Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witajcie w niedziele...

Polecane posty

oto moj najnowszy watek, wktorym szukam??? mojej renty i emerytury. Nie zniknietej, ale otwartej DO ZJEDZENIA. Nie wolno bo beda znikniecia i tyle. To nie jest ZA WARTOSC papieru. Najwyzej za wage i tyle. A ja wiecie sie nie dam. Polska to sa rodowody i ja mialam napierdziane do ust 4 razy rodowodami przez parlament brytyjski - za zeby bede wam to udowadniac az pojde i brak kontaktu. Czemu? Bo wiecie ja nie chce utrzymywac kontaktu z rodzina krolewska w Londynie bo za gruba jestem, nie dbam o siebie i tak dalej.NO coz... swoja??? powinni przezyc , nie? Przyjechala gruba rodzina i tyle. Ale dobrze. I wiecie to jest jedna sprawa. Za systemy matematyczne i koniec sie dowiem Polski.No tez nie do konca. Tu chodzi o taka rzecz - te dzieci krolewskie krolewskie oddane sa na czulki owada - z tego jest sie kierowca. Ta moja adopcja to jest W SUMIE na papiery jakby mnie nie chcieli i dom dziecka z PAPIERAMI ze sierota, nikt nie chce. No to mieli oddac. PRZYKRO MI. I jak mnie oceniacie za wyglad ok.10 roku zycia to sobie ocencie JAK TU WYGLADALO WSZYSTKO - podobnego gnojoka SWIAT NIE WIDZIAL. Takze wiecie z tego calego SZAMBA dostalam depresji i NIE NAJLEPIEJ WYGLADALAM, ale tez po co jak ciuchow nie mialam. Jedynie ze nie lazilam po nagu i nie zebralam. I tyle mnie cokolwiek obchodzi. Zwlaszcza WSZYSTKIE pierdolone w glowe katechetki polskie i tyle. A inne tez. Chinskie czy cos takiego. I teraz historia jest taka. No to WTC rozwalono - za czym taki placz w tej telewizji to pojecia nikt normalny nie ma.Pozbyli sie polskiego kalu i moczu. I tyle. Ale to jest jedna sprawa. Ja tylko lece malutkimi rzeczami.No to klasa Stalina dostala polski system KK za darmo - w Holandii i co dalej? I wiecie - one mi powiedza one sa TAK BEZ MATURY na prace w banku.WIecie - ten system byl do Polski.On byl dla mnie. To jest jedna sprawa. Po co staly o mnie? Kto kierowal moim zyciem ze ja nie jestem ustawiona pod dom dziecka - pojecia nie mam i tyle.Ja nawet prace dostalam sluchajcie PO STUDIACH, prace ,ktora moglam utrzymac bo w bibliotece do dzis moglam pracowac w tej pierwszej szkole.Najwyzej by mnie wyrzucili i do innej szkoly bym poszla - doswiadczenie bym miala. Promotor okazal sie zerem, rodzina rowniez.Kto stal za tym, ze ja wiecie w koncu z takiego oddania BRAK REJESTRACJi, brak papierow adopcyjnych - to jest COS PRZERAZAJACEGO. No ale dobrze stalo sie.Do czego jednak zmierzam zeby nie bylo ze SIOSTRA BRATA ZABILA - ani zona by go tak nie potraktowala. I to mowi klasa Stalina.No niestety to brat mial byc zonaty bo wiecie 3 dzieci i tak samo by mogl skonczyc z zona. I Z TA KLASA STALINA. Wyobrazcie sobie teraz taka historie. No to dostaly te polskie systemy matematyczne. Czy powiedzialy to Kevinowi? Nie wiem. Ale bede wiedziec. I wiecie Z TEGO ON MIAL ISC DO BANKU- bo czy on byl normalny z tymi bankami? Nie za bardzo ALE CZEMU?On mial dostac ten system I MI TO WYSLAC!!! Przynajmniej w liceum i to wszystko. No i gdzie to bylo? I dalszy ciag wiecie jest taki,ze wybuchlo to WTC- co tam dali, ze z ziemia to zrownali nie moja sprawa. I wiecie o co mi chodzi.Nikt im tego w WTC nie sprzedal za 50 tys dolarow.Chcieli 200 tys. I wiecie co bylo dalej? Ksiaze Karol poszedl sobie do klasy Stalina ODKUPIL??? od nich to co im kiedys za darmo dal, zeby tego w Anglii??? nie bylo i zeby nie bylo. I dal dzieciom??? i wiecie pracy stalej nie maja ale ...im pasuje. A RESZTA? A RESZTA? I renta i emerytura tez. I PAMIETAJCIE ze jest to system POLSKICH KSIEZY KATOLICKICH - jaki potencjal - za to na pewno minus I ZA WIELE INNYCH RZECZY, o ktorych wam napisze i tyle. I wiecie krotko ale napisze. Nalezy sie wam taka a nie inna wiedza. No i co wy na to? Za 200 tys. dolarow kupil ten system nazat od klasy Stalina po zniszczeniu masy ludzi, rozpoczeciu wiojny chwd wie po co. I wiecie ten system byl zeby w 10 lat nauczyc sie niemieckiego korespondencyjnie i wyjechac do USA. I to bylo NA RODZINE. Ze starszymi dziecmi i tak dalej.Ok 10 lat , 3 dzieci do USA i tyle. No ale ludzie chcieli od razu, ze sami sobie to beda pisac. I ten polski KK mowil ludzie to jest wszystko straszne, to sa wartosci. Zanim czlowiek takie cos zrozumie to 10 lat... i wiecie co zrobili? ZA 200 tys. dolarow to sprzedali rodzinie krolewskiej!!!! nie Niemcom - rodzinie kroleskiej.Mieli Niemcy sie na to mnozyc, 3 dzieci , wygladac w tym USA wiecie z rodzina.Nie rozwodzic sie tam. Choc tyle z nich. CHOC TYLE? I koniec. I wiecie ja ZNOWU jestem sama sobie winna i tak dalej ale w czym?Ze na drugi dzien chcialam z Holandii wracac do Polski , zastanawialam sie co robic.I powiem wam - a jak zamierzacie W WAKACYJNYM DOMU zimia??? wchodzic NA NOCKI!!! przez okno 3 miesiace? Pol roku.Iwiecie z tego mnie szpiegowano , zrobiono pijaczka bo oni pija i ..tego nie widac. A ja sie napilam i zaraz bylo widac. I tak rozwalili sobie prace i nie maja pracy. Bo wiecie od dnia w ktorym - wybaczcie - ale pierdnelam na Zielnska juz bylam na rencie i o co im chodzi z tym lekarzem. Nalezala mi sie renta i koniec. Do konca umowy o prace gdzie stala praca PASUJE a kto ja ma. Bo sie dowiem ALE PASUJE.I to wszystko i tyle:(

