Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kimi-Licious_

Do 10 Lipca schudnę 5-7 kg -Kto ze mną ???

Polecane posty

Gość ?K>L
eeeee ,tam moze byc 1000 dietetycy tez zalecaja 1000

tak? tysiaca zalecaja ale przez miesiac :P myslisz ze dla kazdej osoby 1ooo jest dobry? niezaleznie od wieku wagi wzrostu ? jezeli pracujesz fizycznie i cwiczysz 3 razy w tyg to na 1ooo mozesz sobie zrobic krzywde - to tylko przyklad

dietetyce czy kolorowe gazety? dietetycy z kolorowych czasopism nie sa dla mnie autorytetem kcl nalezy obizac stopniowo! jesli jadlas np 3ooo i cwiczylas i nagle przerzucisz sie na 1ooo bez ruchu to moze byc to zbyt drastyczne ale zalezy czy chudnac chcecie z tkanki tluszczowej czy z wody i miesni wierze ze krotkotrwale mozna i 1o kilo w miesiac stracic pytanie tylko czego? i na jak dlugo

Gość oleandra30
wg obliczen ( na necie przeliczyłam) zeby schudnac mam 1000 kcal, zeby utrzymac wage mam 2000 kcal wiec 1000 kcal mi pasuje tez

Gość oleandra30
a moim zdaniem jedzac produkty o niskim iq schudnie sie duzo, choc tam sie je nawet i 2500 tys kalori . i nad ta dieta tez mysle od paru dni zaczynam jutro wiec mam czas do namyslu

a myslałyscie o niełaczeniu? je sie wszystko tylko nie łaczy wegli z bialkiem i nie popija sie w trakcie posilku , tylko godz przed lub godz po ja tak schudłam kiedys na tej diecie

nigdzie nie napisalam ze nie schudniecie po prostu kazda z was wie jak jakdla do tej pory i jaka aktywnosc miala wiec kazda z was zna najlepiej swoj organizm i wie co chce osiagnac a rozwaga zawsze sie przyda

Super że nas już tyle :) margoska123 słyszałam wiele pozytywnych opinii i niełączeniu... Wolę jak na razie na białku lecieć :P