Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama1g

Wczoraj na imprezie przesadzilam z alkoholem i..

Polecane posty

Gość gwiazdeczkaaaaa19
po prostu jestes brzydka gruba nie wychodzisz na imprezy i zal ci dupe sciska maszkaro............. :D jak sie bawic to sie bawic drzwi wyjebac okno wstawic,,,,,, a mój ten kochany M, juz mi napisal jak po imprezie i ze dalam czadu i czy mam kaca, on zawsze pisze i nie daje za wygrana bo mnie kocha!!!!!!!! chyba musze w koncu powiedziec mu to samo ?! tak postanowilam spotkam sie znim i powiem ze chce tylko jego

Gość Kama1g
Chyba to prawda mam nature kurewska.chce sie zmienic.siedze teraz i rycze,zranilam chlopaka nigdy sobie tego nie wybacze.w tym momencie nie nawidze sama siebie.

Gość gwiazdeczkaaaaa19
nie mamy natury kurewskiej po prostu dobrze sie bawimy ! :D

Gość gwiazdeczkaaaaa19
kama nie przezywaj napisz mu ze ci odwalilo i ze nic nie pamietasz i ze jakis chlopak cie wykozystal calowal cie a ty nie bylas tego swiadoma

Gość Kama1g
Nie nic mu nie napisze.nie chce miec juz zadnych znajomych.

Gość nie ......
idotko mam 10 lat więcej męża , dzieci , dom , sztuczne cycki bo mnie na nie stać [ ta informacja specjalnie dla ciebie bo zazdrość nie pozwoli ci oddychać przez kilka minut], i smiech mnie ogarnia na jakąś małoletnia kurve która próbuje udowodnić całemu swiatu ze kurwą nie jest jak wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią ze tą kurwą JEST! pustostanie do książek

Gość gwiazdeczkaaaaa19
hahah sztucze cyck tym sie chwaliszi??? musialas je zrobic dla faceta bo bys go nie miala z meska klata !!! boze co za pedalica :D i tak cie zostawi, bo jestes glupia jak but :) kwestia czasu ZŁA KOBOETO

Gość Kama1g
Nie obchodza mnie twoje cycki.siedze i rycze nie wiem jak ja to przezyje.z jednej str zachowuje sie jak kurwa a z drugiej na drugi dzien zaluje placze nienawidze siebie

Gość annia.....................
Mohery przestańcie wyzywać dziewczynę .Stało się. do kurvy do jej jeszcze daleko.Współczuję kaca moralnego.