Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel226

Tak sie nie da żyć

Polecane posty

Gość pawel226

Ludzie koncza studia, sa lekarzami, a tak naprawde wychodzi, ze nic nie znaczymy w swiecie. Zarabiaja po 3 tysiace i nic nie wnosza ;/ ich wiedza ogranicza sie do tego co jest udostepnione. Jeszcze dzis to "samobójstwo" generała. W takim klamstwie zyjemy :/ ja chcę znac prawde smolenska!!! Bóg ja zna, wiec niech przyspieszy ten proces. Modlitwy nigdy nie skutkuja natychmiastowa odpowiedzia, dlatego ja sie nigdy nie modle, bo i tak co ma byc to bedzie w swoim czasie i nic ani nikt tego nie przyspieszy. Czemu tak źle jest ? czemu tak naprawde jestem nikim w porownaniu z tymi majacymi władze, pieniadze? Dosc tych "samobójstw" w polityce !!! :(

Gość sdfgsgerwtre
Cytat z niezależnej: Przypominamy, że to gen. Petelicki ujawnił, że zaraz po katastrofie do polityków PO rozsyłane były wiadomości SMS z instrukcją, w jaki sposób mają się wypowiadać na ten temat. Petelicki oświadczył w mediach, że takiego SMS-a otrzymał od jednego z polityków Platformy, a autorami wiadomości były najważniejsze osoby w PO. SMS, którego otrzymali czołowi politycy PO brzmiał tak: „Katastrofę spowodowali piloci, którzy zeszli we mgle poniżej 100 metrów. Do ustalenia pozostaje, kto ich do tego skłonił". Szokełe :classic_cool:

Gość pawel226
ale kto to może robić?