Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matildaaaa28

chce orgazmu przy minetce!jak mam mu powiedziec by mnie lizal?

Polecane posty

Gość matildaaaa28

Nigdy nie mialam orgazmu, kedy lize mi cipke😭 Czasem czuje ze jest przyjemnie a czasem wrecz mnie drazni takie dziwne uczucie jakby bol. On ma lizac sama lechtaczke zebym doszla?Bo kiedy ja lize to czasami czuje wlasnie taki lekki bol choc jestem bardzo podniecona i wilgotna. I jeszcze jedna sprawa, czytalam gdzies, ze czesto pomaga dojsc kiedy facet wczesniej possie mocno mietowego cukierka lub posmaruje lechtaczke pasta mietowa.To prawda czy mit?

Gość osz kurka wodna
powiedz swojemu prosto z mostu liź skurwielu, w przeciwnym razie loda nie będzie i gitara:D

1. ruchy muszą być rytmiczne, niech nie liże tylko w kółko, ale na moment przerywa by znów dotykać językiem 2. niech wsunie delikatnie palca w ciebie i porusza powoli, jak wolisz szybciej 3. super jak ma paluszka w twoim tyłku 4. nie musi non stop lizać tylko łechtaczki 5. nie myśl o orgazmie, nie czekaj na niego, oddaj się przyjemności ciekawe rady na http://sex-wiadomosci.pl ;-)

Gość matildaaaa28
Lizac to on mnie lize i chce ale ja orgazmu przy tym igdy nie miala...nie wiem jak mam go pokierowac.

Gość osz kurka wodna
Acha i to z tym cukierkiem miętowym ,to lipa. Azeby mu dobrze stal ,a zarazem był twardy jak pień,kaź swojemu by sie kitu do okien naźarl:D

Gość ar
to on kurwa jakiś debil jest ,jak nawet tego nie potrafi

Gość osz kurka wodna
A moźe język ma zbyt szorstki?:D

Gość wiocha lezie
Osz kurka wodna, kim Ty jestes? Uśmiałam się Twoimi wyp ale tak pozytywnie Do autorki, do nauki sie wez młoda dziewczyno? dziewczynko? Za młoda na taką karuzele jesteś !!! Ale ok, niedługo sie okaze że baby w drodze..

Gość Sekonda
Widocznie robi to bardzo słabo skoro nie wiesz jak masz dojść :S Pytasz się an forum jak ma robić żeby było ci przyjemnie? Przecież to indywidualna sprawa. Gdyby Twój facet robił to dobrze to nie miałabyś takich rozterek tylko od razu czuła co gdzie i jak :) Powodzenia życzę. Ja miałam 2 partnerów, którzy robili to w taki sposób który nie sprawiał mi przyjemności. Dopiero trzeci robi to idealnie :) Jako moja rada- pobaw się sama ze sobą i zobacz jak najbardziej ci się podoba, a wtedy nakieruj swojego partnera.

Gość Dotusia
Powodów może być wiele: on to robi za mocno, za słabo, za szybko, za wolno, w złym miejscu, a Ty jesteś spięta myśleniem, czy mu się podobasz, jak on ciebie tam widzi, co sobie pomyśli o Tobie, nie umiesz mu przekazać, jak i gdzie ma Ciebie lizać, jest Ci za zimno, boisz się nakrycia (jak uprawiacie seks w mieszkaniu, w którym jeszcze ktoś mieszka)... Może zacznij od powiedzenia mu, by Cię lizał tam, gdzie sprawia Ci największą przyjemność dotykanie, jak się masturbujesz.

Gość Śliz
Język nie może być sztywny rozluźnijcie sie oboje dajcie się uniść a napewno wygniesz sie jak łuk w spazmach rozkoszy

Gość Macho Z
Daj pieskowi niech Ci wyliże on ma długi język bardzo elastyczny wszędzie dojdzie w każdy zakamarek. Lekko posmaruj cipke miodem orgazm masz pewny bedziesz go dopuszczała często a z czasem tak to polubisz że odwdzięczysz mu się i wypniesz mu się a on ochoczo przeleci cię od tyłu. Seks z psem jest również wspaniały.