Gość Karolinkaa a ;
POWIEDZ, DLACZEGO TY TO WSZYSTKO PISZESZ, SKORO I TAK NIKT TEGO NIE CZYTA???????????? PRZECIEŻ MARNUJESZ NA TYM ŻYCIE!!!!

Gość pan i władca 25
Autorko puknij się w łeb i weź się w garść.

I wiecie interesuje was to lub nie to wam napisze tak matka pregrala z KK ze jesli kase wygrywala za SYSTEMY MATEMATYCZNE to 14 wrzesnia i nie ma paczki ona.NO i tak zostalam oddana, brygidki SRALY I SIKALY ze smiechu - takie sa. 40 lat Zydow po pustyni nie straszne polskim nauczycielkom w tej wsi byleby mialy prace stala. A POWOLANIE? I wiecie same Zielone Swiatki. I brygidki myslaly - ochrzczone? Ale ZIELONE SWIATKI? A kto wymyslil zjedzenie danych osobowym na literke cyferke? One? Co wy. Otto Szulc - ich najlepszy przyjaciel. No i mial stanac po ich stronie tu ze Zielony Swiatek i paczka tak ich. Bo 1 system mialam tylko. Nie umieli na rok wymysli i pi razy drzwi nie uznaja mi daty urodzenia. Tak gdyby 13 czerwca nie byl systemem. A nie jest? I tyle. Zostaje 1976.Z tego powiesilam rok bo sie nie dam , ze mam kolezanki z roku i nie chce znimi trzymac. A kwiaciarka z USA? To nie byla moja kolezanka? A polska Analiza? Na roku bylo 120osob. Ja znam??? wiem ze zyja dwie. Corka przeora to nie byla moja kolezanka? Idzcie sie leczyc na leb. Itak wiecie wszystkich zegnam ze ja MOGLAM BYC NA TYCH STUDIACH i koniec. I tylko tyle. I poszlam z DA w 2000 roku i uwazalam ze MAM RACJE. I ludzie teraz na mnie, ze...NIE MIALAM. Po co sie tyle uczylam? Ja zwariowalam. A co by mi dawalo- nawet nie wiem co. Cos innego. Bez systemow matematycznych POLSKi. Bo wiecie oni sie beda bronic ze mowlli, ze leca systemami, ALE JAKIMI? Tyle wiedzialam i uwazalam, ze to nie ma znaczenia i nie rozumialam jak tak mozna zyc. I tak zniknela 1 osoba z tego DA dawno temu i tak jestem nie do ogrania. I jeszcze kolezanka ze studiow - tez zniknela. Po studiach. Nawet profesor na egzaminie zniknal. Takie rzeczy sie dzialy i jak sie dzieje to trzeba sie tym przejac. Ja sie przejelam ale to trzeba uwazac wiecie.Po prostu uwazac.I wiecie BO NIE MAM PRAWA DO TYCH SYSTEMOW jak se Polske ogralam.Nie wiedza jak ale widac. Jak nie mam prawa? Mam prawo za to DA , za to ze nie padlo tam slowo ani idz bo tu byly ZNIKNIECIA ani ze Polska jest krajem z systemami matematycznymi IJAKIMI.Bo byle co tez nie bo jest krzyz rodowodowy na 3 skrzydla i wiecie to do mnie nie musialo trafic ze systemy cos znacza. Ale jakie? I to jest POWYZEJ ityle :( Takie cos tojest ikoniec. GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡😡 cdn. :( :( :( :(

