Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popierdeliczka

z moją matką jest coś nie teges....

Polecane posty

Gość popierdeliczka

na moim osiedlu mieszka taka dziewczyna w moim wieku, która rok temu w wieku 18lat ( jesteśmy rówieśniczkami) urodziła dziecko, moja matka od tego czasu cały czas mi rzuca jakieś aluzja, że ona już jest "dorosła" myśli poważnie o życiu, jest odpowiedzialna itp :O rozumiecie to ? jak można tak powiedzieć o dziewczynie, która uprawiała seks prawdopodobnie bez zabezpieczenia, została samotną matką ( bo mieszka z rodzicami, tatusia ani widu ani słychu podobno) :O cały czas się podnieca tym dzieckiem, że takie roześmiane, zaczepia tą dziewczynę jak jest na spacerze i z nią gada :O czasami się tak zastanawiam czy moja matka jest normalna....

Gość spaczone to zbytnio
wnuki jej się marzą? :D

Gość wygrałaś konkurs, wiesz?
nie jest. za 5-10 lat to mogłaby ci podgadywać o dziecku ale teraz?

Gość annia.....................
Pewnie twoja mam chciałaby zostać babcią.

Powiedz jej o tym! Jak można uważać to, że dziewczyna w wieku licealnym uprawiała przygodny seks bez zabezpieczenia i została samotną matką za dojrzałe... Dokładnie to jej powiedz.

Powiedz jej o tym! Jak można uważać to, że dziewczyna w wieku licealnym uprawiała przygodny seks bez zabezpieczenia i została samotną matką za dojrzałe... Dokładnie to jej powiedz.

Gość popierdeliczka
przecież moja matka ma 47lat i już chciałby zostać babcią ? :O chyba jest niepoważna, jestem młoda to po pierwsze, a po drugie jakoś nie widzę się w przyszłości w roli matki ale to podobno może mi się zmienić, chociaż mam nadzieje, że nie :P

Gość popierdeliczka
no przecież ja jej to wszytko co tu napisałam powiedziałam ale do niej jak grochem o ścianę i tylko odpowiada jakoś lakonicznie " oj tam, tak gadasz skąd możesz wiedzieć"

Gość nasz orzeł biały pi
no właśnie pewnie chce wnuk ale fkatycznie coś z nia nie tak D:

Gość gerderni9a
to powiesz, jej ze jak tak bardzo lubi male dzieci, to moze sobie jeszcze zrobic....albo nakituj ja, ze jestes w ciazy...zobaczysz szybko jej ta fascynacja baby przejdzie;)

Gość popierdeliczka
właśnie tak z siostrą sobie myślałyśmy, że ją wkręcimy, że ona ( moja siostra) jest w ciąży i zobaczymy jak będzie wtedy śpiewać hahah :D