Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stararatatata

śmierć przyjaciólki :C

Polecane posty

Gość stararatatata

Moja koleżanka z klasy twierdzi ze jest taka wycofana i odstaje od klasy bo zamknęła się tak po śmierci przyjaciólki,któa zginęła na jej oczach(potrącił ją samochód) czy to możliwe czy raczej się zgrywa..a jest poprostu nieśmiala ale nie chce się do tego przyznać?(ogolnie to bardzo malo mówi,nawet wcale i jest bardzo smutna,ma bardzo slabe oceny)

Gość stuku puku szuru szuru
Sądzę, że poza śmiercią przyjaciółki ma poważniejsze problemy życiowe, a śmierć przyjaciółki był gwoździem do jej "trumny".

Gość stararatatata
ma praktycznie same jedynki,i patrzy na ludzi ztakim rozżaleniem i pogardą,złością

Gość dziewczyno, nie zrozumiesz
dopuki nie przezyjesz. Smierc kogos bliskiego jest zawsze ciosem i wymaga czasu zeby czlowiek wrocil do normalnego stanu, dorosly czlowiek a co dopiero nastolatek ktorego psychika nie jest jeszcze gotowa na pojecie smierci (mimo ze niby rozumieja). Ja stracilam kogos bliskiego 3 miesiace temu i nadal jestem w stanie szoku, ciagle wybucham placzem z byle powodu, nie mam ochoty na spotkania z przyjaciolmi i rodzina... a mam 32 lata. Mysle ze nie zgrywa, tylko przezywa to co sie stalo i potrzebuje czasu zeby sie z tym uporac.

Gość stararatatata
no ale ona praktycznie z nikim nie rozmawia,trudno nawet powiedziec ze jest moją koleżanką,raczej znajomą z klasy do której jakby nie należala,ale zachowuje się jakby byla nieśmiala bo siedzi taka skulona na lekcjach,cicho mówi,czasami o cos ją pytają a ta nic,cisza,jakby byla nienormalna albo niemową

Gość stuku puku szuru szuru
Po prostu nie każdy jest taki jak wszyscy, a dziewczyna jest samotna bo jest po prostu indywidualna w tłumie i z tym sobie poradzić nie potrafi, a dodatkowo... śmierć najbliższej i jedynej przyjaciółki nie jest na pewno dla niej pocieszające.