Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama1g

Wczoraj na imprezie przesadzilam z alkoholem i..

Polecane posty

Gość Kama1g
Ja tak samo prawie co tydz tak baluje.chociaz ostatnio nic nie pilam ale tez odjebalam

Gość jak mozna wzbudzic zazdrosc
w kims chlejac , lizac sie itp jezeli ta osoba nic do nas nie ma ??? Laski nie tedy droga !!!

Gość Kama1g
Kurde jak wypije lubie zwracac na siebie uwage facetow tanczac seksownie itd odpierdalac jednym slowem a na nast dzien o kurwa co ja zrobilam

Gość .zxxxxxxxxxxxxxxxxxw
nie Ty jedna,ja tez tak mam,olej to,nie ma sie co dolowac;)

Gość Kama1g
Olalabym to.ale wiesz tu chodzi o tego chlopaka napisalam mu tylko esa ze przepraszam za wczoraj.nie odpisal i pewnie juz nie odpisze

Gość byłby skończonym frajerem
zeby oddzywać się do kurvy która daje kazdemu spitusowi ohydne sa takie dziewczyny dobrze ze sie na tobie poznał ma szanse znaleść wartosciową panne a nie rozjechane gówno

Gość przegralemzycie,,,,
i co kurwo myslisz ze jak tu sie wyzalisz to ci pomozemy. tu cie tez kazdy uwaza za szmate.

Gość przegralemzycie,,,,
i co kurwo myslisz ze jak tu sie wyzalisz to ci pomozemy. tu cie tez kazdy uwaza za szmate.

Gość Kama1g
Nie jestem kurwa..nie puszczam sie.zaluje tego jak sie wczoraj zachowalam chcialabym cofnac czas,ale sie nie da.w sumie macie racje to fajny chlopak,spokojny,kulturalny. .po co mu taka ja szkoda go dla mnie:(

Gość Kama1g
Nie jestem kurwa..nie puszczam sie.zaluje tego jak sie wczoraj zachowalam chcialabym cofnac czas,ale sie nie da.w sumie macie racje to fajny chlopak,spokojny,kulturalny. .po co mu taka ja szkoda go dla mnie:(

Gość Kama1g
I w tym momencie polecialy mi lzy..jaka ja jestem glupia

Gość przegralemzycie,,,,
Jestes zwykla kurwa! wbij se to do tego głupie łba. tylko kurwa lize sie do kazdego faceta na imprezie. tylko nie mysl sobie ze jestes porządna, bo z takimi dziewczynami nie masz nic wspolnego.

Gość Kama1g
Tak wiem ze nie jestem zachowalam sie jak szmata

Gość gwiazdeczkaaaaa19
chcialam w nim wzbudzic zazdrosc bo to ja jemu sie podobam, tylko tak na razie specjalnie go niby olewam, wiem glupia jestem eh ;(( ale on mi sie kurewsko podoba boze jaka ja jestm idiotka,

Gość nie ......
jesteś kurwą i to jeszcze na tyle beszczelną ze prubujesz okłamywać i wybielać się sama przed sobą !!! idz pożal się tym frajerom z którymi się lizałaś i zapytaj co myślą o takiej szmacie ty chciałaś wzbudzić zazdrość a zrobiłaś z siebie dziwke i szmate do ruchania na raz , facet milczy znaczy ze poznał się na tobie

Gość dcdvdv
jestes kurwa i tyle

Gość nie ......
próbujesz oczywiście tak mnie denerwują takie szmaciska ze sadze błędy podstawowe

Gość Kama1g
Gwiazda ja tez jestem idiotka nie jestes sama.

Gość mysiaaaaaa!
słuchaj moja każda impreza tak wygląda, no może nie całuję się z kilkoma ale podobnie tańczę, prowokuję innych, ale liczy się,ze nie dałaś się nikomu dotknąć, nie wskakujesz na bata pierwszemu lepszemu więc nie panikuj!: ) jesteś młoda, więc się baw :))))

Gość dcdvdv
swietna zasada, "jestes mloda wiec sie nalezy kurwic'. Zal mi te wspolczesne gowniary bo uwazaja ze dorba zabawa rownoznaczna jest z kurwieniem sie

Gość Kama1g
To nie ja pisalam ze chcialam wzbudzic zazdrosc i nie probuje sie wybielic napisalam ze zaluje i zle sie zachowalam jak najgorsza..

Gość przegralemzycie,,,,
Znajomi teraz uwazają cie za kurwe :)

Gość dcdvdv
no dobrze ze choc sie do tego przyznajesz ...................coz natury kurewskiej nie zmiensiz, wspolczuje temu meczyznie ktory z toba bedzie ale nie bedzie wiedzial jaka szmata z ciebie

Gość Kama1g
NIE KURWIE SIE,NIE UPRAWIAM SEXU Z FACETAMI W DYSKOTECE.JESLI O TO CI CHODZILO

Gość Paweł88
Naturalne, zwierzęce zachowania płci niby lepszej...Norma. Taka już kurewska jest natura, tylko proszę nie udawać inteligentek...

Gość dcdvdv
a kurwienie to tylko sex??

Gość nie ......
no nie wytzrymam mysia ty jesteś taka sama kurwa jak ona i twoje wywody ''nie dałas się nikomu dotknąć nie jesteś szmata są z dupy wyssane '', lizała się z kilkoma facetami przez reklamówki foliowe ? i ty i ona jesteście kurewkami na raz i jeszcze próbujecie okłamywać własną dusze i sumienie takie kurvy powinni ustawowo topić zeby nie rozprowadzały kurewskich genów !!!

Gość gwiazdeczkaaaaa19
jezuuu ale co to jest lizac sie z jakims ladnym fajnym kolesiem???? idiotko stara dewoto pierdolona???? przeciez nie daje im dupy nie macaja mnie tylko sie lizemy !!!!!!!!!!!! wiec zadna kurwa nie jestem i wypeirdalaj do kosciola

Gość nie ......
gwiazdeczka lizac się z jednym a trzema różnymi pod rząd na tej samej imprezie to jest różnica tępa baranico czy nie?

Gość dcdvdv
pojebko byce porzadna kbieta nie ejst rownznaczne z byciem dewotka. Nie wiesz nawet co jedno i drugie slowo znaczy. Kurwij sie twoja sprawa