Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biki

imię dla chłopczyka NIkodem ...

Polecane posty

Gość biki

jak wam sie podoba :] Nikodem, Nikoś, Niko ! ? czy to staroswiucekie imie, ? nowoczesne?

Gość dqwALSHIJCKXN
staroswiucekie (cytując autorkę) - heh, bo co? Dyzma? Co za różnica czy mi sie podoba... Normalne

Gość biki
chcialam zebrac opinie :/ takie dziwne?????????

Gość mamama27
no to tobie a raczej wam ma sie podobać - każde które nie jest udziwnione jak Brajan czy ostatnio na kafe był Aberald czy jakoś tak jest ok - jednym się mniej podoba drugim bardziej a przeważnie mniej lub bardziej kojarzy się z kimś innym..

Gość d.z.iunia
Dla mnie okropne!

Gość gość
ale wredne babsztyle :/ aż szkoda o coś zapytać na tym forum... bo dewotki nie potrafią normalnie porozmawiać :/ k***wski kraj!

Gość parking na dzaguara
oczekujesz syna?

Gość gość
za to wy macie piekne imionka i jestescie idealne ... hahahhaha ! najlepiej nazwac Piotrek ,Tomasz (nie chciałaś w d**ę to masz! ) , Kuba..... tak pospolicie ! żeby przypadkiem ,żadna szuja sie nie przyj*********.ale znajac zycie to i do zwykłych imion by sie znalazło alle jakieś :/ ale co sie dziwic jak co 2 teraz to zazdrosna i najchetniej noz w plecy by wbila .... :/ Kolezanki ! /

Gość gość
hahaha...może... a co? :p no wkurzyłam się ! bo wszędzie HEJTYY ! :(

Gość gość
tak w ogóle to Przepraszam za słownictwo .... hormony :( po prostu nie rozumiem takiego czegoś... tak jak "dobra koleżanka" mi mówiła ,że jak tak nazwę Synka to ,że go skrzywdzę ....a po 3 dniach sie dowiedziałam od osób 3-ich ,ze chodzi i klnie ,że jej imie zabrałam bo ona tak chciała nazwać :/ ja nie jestem taka ,że bym się obraziła jakby ktoś tak samo nazwał swoje Dziecko...bo dla mnie to nie problem i w ogóle nie czaje takiego podejścia :( co się dzieje teraz z tymi ludzmi.... Złość ,zawiść i zazdrość! Tu Cie wysłucha a za plecami obrobi tak pupsko ,że szkoda gadać ... dlatego mowie -na forum zapytać lepiej bo tu Cie niby nikt nie zna i szczerze powie...ale patrze ,że większość to Hejciary .... ale jak widać są Wyjątki jeszcze :* <3

Gość gość
i wiem ,ze każdy ma prawo do własnego zdania i nigdy się nie będzie podobało wszystkim to samo....ale tyle Hejtów na raz to wyczuwam właśnie taką "dobrą koleżankę" co zawsze "dobrze doradzi i prawde powie" .... :/ a tu jedna nie bo zna takowego Geja...druga bo cos tam... no proszę Was... z prawie każdym imieniem można skojarzyć kogoś kto tak sie nazywa i go nie lubimy... no bez przesady... to bym musiała nazwać Dziecko ABC bo przynajmniej tak nikt nie ma na Imię więc jest idealne.... Wii :* Twoja odpowiedz też mi się bardzo Podoba :D

Gość gość
Bardzo fajne imię. Mam znajomych, którzy nazwali synka Nikodem właśnie. Różnie na niego wołają Niko, Nino i temu podobne.

Gość gość
brzydkie, u nas ciągle jakaś baba drze się przez okno: NIKODEM :( , nawołuje syna :(

Gość gość
a jakby darła się Nikoś albo KUBUŚ! ? To by było ok???ldatego Pani nie lubi bo ktoś krzyczy tak przez okno z rana ? :p haha! nie czaję... no ale nie musi się podobać :) pozdrawiam.

Gość gość
Mój synek ma Nikodem ja dla mnie super:) nie wyobrażam sobie innego imienia.Dla nie których ładne Staś,Adaś,Michaś itp każdy daje jak mu sie podoba:)

Gość gość
ładnie, możesz spokojnie dać

Gość gość
Bardzo ładne imię, braliśmy je pod uwagę dla naszego synka, ale stanęło na Konradzie. Wybór imienia to zawsze kwestia gustu, ale nie ma co za bardzo kierować się opiniami innych. Jak znajomi i rodzina dowiadywali się, jak nazwaliśmy synka, to były komentarze w stylu "a jak to zdrabniać?", "szwabskie imię" itp., ale... olać to!

Gość gość
i jak mówcie Kondek? Kondziu? Moim zdaniem sympatycznie ale swojemu bym nie dała.

Gość gość
a jak ma Twój?

Gość gość
Ja jestem w 5 miesiacu ciazy i planuje dac tak na imię mojemu synkowi....a plec juz znam :) swoja droga lepszy Nikodem niz oklepane Kuba, Michal, Bartosz, Maks (co kojarzy mi sie z psem) badz inne tego typu....

Gość gość
Mówimy Konradek albo Konusio :-)