Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fastrygavc

nie będę nigdy pracować

Polecane posty

Gość fastrygavc

j.w

Gość wewqeqweq
ja tez., mam 34 lata i staz udokumentowany- 3 miesiące...

Gość już wszystko wiem
ja też za punkt honoru mam nie płacić ZUS-u, zawsze pracuję na czarno

Gość fastrygavc
a ja muszę zjeść co 2 godziny posiłek bo mam hipoglikemie chcę iść na studia i nawet jak zostanę tym kim chcę to nie wiem czy będę mogła co 2 godziny sobie robić przerwę :O

Gość Ja mam 32 lata i do tej pory
byłem tylko na rocznym stażu z PUP. Poza tym nie pracowałem :( Też chyba nie będę już pracował.

Gość wewqeqweq
i po tym stazu cię oczywiscie nie chcieli zatrudnic? nie bierze was depresja?

Gość fastrygavc
a ja przez te posiłki mam przejebane :O do pracy na produkcji też nie mogę iść bo taśma dla mojej kanapeczki się nie zatrzyma :O

Gość fastrygavc
"i po tym stazu cię oczywiscie nie chcieli zatrudnic? nie bierze was depresja? " miałam pół roku stażu, chyba żartujesz z tym zatrudnieniem po co mają za Ciebie płacić skoro po roku mogą wziąć następną osobę i to za darmochę ? mnie jeszcze nie bierze bo widzę dla siebie perspektywy, tylko ta choroba :O

Gość dlaczego tego nie znalam
nie da sie lekami tego unormowac, bys nie musiala tak czesto jesc?

Oczywiście, że nie chcieli. Po co, skoro wzięli sobie kolejnego stażystę :( Jedynie co, to wystawili mi świetne referencje na papierze, ale i tak nikt na to nie patrzy, bo to był staż w urzędzie. Większość myśli, że na stażu w urzędzie parzy się tylko kawę współpracownikom, a ja naprawdę robiłem wszystko to, co pełnoprawni pracownicy, tylko oczywiście za dużo mniejszą kasę. Czy nie bierze depresja? Już na studiach próbowałem się zabić. Pewnie jeszcze kiedyś spróbuję. Czekam tylko na dobry moment.

albo czy nie wystarczy jakas mala przekaska wczesniej przygotowana?

Gość fastrygavc
a jakie studia robiłeś ? jaka przekąska np. ? jeszcze dochodzi do tego, że bardzo wolno jem :O na zjedzenie głupiej kanapki potrzebuje 10-15 minut oczywiście jeśli będę szła na studia i dostanę skierowanie do lekarza medycyny pracy to przemilczę temat :D

Gość fastrygavc
mialo być :O

Gość wewqeqweq
a nie wystarczy cukierek???

Skończyłem matematykę na państwowej uczelni, studia magisterskie, dzienne, z wynikiem bardzo dobrym. Oczywiście co semestr miałem stypendium.

Gość fastrygavc
ta cukierek :O cukierek podniesie poziom na chwilę i za kilkanaście minut znów zacznie spadać oczywiście jeśli jest mi już słabo z głodu to muszę zaaplikować jakiegoś cukierka, ale potem obowiązkowo kanapka lub coś sytego to dopiero przeyebane :O

Gość wewqeqweq
Ja tez mam dzienne skończone z bdb.... i nie pracuje od ponad 10 lat.... w tym kraju mozna się tylko powiesic

Gość fastrygavc
"Skończyłem matematykę na państwowej uczelni, studia magisterskie, dzienne, z wynikiem bardzo dobrym. Oczywiście co semestr miałem stypendium." to dlaczego nie jesteś nauczycielem ?

Gość wewqeqweq
fastrygavc- to w twoim przypadku musisz byc specjalista, kimś umysłowym. Na pewno nauczyciel, przerwy- co 45 minut, informatyk ma luz, chyba architekci tez, prawnicy... wogóle rózne wolne zawody, instruktor rekreacji nawet

Gość fastrygavc
wewq... a jakie studia skończyłaś ? ja zamierzam zakończyć tę wegetację! wyjechac za granicę i zarobic na studia

Gość fastrygavc
chcę być specjalistą - zamierzam iść na technika dentystycznego, tylko wiadomo, że jak pracowałabym w jakiejś pracowni to pod czyimś nadzorem i może to kogoś denerwować :O

Gość fastrygavc
dobra ja lecę zrobić sobie jakieś jedzenie bo o 19 ostatni posiłek był, po 21 będę już głodna, a zaraz mecz się zaczyna 🖐️ a i jestem bardzo drażliwa przez to żarcie, bo sen jest dla mnie przerwą od posiłku , dlatego jest świętością, a nie daj Boże mnie ktoś obudzi to agresor jak nic mi się włącza ! wszyscy bezrobotni, trzymta się 🖐️

Gość wewqeqweq
ja skończyłam historię, ale bez specj. nauczycielskiej, nie moge pracowac w szkole, ale jakbym ją miała to i tak podobno się nie da bez znajomosci

nie wiem jakie przekaski, nie znam sie :( chcialam zaproponowac batonika, ale nie sluzy bo na krotko. na pewno sa jakies potrawy ktore mozna na szybko polknac a dadza odpowiednia ilosc wegli zlozonych

Gość wtf ludzie, trochę inwencji
Ja mam 32 lata i do tej pory - skończyłeś matmę, dlaczego do tej pory nie jesteś programistą??? Zarabiałbyś jak ludzie, a firma, w której pracuję, już od pół roku nie może znaleźć programisty. Naprawdę dla ludzi, którzy coś potrafią, są wolne stanowiska w branży IT.

Nie mam uprawnień nauczycielskich. Próbowałem robić, ale stwierdziłem, że to nie dla mnie, bo nie potrafię zapanować nad 30-osobową klasą.

W programowaniu byłem najlepszy na roku, ale to były programy typu: posortuj dany ciąg, wyznacz liczbę największą czy jakieś podstawy delphi. Mieszkam w 20-tys. mieście, a tu nie ma żadnych poważniejszych firm informatycznych. Jedyna praca IT w moim mieście to praca w sklepie lub w jakimś urzędzie, ale ilu informatyków jest potrzebnych w urzędach?

Gość fgdfghfhgj
z czego zyjesz, masz dziewczyne? robisz jakies zlecenie przez neta, piszesz prace?

Mieszkam z rodzicami.

Gość fgdfghfhgj
zarabiasz jakąś kase przez neta? czy nic nie robisz?