Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 68709u78o

Co ja bym dał za miłą kulturalną wesołą dziewczynę

Polecane posty

Gość 68709u78o

Chciałbym poznać jakąś miłą kulturalną wrażliwą dziewczynę, zakochać się i dzielić wspólnie życie a jak na złość poznaję bezczelne pyskate i wredne dziewczyny które co drugie słowo przeklinają.Męczyłem się z taką jedną dwa lata i dałem sobie spokój, nie zmieniała się więc podziękowałem.Od tego czasu zawierałem dłuższe znajomości które też musiałem zrywać bo wstydziłem się przed rodziną za ich zachowanie.Nie tak dawno poznałem dziewczynę, z początku wszystko super pięknie a po trzech miesiącach pokazała jaka naprawdę jest więc też odpuściłem.Mój kolega totalny prostak i burak który traktuje kobiety jak śmieci od dawna jest z jedną dziewczyną które mi się bardzo podoba, ma charakter, jest bardzo kulturalna, znamy się od lat.Nie rozumiem dlaczego i tutaj nie chcę sobie słodzić ale jestem inteligentny, dobrze wychowany chłopak ciągle trafia na puste kretynki.W domu ostatnio mama mi powiedziała "co ty robisz, przecież jesteś inteligentny, stać cię na wartościową dziewczynę" a ja tylko pokręciłem głową i nic nie odpowiedziałem bo co jej miałem powiedzieć ? Nie wiem czy to jakaś zła karma czy co ale jak to jest możliwe że w ciągu ostatnich dwóch trzech lat nie trafiłem na normalną dziewczynę.

Gość ostatanio zauwazylam
a moze kreca Cie z ubioru te niegrzeczne, troche tandetne, bazarowe, ale chcilabys y achowywaly sie jak szare myszki?

Gość kdkdjmkld
widocznie cię nie stać :o

Gość dididi/./../.
Moze ci sie tylko wydaje ze jestes taki madry , dobrze wychowany itd.Moze problem jest tkwi w tobie

Gość ma dfke s
Nie poznasz takiej bo takich dziewczyn już nie ma, dzisiaj rządzi kasa, tandeta, kicz, panuje moda na bezuczuciowość i chamstwo.

Gość aalloeee
Jeśli znasz swoją wartość to staraj się dążyć do celu, nie ta to inna, nie inna to tamta i tak aż trafisz na tą wyjątkową.Wiem bo tak miałem, masę dziewczyn, idiotki, kretynki aż w końcu się udało.Powodzenia !

Gość wojkisz
kulturalna człowieku zapomnij o czymś tak nieprawdopodobnym. dzisiaj same niunie latają nic więcej.

Gość tyikytuk
Wystarczy spojrzeć na te tępe niedorozwinięte małolaty i nie tylko, popatrz na fotkę jak te niunie pokazują swoje ciało, obnażają się i kuszą, popatrz na facebook i komentarze, kiedy widzę teksty typu " ruchałabym" "rżnełabym" to odechciewa mi się żyć.Szkoda że dzisiaj takie czasy, panuje płytkość i ta płytkość jest potwornie straszna.

w jakim srodowisku wy szukacie tch dziewczyn i ile maja lat?moze nastolatki? ja znam mnostwo normalnych, kulturalnych dziewczyn/kobiet:O

z reszta faceci zachowuja sie czetso podobnie do tych kobiet, ktore tu opisujecie, tylko facetom wolno, nie?

ta 1-tandeta. 2 kolejne jeszcze ujda, ale zapatrzone w siebie. ale zauwazyla, ze faceci wcale tego tak nie postrzegaja, jak ja bym wstydzila sie wstawic takie zdjecia, to one nie i wcale im to na zle nie wychodzi. nie znaczy tez, ze musza byc niekultualne, po prostu troche narcystyczne.

Gość dontudare
Każdy ma w sobie próżniaka, ale nie każdy w taki sposób pozuje jak te dziewczyny. Prawda jest taka, że prawdziwie piękne kobiety wiedzą, że się nie muszą tak wyginać do zdjęć. Te przeciętne za to świecą cyckami albo tyłkiem, żeby zwrócić na siebie uwagę.

Gość yiyt
Ja jestem facetem mam 27 lat na karku i wstyd mi za facetów że lecą na takie proste niunie które nie mają nic do zaoferowania tak jak te z linków.Tandeta, kicz aż wali po oczach no ale podoba się zazwyczaj tym co do siebie się przyciągają czyli burak do buraka.

56878 to są zdjęcia dziewczynek które odkrywają co dopiero swoją seksualność i zdolność uwodzenia facetów już same fotki demonstrują jej wdzięki więc ona głownie kusi i chce posprawdzać ile i jacy faceci na nią polecą za sam wygląd . Nie skreślił bym takiej na dzień dobry ,ale po 1-3 randkach było by wiadomo co taka ma w głowie.

to prawda, kazdy jest troche prozny i wrecz dobrz,e jak sie sobie podoba, no ale ja tez uwazam, ze wiocha takie zjecia wystawiac na portale.

Z tym ,że zdjęcia zdjęciami ,a charakter charakterem bo znałem tez dziewczyny co miały zdjęcia normalne , skromne , takie szare myszki ,a w rzeczywistosci to diabły wcielone były ;]

Gość dssdsdd
A nie napisałeś wcale, ze chcesz mieć piękną dziewczynę. Czy wygląd nie ma dla Ciebie znaczenia?

Gość widac takie sobie wybierasz
te, które ci sie podobaja z wygladu , nie maja takiego charakteru jaki by ci odpowiadał zmień kryteria przy wyborze

racja!kolejne dobrze spostrzezenie, ja juz chyba tez nauczylam sie oddzielac zycie w necie od realnego, czasmai ktos normalny w realu w necie pokazywal sie z innej(wg nie) gorszej strony i na odwrot. aj, trzeba po prostu czlwieka poznac.

Gość Paweł88
68709u78o - pobudka człowieku, musisz nadrobić zaległości. Dziewczęta, wbrew społecznej propagandzie, nie lecą na porządność i moralność. Kryteria naturalne, ukształtowane przez ewolucję, czy jak chcecie Boga, są inne: zasobność, zaradność(pieniądze i cwaniactwo współcześnie), atrakcyjność, pozycja społeczna = mówiąc skrótowo i tandetnie - alpha. To jest najbardziej powalone w ich naturze - miłość( fenyloetyloamina i inne reakcje chemiczne) wyzwala się pod wpływem instynktów, wyczucia cech alpha- a później testują, czy tak jest rzeczywiście, bo są też pozoranci, i potrafią zostawić z tak błahego powodu jak łóżko, zamiast przedyskutować sprawę. Zastrzegam, jest to u nich nieświadome, reszta to ich racjonalizacja psychologiczna zachowań. Jesteśmy też w części zwierzętami, a kobiety to nie anioły. Wyjątków od tych kryteriów nie ma, są tylko indywidualne kobiety, osoby, które mogą mieć różne przekonania i nawyki - jedne są naiwne i wierzą w jakąś abstrakcyjną miłość inne - doświadczone lub inteligentne- wiedzą, że to hormony i to wykorzystują. Obiektywnie są prawa natury, subiektywnie różne fanaberie - myślę, że zrozumiesz. Nie daj się zamienić nigdy w pieska, pantofelka czy jelenia wychowującego cudze dzieci - nie daj się nabrać na ich grę społeczną - bądź sobą, rozwijaj się, kobieta to tylko dodatek albo taki kolega z cyckami.