Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola akermańskie

niech ktoś mi powie, to była ta sama drużyna co z rosją?

Polecane posty

Gość pola akermańskie

to na pewno ta sama ekipa grała? gdzie tamta determinacja i wola walki? dlaczego odpuścili tak łatwo?

Gość hfggshshs
pogoda i boisko inne

Gość awspopisuw
Tam się chyba coś stało bo oni od początku meczu jacyś tacy posępni na twarzach byli - coś tam było na rzeczy.

Gość smilesmile
Odpuscili jak z Grecja w 2 pol. Moze mecz z Ruskimi zbyt wiele ich kosztowal kondycyjnie... A moze wtedy Ruscy mieli gorszy dzien i tylko dlatego nie wbili nam (jak Czechom) 4, tylko 1 . Chyba ten dziwny mecz z Rosja zamydlil nam wszystkim oczy. Wielki zal. szkoda mi tych chlopakow, naprawde. Zapewne starali sie ze wszech miar... Nie maja jeszcze wystarczajacych umiejetnosci.

Gość pola akermańskie
to nie o pogodę chodzi ale o nastawienie - rosjan nasi by zjedli i rozszarpali a za czechami tylko sobie biegali, co to było, chłopaki

Gość smilesmile
Fakt-miny mieli dziwne przed wejsciem, ale to pewnie kwestia nerwow, presji, skupienia itd.

Gość pola akermańskie
też mi się te ich miny nie podobały, to był zupełnie inny mecz niż polska rosja. Chociaż za tamte chwile im podziękujmy, bo choć remis to było piękne spotkanie i choć nie kibicowałam reprezentacji od dawna tego nie zapomnę.

Gość awspopisuw
Tak czy siak grają jak na moje oko całkiem dobrze, wszyscy młodzi - będą z nich ludzie :) Za pare lat będziemy mieli jeszcze lepszą reprezentację :D !!!