Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kimi-Licious_

Do 10 Lipca schudnę 5-7 kg -Kto ze mną ???

Polecane posty

Gość Kimi-Licious_

Hej. Od dawna się odchudzam-ale jeszcze nie osiągnęłam celu.Tym razem mam na tyle siły by osiągnąć swój cel. Czy któraś się dołączy?

Gość Kimi-Licious_
Nie ma sprawy :) Ja już od dzisiaj Maxymalnie 1000kcal-duża białka,mało węglowodanów

ja do 5 kg bym chciała zrzucic, , mam zamiar stosowac diete z niskim indeksem glikemicznym

Gość Kimi-Licious_
Dieta slim fast napisz dokładniej jaki błąd ;)

Gość Kimi-Licious_
?

moz eto bylo do mnie ze bład ze od jutra a nie od dzisiaj ale ja do diety musze sie nastawic psychicznie a nie zaczac nagle a poptem jej nie skonczyc to nie znaczy ze dzis sie obzeram, nie!!! jem 5 malych posilkow i pioje duzo wody , ale diete ktora sobie wybrałam zaczynam od jutra

Gość Kimi-Licious_
beaciaaa jaką dietę wybrałaś? Ja z jadłospisu wyrzucam chleb,ziemniaki i makarony... Za to dużo nabiału,chudych wędlin,ryb i troszkę warzyw :)

bede jesc produkty o niskim indeksie glikemicznym w tym duzo warzyw, bialka owoce pieczywo( ale z niskim indeksem po tygodniu zaczne wproeadzac wiekszy indeks tak do 70 teraz do 50

Gość ja ide od jutra
na diete na kaszy. jest oczyszczająca i można zrzucić parę kilo. do tego rolki i do sierpnia zrzuce zbedny balast :D tzn boczki i brzuch :O

Gość ja przechodzę na
diete na kaszy. jest oczyszczająca i mozna zrzucić kilka kg. a do sierpnia chcialabym zrzucic jakies 7kg wlasnie.

jan mialam byc na rozlacznej diecie ,ale zrobie ja po tej bo ta rozłaczna jest dobra potem na utrzymanie wagi naswet mam topik o rozdzielnej ale zmienilam na razie diete na inna

rozłaczna lub rozdzielna ( to to samo) -po prostu bede mieszac ja z niskim indeksem , a potem juz po utracie tych kg bede sie odzywiac jak na rozdzielnej , czyli niełaczenia

Dziewczyny jedzcie wszystko, ale co 2-3 godziny, kazde ograniczanie powoduje ze pozniej sie rzucicie na tzw. zabronione. Ja pobowalam rozdzielnej dietki, wszystko fajnie, dopóki nie zatęskniłam za klasycznym obiadem, znaczy sie mięsko i ziemniaczki. Ja liczę kalorie, jem wszystko i waga po mału sobie spada. Do 10 lipca to ja tez chce schudnąć 5 kg - będę do Was zaglądać.

Gość haskiii
hej ja tez od jutra ,dzis jeszcze sie najem a pysia ile jesz kalori na dzien?

Haskii, jem od 1200-1500 chociaz bywa i wiecej, rzadko kiedy udaje mi sie zejsc ponizej 1200.

Gość haskiii
ja na 1000 nie schudne. nie cwicze ,mam duzo ruchu,ale w spacerach ok 3 godzim dziennie wyszlo mi wg przelicznika ze schudne na 700 kcal

700 to troche przesada, ale wiesz no, sa laski co i 500 jedza, ja bym chodziła głodna i zła. Schudniesz nawet na 1300 - jesli bedziesz jadla regularnie, sprobuj.

Gość haskiii
teraz jadlam ok 2000 tys kcal mam troszke brzucha i chcialabym aby byl bardziej plaski wiem ze 700 nie dam rady ale tak mi wyszlo. mysle ze tak 1000- 1200 zrobie

Gość haskiii
tez chce schudnac tak z 5 - wystarczy :) ja do 15 lipca mam czas :) potem jade na wakacje 20

hej wszystkim :) Od dziś jestem na diecie. Mam zamiar schudnąć około 10 kg ,że szybko , ale źle sie ze soba czuję . Ostatnio przybrałam na wadze przez nieregularne jedzenie głownie wieczorami + tona słodyczy :( mam wielkie boczki , wielki tylek, wąsk talia i biust , nogi są ok ale , ale zawsze może być mniej :) Napisze wam moje wymiary , bo po tym najlepiej widac jak się chudnie. Jestem od dzś na diecie kopenhaskiej, bo gwarantuje szybkie efekty, a na takich mi zależy . Obecnie ważę 66 kg , mój wzrost 169 cm. Udo - 57 cel : 53 Biodra - 100 cel: 95 Talia boczki - 94!! cel: proporcjonalna wielkość do reszty :D Talia - 72 cel: 67 Biust - 94 - bez zmian - nierealne Waga 55-56 kg Chciałabym cel osiągnąć w 2 miesiące :) Piszcie swoje wymiary :)

Gość //???????????/////
jest max 1000 a nie ponizej

paluinka odradzam kopenhaska zdecydowanie!!! szybko schudniesz oslabisz sie i nie schudniesz z tluszczu ograniczenie jedzenia wyeliminowanie pewnych skladnikow i ruch zaczynalam z podobnymi wymiarami--mialam wieksze :P powklejalam kilka postow na topiki o 1ooo kcl-poczytajcie tam!!! dlaczego ponizej 1ooo to blad bo nie chce mi sie wklejac znowu artykuly na topiku schudnac 7 kilo i o 1ooo kcl zycze powodzenia i wytrwalosci bez glodowek i restrykcyjnych diet