Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbyhuiktmuyrnhtbevfcdxsaz

Polacy ,nie miejmy żalu do piłkarzy tylko pieknie podziekujmy

Polecane posty

Gość hfggshshs
a ja jestem jednak czepialski i chcialbym sie dowiedziec dlaczego przywolalas ME 92 ? w przeciwnym razie bedziemy musieli uznac, ze nie wiesz o czym piszesz

Gdzie ja napisałam o mistrzostwach? Interesuje się siatką i wiem że czasem podium na różnych imprezach jest nie do końca zasłużone to sądziłam, że o to Ci chodzi...

Gość jack ill
bo to ostatni wielki sukces reprezentacji Polski? może drużyna bardziej młodzieżowa, ale turniej olimpijski ma swój prestiż

Gość tamoararampam
ja pamiętam jako bardzo mały gnojek , mistrzostwa świata w hiszzpanii , kurcze 5:1 z peru , 3:0 z belgią komu to przeszkadzało ?.................................

Gość hfggshshs
piszac o ME sadzilas, ze to igrzyska olimpijskie? nadal chcesz byc traktowana powaznie?

Gość tamoararampam
hfggshshs goń sie na drzewo , jakoś wszyscy zrozumieli oprócz ciebie wynika z tego , że jesteś przygłupem !

Gość hfggshshs
nie, nie sadze;)

... To ja jestem zmęczona i mi piwo uderzyło do głowy czy jemu? Pisze kurwa o piłce nożnej i odwołuje się do igrzysk z 92 bo zdaje się potem już nic nie osiągnęliśmy. A nie do me92... Ani razu nie pisałam o tych ostatnich.

Gość tamoararampam
moim zdaniem trener powinien więcej ryzykowac składem , po pierwszym meczu rosjanie wyeliminowali lewandowskiego , dzisiaj błaszczykowskiego , reszta ledwie umie grać na tym poziomie , trzeba było świeżą krew a nie brożka, który chyba nawet nie dotknął piłki :o

Gość hfggshshs
pisalas o ME, a nie o igrzyskach, ktos inny napisal o igrzyskach i to podchwycilas, nie wiesz o czym piszesz

Gość jack ill
zgadzam sie ze zdziwieniem przyznam, że trener był chyba najsłabszym ogniwem tej reprezentacji chyba sobie nie poradził z presją i odpowiedzialnością

Gość hfggshshs
Krwawa Wlczyca to jak to w koncu jest?

Gość tamoararampam
jak graliśmy z ruskimi to był taki moment jak stzrelilismy bramkę , że ruscy siedli i wtedy trzeba było ich przycisnąć , wprowadzzić ze dwóch mocnych , żeby pogonili , a on w 92 minucie brożka, żeby się przebiegł tam i z powrotem . dzisiaj to wogóle powinien być inny skład , a w sumie to może i dobrze bo ja się pytam co by z nas zostało gdybyśmy tak trafili na anglie czy hiszpanię ?....

Gość hfggshshs
To jaki jest sens wypowiadania sie na temat, o ktorym nie ma sie pojecia, albo sie po prostu klamie?

Gość jack ill
trafilibyśmy na Niemców i byłoby święto byloby:)

Gość hfggshshs
Dlaczego przywolalas turniej z 92

Gość tamoararampam
murawski był zajebiaszczy :) jedną , jedyną akcje przeprowadził, i stracił piłke i strzelili nam gola :))

Gość jack ill
oj nie wiem, ja jestem po winie, więc też mogę być nieobiektywny;)

Gość tamoararampam
Krwawa Wilczyca czego nie rozumiesz ? chce namiary na ciebie , więc daj mu i sie może odczepi :P

zapytałes co mam na myśli i odp o 23:47 że srebro z io. Jak masz problemy z czytaniem to nie mój biznes. Sam sobie me92 wkręciłeś i próbujesz mi coś wmawiac. Sądziłam że nie zwróciłes uwagi po prostu ale widzę że serio masz coś z garem

Gość jack ill
no jak na zawodnika, który miał uruchamiać napastników i przynajmniej próbować kreować grę to nie pokazał nic ciekawego. trochę rozczarował mnie Obraniak, uważam, że gościa stać na o wiele lepszą grę niż to co pokazał w całych mistrzostwach

Gość hfggshshs
czyli o co ci chodzilo z tym 92?

tamoararampam murawski był zaj**iaszczy jedną , jedyną akcje przeprowadził, i stracił piłke i strzelili nam gola Popieram. Murawski jest w ogóle bez formy i aż dziw, że Smuda go dopuścił. No i po raz kolejny sprawdziło się stare porzekadło dot. naszej reprezentacji, czyli grali pięknie, wyszło jak zawsze ;)

Gość tamoararampam
brak odppowiedniego zgrania i zrozumienia , jak obraniak szedł do przodu to wracał przez całe boisko , żeby trzymać swojego zawodnika , zamiast przekazać go komuś ,

Gość hfggshshs
btw dlaczego piszesz o ie w przypadku ME? czyzbys nie znala sie na tym o czym piszesz?

Gość tamoararampam
lewandowskiego i błaszczykowsiego to dopadali jak sfora psów , reszta ...............kicha........