Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbyhuiktmuyrnhtbevfcdxsaz

Polacy ,nie miejmy żalu do piłkarzy tylko pieknie podziekujmy

Polecane posty

Gość jack ill
KW. na wszelki wypadek półsłodkie aby osłodzić ewentualną gorycz... porażki:)

Gość hfggshshs
*ME

Nie wiem jak z przygotowaniem psychicznym w kadrze. W drugiej połowie te faule, niecelne podania mega nerwowi byli. Wiadomo presja większa itd ale kolejna druga do dupy to nieciekawie świadczy o przygotowaniu ich.

Gość jack ill
ja myślę, że to może brak sexu im zaszkodził byli jacyś tacy nerwowi zabraklo chłodnej głowy pod bramką rywala

Gość hfggshshs
a co wiesz?

hfcośtamtrolu, odsyłam do którejś z moich wypowiedzi gdzie wyjaśniam o czym pisałam i dlaczego. Jeśli mimo wzbicia się na wyżyny swojego intelektu, czego dowód dałeś rozumiejąc w końcu że nie pisałam o me, i tak nie jesteś w stanie zrozumieć z jakiego powodu to proponuje zaprzestania tej dziwacznej konwersacji bo moja cierpliwość się kończy. Oraz polecam zapoznanie się z książkami do języka polskiego dla klas początkowych sp.

Gość brunet wieczora pora.
ok, a ja wracam do mojego pytania, co to mialo wspolnego z Euro? Czyzbys nie miala pojecia o czym piszesz?

Był taki eksperyment, że jedną drużyna(nie pamiętam czy amatorska czy nie) w przerwie zbawiła się ze swoimi towarzyszkami życiowymi i faktycznie chyba grali potem lepiej:P Ale jak się nie ma graczy o super umiejętnościach to trzeba nadrobić przygotowaniem fizycznym i nastawieniem mentalnym.

Gość tamoararampam
miało to wspólnego , że grali tam piłkarze , ja wspomniałem o mistrzostwach świata w hiszpani i jakoś sie nie czepiasz , jesteś naprawdę taki tępy czy po prostu lubisz wkurzać ludzi ewentualnie jedno i drugie :p

Gość brunet wieczora pora.
a jak to sie ma to twoich poprzednich postow nadal bujasz?

Gość tamoararampam
gospodarzom nie służą opady deszczu , ukraińcy też przegrali po burzy nad stadionem :)

Gość tamoararampam
pamiętam, że w korei jak już było pozamiatane to w trzecim meczu trener powstawiał praktycznie drugi skład i iii o dziwo , wygraliśmy 3:1 , i jescze karniaka nie strzelilismy , więc to jak trener ustawi , też dużo zależy

Gość brunet wieczorowa pora.
umiem czytac

Gość tamoararampam
ale czy ze zrozumieniem ? :P

Tamo, to chyba typowy trol bo nie wierzę, że byłby ktoś rzeczywiście tak tępy. W dodatku śmiałam wspomnieć o siatce, jeszcze tego się czepi.

Gość jack ill
ale wtedy nie było już presji

Gość hfggshshs
to jak z tym 92?

Gość brunet wieczorowa pora.
hm

Tylko że z ruskimi było spoko, więc zmiana składu byłaby niepotrzebnym ryzykiem. Te zmiany wcześniej trochę mógł. Ale jak pisałam, no cudów nie oczekujmy, by dostać się do ćwierćfinałów trzeba czego więcej niż 3 bardzo dobrych piłkarzy plus dobry bramkarz i reszta w miarę, drużyny potrafiącej z sześciu połów dobrze zagrać tylko 3 i w dodatku ciągle liczącej na łut szczęścia. Ale myślę że będzie coraz lepiej:)

Gość hfggshshs
Ale nadal mowisz z pozycji osoby ktora klamie i nie ma pojecia o czym mowi