Gość kornick
Herzlich willkomen am Sonnteg :) Wie geht's es dir? Ich muss noch einmal fragen, do deine Rente und Packen ist? Schones Tag haben wir heute aber ich bin zu Hause un ich will nich ausgehen. Ich denke - wann finde ich Arbeit. Tschuss

in meinem DORF!!! DORF - Ich sollte frucher- oben hier schreiben.Alles. Also die Lute hier werden mir sagen - du sollst entschuldigen /durchlassen die Leute die dir etwas schlecht machteten. Wir alle etwas schlecht in das Leben machen. Ja? Richtig? Was namlich. Ich jetzt es sichtbar mache dass VON KINDHEIT ich dachte nur uber permamente Arbeit und wie soll Ich es haben? Und was jetzt? WAS jETZ? War es moglich oder nein? Und welches Probliem wann es war nicht moglisch und... warum. Alles. Alles. :(

I po polsku wiecie zeby mnie nikt przez net nie laczyl z konikiem i andrzejem z UK taki dostalam domek w Holandii. W pracy piorun w domku kal imocz plus system rentowo -emerytalny polskiego KK i wlasnie udowadniam tak, ze zostalam pokonana PIESNIA MARYJNA a nie kultura osobista lub jej brakiem bo gdybym nie wyjechala jako POLKA A MUSIALAM bo tak bylo to...nie po mnie. A tak po mnie.I SLUSZNIE sie dowiem!!!! taki Polek - oglupialam. ZEBY NIC NIE NA MNIE bo tak cenily Polaki Bachlede ze...wojna w sumie. ZA CHRZEST. No i tak zostawiam to moje obsikanie ,ktore sie ogrywa 2 latami spowiedzi NA POWOLANIE i wiecie ja sie nie dam. Nie wiem kto mi to mial powiedziec i jak? Takie wielkie macie to powolanie? To jest CALE PANSTWO. A ta szkola podstawowa tu to jest smieszne? To niech to ktos ogra bo pi razy oko dzieki mojej dacie urodzenia 14 wrzesnia nie po nich i tyle. Tylko tak. A to jest moja data urodzenia? A 13 czerwiec jakbym miala wpisane? A wszystkie sa tam ochrzczone? Wszystkie maja powolanie? I tyle:(

Za 13 czerwca 1976 cala paczka moja i tyle. Bo sie dowiem za biust. Taki gruby? Wyrosl mi jednak. Taki jeden degenerat cos tam twierdzil. Moze cos osiagnal w zyciu i na mnie. Ale ta prababcia tu miala niemiecka mature. Dzieci w Kevinie w Katowicach SLUSZNIE sie obrazily za moj chrzest NA WSI!!! w srodku miasta w patologii. Prababcia byla po NIEMIECKIEJ maturze i taki koniec moj. Ta babcia tu matura na Londyn, babcia w Niemczech matura, wszyscy co najmniej matura, 2 babcia 2 lata weterynarii nawet. Przez to nie musialam nawet tych podyplmowych robic, ale tego nie wiedzialam. Obrazili sie za moje slownictwo i kulture osobista w holandii. No wiecie tyle mi zostawalo bo wyniesc sie do innej firmy po 1 dniu moglam choc nie rozumialam ze nie musze - ze moge wziac RENTE za 3 miesiace i wyjechac do Polski bo wiecie po 1dniu W SUMIE wiedzac o systemach matematycznych Polski w Holandii tyle mi zostalo. Renta jak nie pasuje praca stala. A z czegos trzeba zyc zeby BYC np. wilkiem - to tak mialo byc,ale nie umieli tego pociagnac i wtedy jest ZE WILK wskakuje przez okno - wkoncu po cos jest drabina i tak mialam wlazic - w sklepie se kupic i drabinke przystawic. TAKIE ZYCIE JEST. Bo na to jest rada sie dowiem jak sie wchodzi przez okno i tyle. No wlasnie - a byly drabiny w sklepie? Drabiny mialy byc w BIURZE tak wyjechalam i koniec. Jak byla posciel czysta to i drabina zeby uszanowac posciel i tez wiecie wode oszczedzac - po drabinie buty zdejmujemy i wchodzimy bez skarpet na lozko i tylko sasiadowi NA DOLE wtedy przeszkadzamy.Okienko mialam malutenkie ale to wpelzamy na lozko i jestesmy GLISTA albo owsikiem i tak mozna zabic bo zycie nie jest idealne i tak sie nie zachowujemy trzeba miec KLUCZ i normalnie zyc. Iwiecie 1dzien klucz mialam inic mi nie moga zrobic. A wam zycze wszystkiego dobrego w systemie matematycznym Polski POWYZEJ PIORUNA i LUCYFERA tak go reklamowali chyba w USA wiecie maklerom na gieldzie i co sie stalo? Pracownicy WTC - bez tego T jak TRADe - bo ja nie mam racji. W OGOLE i tyle.Wcale :(

Wiecie bo ja chce 200 tys.dolarow a ja nie mam co zrec. NO a ile? ILE JEST WARTE ZYCIE LUDZKIE? A WTC to bylo na Manhatanie -najbogatsza dzielnica NY.No sorry sam SCUM tam siedzial ludzki w tym WTC - chyba rozumiecie ze mysleli nie wiadomo co a tu 2 najwyzsze budynki i co mialo byc? Itego nie napisze i ja w Polsce i gralo. W KEVINIE. No to na owada i bitwa w kiblu i dawno nie zyje. A tak? I tyle :(

Zostaje jescze 20 tys odszkodowania za brak systemu matematycznego Polski powyzej pioruna i Lucyfera - tylko powyzej pioruna albo ponizej a w druga strone? I tyle. I to byla prawda - taki to jest system i koniec. Takze co? Zla cena? System Polskiego KK zeby ksieza wygladali z powieszonymi szkolami w USA po dzieciach z dyrektorkami szkol A BIEDNI ale szlachetni Niemcy w USA z 3 dzieci - zeby wszyscy wygladali. Takie cos to jest i tyle. No to za ile mam to sprzedac? 20 tys albo 200 tys.Ityle :(

Gdzie jest moja renta? 😡😡😡😡 CDN. :( :( :( :( ps.wiecie ja wam napisze ze te 200 tys to do roku mozna skrocic jesli ktos ma Brygide i tak mozna do mnie pisac a wplaty do pol roku z tym ze pierwsza wplata do miesiaca 1000 zl albo czegos tam? 1000 zl tez moze byc bo matma. I wiecie wplaca ile wplaca czas moze byc krolszy choc w sumie no to jeszcze musze obmyslic - w sumie minimum 20 tys. zlotych albo EURO czego chca WALUTA wspolna i tylko imie ,nazwisko, adres??? dane osobowe i wartosc BEZWZGLEDNA - tak moge z Niemcami pisac. Bo nie daje im szansy na USA. Tyle im zostalo po mojej adopcji bo to jest ogrywanie parlamentu brytyjskiego a co z tego moze byc dobrego 1. Skarbek 2. Adolf 3.sw.Elzbieta. 4. wilk i kto wie czy w Niemczech sie nie procesowaly takie adopty i ...wygrywaly od 20 tys.do 200 tys. marek ze z tego nie ma stalej pracy bez kasy i tyle. Dlatego ja w sumie teraz odchodze bo paczka OD NICH za takie oddanie miala byc, a nie ma. No to nie mam z kim pisac, zostaje mi ten system i renta z tego sie nalezy, na polskiej komisji tez, ze nie bylo w Holandii drabiny to mialam do Polski wyjechac ityle. Ja bylam nienormalna ze tam przyjechalam i byly ogorki w lozku i mialam wyjechac-koniec:(

No i wiecie tak sie nauczycielki mialy ustawic w tej podstawowce a nie moja paczka wiecie - z takiej adopcji pieniadze sa dziecka. JA NIE WROCE DO SZKOLY PRACOWAC NIGDY za 1 umowe o prace.Jamoglam posiedziec w domu.Janie musialam pracowac. Poszlam bo uwazalam, zesiedzienie starej baby w domu PO STUDIACH nie ma sensu. I tylko ta umowa i do sadu. A adopcja tez tylko wiecie to bym musiala poszukac kto sie zna i tak dalej. Takie rzeczy. Bo za ten moj ojciec tak sie mscil na ludziach. Ze mnie z tej adopcji nikt nie wzial , nie zmienil rodowodu itak dalej OJCIEC JEST PRZEZE MNIE ZA MNIE pozbawiony praw rodzicielskich. Brygidki do sadu tez proces o figure. Tu w domu - dziadek o rodowod na wladze - ci i brygidki o rodowod na magazyn i tyle. I wiecie rodowod na rodowod krolewska ma w sumie kazdy ale nie kazdy tak mysli i ta prababcia tu ma i moze byc. Aczkolwiek tyle ile. Chyba nawet nie ma. Inaczej leci stojac o jedzenie i po niej tyle mi zostalo za ksywke CARYCA wpodstawowce i tu wulgaryzmy bez sensu. A ksywka tez. Tak sie rzadzilam, tak? Bo to tylko zato. I tyle. I nie ma tej ksywki - koniec. Bo z tej ksywki nie ma wyksztalcenia. A ja mam ksywke teraz po uczennicy w kevinie swojim srodowiskiem powieszonej a bedzie mna. Choc przed 2005 rokiem wiec bez sensu i tyle. Co jeszcze? Wszystko. To prawda ze w Polsce mnie mialo nie byc dawno w 2001 roku ale w zasadzie kiedy mialam wyjechac, kiedy dostalam pass i JAKI i tyle. Tylko tyle, zeby nie bylo zekomukolwiek przyznalam racje bo niby KOMU i ZA CO? GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡😡 cdn :( :( :( :(

Przemyslcie sobie co napisalam -nastepny list za chwile. Gdyby nauczycielki w podstawowce mialy racje to cos znacza. Co one maja w krzyze rodowodowe wpisane i dlaczego? Koniec. Bo to jest smieszne. Jak chuj w dupie CZASEm i tyle. To jest smieszne jak chuj w dupie jakbys chciala zajsc, ale nie wiedziala do konca ktora dziura sie zachodzi i tyle.Bo takie przypadki tez byly i tyle:( Bo co sadze o robieniu dzieci cos tam takiego??? O wsadzie na dzieci. Tyle. Smieszne jak chuj w dupie. Bo tu powiedza to jest smieszne i tyle. Tak ale kto?Przyszle prostytutki i tyle. Za krzyze rodowodowe ze swietlika. Nie ma takich krzyzy a jak sa to prostytutek i moga kasowac za to bo nie wiedzialy. Takze uwazajcie. A ja? Mnie tu nie bedzie. W sumie tyle ile do rodziny ide ikoniec.I wilki mam tyle ile za WTCze nie mialam tam budy i nie handlowalam. I kiedys tam wilki beda handlowac a ja razem z nimi. Moze nawet to kupie. Bo jednak nie w USA.Bo nie mam kasy a renta to jest 1000 zl i zejdzcie wszyscy na ziemie i tyle. Ja tylko moge miec mieszkanie do oplacenia za ... i tak dalej.I tym podobne. Jeszcze cos? I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡[wsciekly :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Przemyslcie sobie co napisalam -nastepny list za chwile. Gdyby nauczycielki w podstawowce mialy racje to cos znacza. Co one maja w krzyze rodowodowe wpisane i dlaczego? Koniec. Bo to jest smieszne. Jak chuj w dupie CZASEm i tyle. To jest smieszne jak chuj w dupie jakbys chciala zajsc, ale nie wiedziala do konca ktora dziura sie zachodzi i tyle.Bo takie przypadki tez byly i tyle:( Bo co sadze o robieniu dzieci cos tam takiego??? O wsadzie na dzieci. Tyle. Smieszne jak chuj w dupie. Bo tu powiedza to jest smieszne i tyle. Tak ale kto?Przyszle prostytutki i tyle. Za krzyze rodowodowe ze swietlika. Nie ma takich krzyzy a jak sa to prostytutek i moga kasowac za to bo nie wiedzialy. Takze uwazajcie. A ja? Mnie tu nie bedzie. W sumie tyle ile do rodziny ide ikoniec.I wilki mam tyle ile za WTCze nie mialam tam budy i nie handlowalam. I kiedys tam wilki beda handlowac a ja razem z nimi. Moze nawet to kupie. Bo jednak nie w USA.Bo nie mam kasy a renta to jest 1000 zl i zejdzcie wszyscy na ziemie i tyle. Ja tylko moge miec mieszkanie do oplacenia za ... i tak dalej.I tym podobne. Jeszcze cos? I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡[wsciekly :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Przemyslcie sobie co napisalam -nastepny list za chwile. Gdyby nauczycielki w podstawowce mialy racje to cos znacza. Co one maja w krzyze rodowodowe wpisane i dlaczego? Koniec. Bo to jest smieszne. Jak chuj w dupie CZASEm i tyle. To jest smieszne jak chuj w dupie jakbys chciala zajsc, ale nie wiedziala do konca ktora dziura sie zachodzi i tyle.Bo takie przypadki tez byly i tyle:( Bo co sadze o robieniu dzieci cos tam takiego??? O wsadzie na dzieci. Tyle. Smieszne jak chuj w dupie. Bo tu powiedza to jest smieszne i tyle. Tak ale kto?Przyszle prostytutki i tyle. Za krzyze rodowodowe ze swietlika. Nie ma takich krzyzy a jak sa to prostytutek i moga kasowac za to bo nie wiedzialy. Takze uwazajcie. A ja? Mnie tu nie bedzie. W sumie tyle ile do rodziny ide ikoniec.I wilki mam tyle ile za WTCze nie mialam tam budy i nie handlowalam. I kiedys tam wilki beda handlowac a ja razem z nimi. Moze nawet to kupie. Bo jednak nie w USA.Bo nie mam kasy a renta to jest 1000 zl i zejdzcie wszyscy na ziemie i tyle. Ja tylko moge miec mieszkanie do oplacenia za ... i tak dalej.I tym podobne. Jeszcze cos? I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Przemyslcie sobie co napisalam -nastepny list za chwile. Gdyby nauczycielki w podstawowce mialy racje to cos znacza. Co one maja w krzyze rodowodowe wpisane i dlaczego? Koniec. Bo to jest smieszne. Jak chuj w dupie CZASEm i tyle. To jest smieszne jak chuj w dupie jakbys chciala zajsc, ale nie wiedziala do konca ktora dziura sie zachodzi i tyle.Bo takie przypadki tez byly i tyle:( Bo co sadze o robieniu dzieci cos tam takiego??? O wsadzie na dzieci. Tyle. Smieszne jak chuj w dupie. Bo tu powiedza to jest smieszne i tyle. Tak ale kto?Przyszle prostytutki i tyle. Za krzyze rodowodowe ze swietlika. Nie ma takich krzyzy a jak sa to prostytutek i moga kasowac za to bo nie wiedzialy. Takze uwazajcie. A ja? Mnie tu nie bedzie. W sumie tyle ile do rodziny ide ikoniec.I wilki mam tyle ile za WTCze nie mialam tam budy i nie handlowalam. I kiedys tam wilki beda handlowac a ja razem z nimi. Moze nawet to kupie. Bo jednak nie w USA.Bo nie mam kasy a renta to jest 1000 zl i zejdzcie wszyscy na ziemie i tyle. Ja tylko moge miec mieszkanie do oplacenia za ... i tak dalej.I tym podobne. Jeszcze cos? I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

cdn od roku 2005 PROCES MOJ nr 1 w szkole bo nie chce w ogole wrocic a jakie mam dowody ze moje imie i nazwisko nauczycielki w podstawowce maja wpisane w krzyze rodowodowe zeby o mnie stac bo warto na stala prace. JAK SOBIE TO WPISALY? Jakim prawem. Bo mam sie nie obrazic ale im pasuje stala praca w szkole A JAK? Zmieniam imie i nazwisko EDYTA STEIN sie nazywam powiedzmy zbieznosc i co dalej? JAK ONE MAJA STALE PRACE bez literki i cyferki bo co to jest literka i cyferka? STALA PRACA W SZKOLE to jak ja maja ityle :(

cdn :( 😡😡😡😡