Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

KONTO NA YOUTUBIE - BEZPIECZNIE?

Polecane posty

Gość Sanetta

Tak się zastanawiam, czy założyć konto na yt, czy są jakieś potencjalne zagrożenia/niebezpieczeństwa... itd... Wiem, że trzeba utworzyć jakiś nowy mail (gmail) podać swoją datę urodzenia, itp.. itd.. Przypuszczam, że ktoś z Was na pewno je ma, chciałam grzecznie zapytać. Czy są jakieś przeciwwskazania, czy można śmiało zakładać'? Czy jest coś, na co trzeba szczególnie uważać? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam:)

Gość bo mam taki fajny blyszczyk
nie trzeba zakladac nowego konta bo mozna na dowolnego maila sie logowac, nie musi byc gmail. ale ja bym radzila zalozyc, bo po cholere ci akis you tube na twoim wlasnym, "oficjalnym" mailu?

Gość Sanetta
No w sumie masz rację.:) Dzięki za odpowiedź. Czyli jak jest pusta rubryczna ......... (gmail) to mam sobie coś wymyślić i wpisać, tak? A trzeba podawać datę urodzenia, to jest obowiązkowe?

Gość informatyk___
Przecież możesz zmyślić wszystko, a potem ewentualnie jak uznasz że warto podać prawdziwe dane to zmienisz na prawdziwe. Konto na Youtube mam i jest bezpieczne. Loguję sę na login i hasło. Konto mam na gmailu, ale założyłem je dla telefonu z Androidem - wymagane do pobierania aplikacji na telefon poprzez market. zalet posiadanie konta na Youtube jest mnóstwo, chociażby subskrypcje czy ulubione filmy itd

Gość Sanetta
Informatyk, bardzo Ci dziękuję:) Ja wciąż się waham z tym gmailem, bo mam już trzy inne konta, w tym na gazeta.pl, a poprzednia autorka radziła jednak założyć... czy jeśli podam swój z gazety.pl na przykład, to będę zasypywana spamem reklam z youtubea? PRzepraszam, że się tak dopytuję, ale wolę mieć pewność.:)

Gość Sanetta
do góry:)

Gość Sanetta
Dzięki Joaśka:) A imię i nazwisko też mogę zmyślić, i nie będzie żadnych konsekwencji?

Gość Sanetta
I komórkę też trzeba podawac? O.o

Gość kaiko
trzeba bo nie założysz konta

Gość kaiko
zapraszam na muj kanal patih1234 play games jestem fanką Verteza i Kaiko