Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

censour

B贸le brzucha po okresie

Polecane posty

Witam , szuka艂am juz we wcze艣niejszych tematach o b贸lu brzucha po miesi膮czce , mo偶e 藕le szuka艂am ale 偶adne mnie nie dotyczy . A wi臋c m贸j problem polega na tym 偶e mam b贸le brzucha jak pisze w temacie . Bola艂 mnie chyba przez tydzien przed okresem , podczas okresu nie bola艂 mnie praktycznie w cale a po okresie to juz masakra ... mam b贸le brzucha momentami jak podczas okresu , momentami mnie k艂uje ...i czuje g艂贸d , dosy膰 cz臋sto nawet jak co艣 zjem ...a w dodatku momentami jest mi nie dobrze. Nie mog艂am sie niczym zatru膰 nie trwa艂oby to tak d艂ugo bo 藕le sie czuje od 7 dni...a zazwyczaj jak sie czym艣 zatru艂am to po 2 , 3 dniach mija艂o .W ten poniedzia艂ek wymiotowa艂am , by艂o mi strasznie niedobrze ale musialam pom贸c sobie palcami..oczywiscie wymiotowa艂am sam膮 wod膮 nie wiem czemu bo godzine lub dwie przed tym jad艂am . We wtorek by艂o mi nie dobrze i by艂am bardzo senna , w 艣rode tak samo ...a jak czuje zapach chips贸w to a偶 mnie mdli , czego wcze艣niej nie mia艂am. Troche mi sie przyty艂o ale leciutko ...znaczy wydaje mi si臋 偶e to w sumie normalne u mnie bo ju偶 tak tyje od paru miesiecy ale to ju偶 przez to 偶e du偶o czekolady jem ;p .Te偶 nie mam twardego brzucha wi臋c nie wiem czy moge nazwa膰 to ci膮偶膮... Ale w sumie nie. Nie znam si臋 na tym kompletnie. Mam niby objawy ci膮偶y ale robie to zawsze z gumk膮 , nie wiem czy co艣 moglo sie przedostac albo jakies ma艂e p臋kniecie ..ale w sumie gdyby cos p臋k艂o to m贸j ch艂opak by to raczej zobaczy艂. Robilismy to ostatnio 2 lub 3 tyg temu ... Raczej ci膮偶膮 to nie jest bo w ko艅cu mia艂am okres, oczywiscie nie by艂 taki obfity jak zazwyczaj mam i szybciej sie skonczy艂 ...ale w ko艅cu okres to okres. No i zabezpieczali艣my si臋 . Ale to wszystko co mam ostatnio te k艂贸cie i b贸le , md艂o艣ci...no i piersi mnie pobolewaj膮 ale jak mocniej dotkn臋 ..ca艂kiem mocny b贸l .. Dodam 偶e momentami czuje w sobie takie ciep艂o..jak po wypiciu w贸dki ..dziwne... Wol臋 si臋 upewni膰 偶e to nie jest ci膮偶a...i chc臋 wiedzie膰 co ze mn膮 jest ..czy ktos wie ? Prosz臋 o pomoc. :))

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ONA ODPOWIADA
Zapraszam na wizyt臋 do ginekologa..albo kupienie testu w aptece. Mo偶esz r贸wnie偶 wykona膰 badanie beta hcg ,kt贸re potwierdzi ci膮偶e Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach