Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaaaaam

jaka mata edukacyjna?

Polecane posty

Gość szukaaaaam

Dziewczyny,szukam fajnej maty edukacyjnej i najlepiej zeby był to tez kojec(dla dziewczynki) Nie wiem co wybrac i czym sie kierowac:( Poradzicie coś?

Gość Poczta Pocztaaaaaa aa
autorko są wodne maty do rysowania poszukaj w necie w wyszukiwarce :)

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
dużo zabawek/przycisków no i przede wszystkim kolorowa :)

Gość szukaaaaam
chodzi mi o mate edukacyjna dla rocznego dziecka ktore jeszcze nie pisze,wiec wodna odpada:) ale dziekuje za podpowiedz:)

Gość ja mam mate
z firmy Bright Starts i jest to mata-kojec.Piękne kolory i cudowna pozytywka z spiewem ptaków:)

Gość a o co chodzi z tym kojcem?
o te zawijane brzegi?

Gość dokłądnie tak jak ktos
tak,masz rzepy(przynajmniej w tej macie z BS) które składasz na boki i masz kojec.Sa usztywnione a rzepy bardzo mocne.Moja córka nawet jak sie w nim przewalała to nie rozwaliła boków :D No i ta pozytywka rewelka:)

Gość a o co chodzi z tym kojcem?
Tak myślałam. Ale roczne dziecko na pewno już pełza/raczkuje/chodzi, więc te kilkanaście/kilkadziesiąt cm miękkich brzegów na pewno nie spełni zadania kojca!

ja mam canpol babies wesoła farma. fajna bo ma duzo przycisków i przede wszystkim można ją przerobić na kojec co jest rewelacja gdy dziecko przekręca sie samo na boki.

Gość dokłądnie tak jak ktos
kojec jest dla maluszków co nie raczkują tylko dopiero ćwicza ruchy:)) Potem otwierałam kojec i mała miała super zabawę jak wieszałam jej zabawki a jak musiałam na chwilke wyjsc z pokoju to znowu składałam w kojec:)

Gość a gdzie...
można kupić takie maty z Bright Starts?

Gość MamaJulkiiii
Ja miałam taką matę ale nie kojec a szkoda bo dziecko nie leżało na niej długo a przeciez w domu tez cos trzeba zrobic.Mysle,ze mata kojec tez sie przyda na wyjazdach,oczywiscie jak dziecko nie zaczyna chodzic.Choc jak Julka juz chodziła to tez siedziała na macie i sie bawiła.Z Bright Starts znalazłam na all (to nie moje konto) cena tez wydaje sie przystepna w porównaniu z innymi. http://allegro.pl/mata-edukacyjna-kojec-bright-starts-z-pozytywka-i2422918197.html

Gość MamaJulkiiii
Ja miałam taką matę ale nie kojec a szkoda bo dziecko nie leżało na niej długo a przeciez w domu tez cos trzeba zrobic.Mysle,ze mata kojec tez sie przyda na wyjazdach,oczywiscie jak dziecko nie zaczyna chodzic.Choc jak Julka juz chodziła to tez siedziała na macie i sie bawiła.Z Bright Starts znalazłam na all (to nie moje konto) cena tez wydaje sie przystepna w porównaniu z innymi. http://allegro.pl/mata-edukacyjna-kojec-bright-starts-z-pozytywka-i2422918197.html

Gość MamaJulkiiii

Gość MamaJulkiiii
przepraszam za zdublowane wpisy,cos bylo z serwerem

Gość sa na allegro......
ja miałam z Canpolu ale z Bright S. sa nieporównywalnie lepsze i nie niszcza się tak szybko

Gość zgadzam sie:)
Bright Starts sa super ,szczegolnie te maty-kojce!

Gość dodamodsiebie
ze ostatnio kupiłam na all mate-kojec z Bright Start i napisze jedno :REWELACJA! wysokie boki,wiec mam pewnosc ze nic mu sie nie stanie (synkowi).Wczesniej miałam taką mate bez kojca i była średnia.Polecam maty-kojce:)

Gość gość
Kupowałam fajną matę z której można kojec zrobić;) Nie była nawet droga, na electro.pl jest kilka modeli.. Fajny sposób jak chce się coś zrobić a dziecko zaczyna już pełzać.