Gość tamoararampam
Krwawa Wilczyca sama widzisz , z takim składem to liczyć należy wyłącznie !! na jakieś zaskoczenie , i ryzyko bo najnormalniej w świecie mamy słabych zawodników , opróczk kilku :o

A kto ma żal do piłkarzy i trenera ?. Graliśmy silnie, pięknie, mądrze, i zaciekle. Czesi wygrali, ale z jak wielkim trudem, i po jakich męczarniach ?. Na tych mistrzostwach, polska reprezentacja grała tak silnie, i precyzyjnie. Jak nigdy żadna nasza formacja, od czasów Korei. ________________________________________________________ A tak poza naszą reprezentacją: Zaczynaliśmy strat budowlany do Euro, z pułapu: pustki, i ziemi leżącej odłogiem. Wrocławski dworzec PKP - cud budowlany Europy. dziś wygląda jak pałac. Wrocławskie Lotnisko - można wystawiać do konkursu architektonicznego, na najpiękniejszy budynek architektury nowoczesnej, na Świecie. Stadion Narodowy - obecnie najokazalsze i najnowocześniejsze miejsce tego typu, na całym Globie. Stadion w Gdańsku - zaprojektowany przez Polaka, non stop jest pokazywany we włoskiej telewizji. Warszawa - Tramwaje Swing, stylistyką odmieniły kompletnie wizerunek miasta. Produkowane w Bydgoszczy miejskie Pociągi Elf, jakie wypchały stolicę- to już sceneria do filmów Science Fiction. Jeden Moskiwczanin o Wawie powiedział : "jak tu pięknie, chyba trzeba tu kupić mieszkanie". Sama Oceana uznała, w jednym z wywiadów że: "Warszawa jest piękna". Jej słowa odbiją się echem. Jak na miasto zrujnowane w 80%-ach w 1944.r. To sukces wizerunkowy Stolicy, jest znaczący. Opinie, na temat jakości: starówek, kościołów, ratuszy, i kamienic miast stadionowych. Pójdą w świat, i kompletnie odmienią pogląd, na temat Polski, i jej bogactw wizualnych. Wrocław Poznań i Gdańsk, zagrożą w katalogach Barcelonie, Salamance, i Florencji. Wizerunkowo, i splendorowo. Wygraliśmy te mistrzostwa 7:0, z całym światem. ___________________________________________________ Brakuje jeszcze: wewnątrz-miejskiej trasy dla zawodów "Formuły 1". Wymiany pociągów, na włoskie Pendolino, na najważniejszych liniach. Zgłoszenia kandydatury Polski w FIFA, do organizacji Mistrzostw Świata w Piłce. Oraz ubieganie się, o organizację wyborów Miss Universum. Sądzę że rok 2012, to początek wejścia Polski, na salony organizacyjne imprez ogólnoświatowych.

Gość hfggshshs
czyli klamiesz Krwawa Wilczyca i nie wiesz o czym piszesz?

Gość jack ill
KW. staram się kojarzyć jeszcze...:)

Jakby wytrzymywali normalnie cały mecz to by łatwiej było zaskakiwać. Ale co, zdaje się że mieliśmy najmłodszą drużynę ze wszystkich. A porównując do lat ubiegłych jest postęp jakiś jest. Teraz żeby nowy trener nie próbował znowu wszystkich po kolei tylko dopracowywał co jest z jakimś pomysłem przewodnim a nie będzie tak źle.

Gość hfggshshs
ona klamie i bede ten topic przypominal w najblizszych dniach, w sumie zawsze, bo to klamczucha i ignorantka:)

Tor f1 trzymajcie mnie:D poszukaj sobie dokładnych danych ile co rok trzeba za przyjemność organizowania wybulić bo nie chce rzucać z pamięci. Nie stać nas już na żadne imprezy do których trzeba nowa infrastrukturę robić. Na euro nikt nawet nie chce mówić ile straciliśmy a uefa zarobiła ponad miliard. Zyski z turystyki nie pokryją naszych strat. Brunet, ponownie odsyłam do moich postów.