatni ogladalem w gimnazjum.

Gość anonimowo a b c d e
A i jeszcze mam obawy co do gazu. Tzn jak wychodzę z domu albo po prostu kończę coś gotować sprawdzam po 5 razy czy pokrętła w kuchni są ok. Nigdy w życiu nie chce mieć gazu w domu.

Gość ja obecnie mam kuchenkę
elektryczną, ale miałam też na gaz, i powiem ci, że te schizy są porównywalne :) tak samo nie wyjdę z domu, jeśli np. nie ostygnie prostownica, boję się ją tak zostawić :)

Gość anonimowo a b c d e
Czyzby jedna i ta sama osoba śledziła mój wątek??

Gość anonimowo a b c d e
No i przegrali a czego można było się spodziewać.

Gość bessstia
przynajmniej pan zdrowy jesteś ja walczę z rakiem i wypięło się na mnie mnóstwo znajomych, jak gdybym był trędowaty, dziewczyna, z którą byłem 5 lat zostawiła mnie dzień po tym, jak dowiedzieliśmy się, że mam raka nie tłumaczę tego swoim pechem ani złośliwością Boga, po prostu ludzie są ch.jowi jeśli rodzina/otoczenie dopuści do tego, że im się w dupach poprzewraca :D luz men, damy radę

Gość anonimowo a b c d e
Człowiek nie jest zwierzęciem stadnym. Tak naprawdę każdy ma cię w dupie i to bardzo głęboko chyba że coś chce. Tyczy się to także żony.

Gość anonimowo a b c d e
Człowiek nie jest zwierzęciem stadnym. Tak naprawdę każdy ma cię w dupie i to bardzo głęboko chyba że coś chce. Tyczy się to także żony.

Gość anonimowo a b c d e
nigdy nie miałem tak naprawdę przyjaciela. Jak ktoś coś potrzebował odzywał się nagle po x latach.

Gość anonimowo a b c d e
Kiedyś chciałem sprzedać duszę tylko po to by dziewczyna która mi się podobała wyzdrowiała. Ale szatan nie był zainteresowany najwidoczniej.

Gość anonimowo a b c d e
Jak kiedyś chciałem skakać z dachu ale potem doszłem do wniosku że co najwyżej nogę złamie. Myślałem że ktoś do mnie zadzwoni. Nikt nie zadzwonił. Każdy po prostu ma mnie w dupie.

Gość anonimowo a b c d e
Jak rozpocząłem studia spotkałem piękną dziewczynę na studiach pokazała się tylko 3 razy. Lilia miała na imie tak nie zwykle. I loczki miała. No i nigdy z nią ani zdania nie zamieniłem.

Gość anonimowo a b c d e
No i praca tu dopiero masakra. zawsze robię za co najmniej 3. Potem mi obowiązki zwiększają. A jak pracowałem w aucie. To dość ze do nocy. To jak zjeżdżałem do firmy wszyscy ludzie mieli do mnie pretensję. Np jechałem 10h a tu jeszcze czemu sobie siadłem na 5min. I już coś tam ładować czy coś a nie od tego byłem. Na de mną musi być jakaś klątwa.

Gość anonimowo a b c d e
Od dzieciństwa tak było. Nawet siostra mnie wykorzystywała :( Zawsze chciała być facetem i ubierała mnie w swoją sukienkę komunijną. I robiłem za jej żonę.

Gość anonimowo a b c d e
No i nawet tutaj się podszywa nie dorobiłem. Mógł przecież wpisać wszystko. W stylu gwałcenie kotów o północy czy coś. Jestem żałosny.

Gość anonimowo a b c d e
Rozmawiam w samochodzie i ogólnie sam ze sobą na głos. Czasem się ludzie dziwią. A jak klnę na siebie to już całkiem patrzą jak na psychola.

Gość anonimowo a b c d e
Blisko 10 lat płaczę co noc......... A dobra po co to pisać jak huj to każdego obchodzi dobranoc. Pogadam sobie z sobą.

Gość anonimowo a b c d e
Teraz sobie uświadomiłem co było najbardziej zjebane przeze mnie. Świadectwo z technikum. Dlaczego?? Bo zamiast chodzić na WF załatwiłem sobie zwolnienie w ostatnim roku i chodziłem na zajęcia do nauczycielki w której się kochałem. Teraz mam na świadectwie : zwolniony. I jaka ja mam ściemę mówić przed pracodawcami ??

Gość anonimowo a b c d e
A i poprzedni pracodawca nie wystawił mi polecenia :( mimo że tyrałem jak wół. Kurwa mać. Jak to teraz wygląda.

Gość anonimowo a b c d e
jestem strasznie powalony. Na yt mam 2 widzów do tej pory.

Gość kafe się pierdoli
to dawaj linka, weź przykład z Mastera111, jego blog kwitnie

Gość anonimowo a b c d e
nie podam bo tam jest moj nik ktorego wszedzie uzywam.

Gość kafe się pierdoli
a o czym jest ten filmik?

Gość anonimowo a b c d e
Anty zusowy anty nfztowy anty polski.

Gość anonimowo a b c d e
Pro liberalny. Jednym słowem co sądzę. Czyli 0 dodatków 0 płacy minimalnej 0 ubezpiecznia. Było by normalnie. Za wszystko płacisz ale na wszstko cię stać. Podobnie jest np w usa, szwajcarii.

Gość anonimowo a b c d e
Gość kafe się pierdoli
:D:D:D wkopałeś się :D żegnałeś się już z nami, miało Cię tu nie być :D

Gość anonimowo a b c d e
no w tym wątku gadam do siebie więc mnie nie ma.