Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Powróżę inteligętnym jednostkom

Polecane posty

Witam, zakupiłam sobie nowy sprzęt do wróżenia, jest już sprawdzony przez osoby z mojego najbliższego otoczenia. Sprawdza się póki co w 100%. Mam nadzieję, że przez te dwie godzinki się nie rozładuje i wszystko pójdzie sprawnie, jak z górki. ZAchęcam Was moi drodzy do poznania swojej przyszłości. Proszę o podanie imienia, płci, nazwiska i znaku zodiaka. Kilka słów o mie: jestem wróżko od 49 lat, mam kulę (u nogi) i karty (do pasjansa), wiem wszystko o waszej przyszłości, wiem także kto wygra mecz. pytajcie.

Gość annia.....................
Idż pizdo gotować obiad.

zara, najsampierw wrżby, dawaj dane to0 ci powiem

Gość annia.....................
SPIERDALAJ.......................

skoro można przewidzieć przyszłość to czemu nie ma w gazetach nagłówków typu "wróżka trafiła 6 w lotka"? :P

Gość my name is Marika,
jakich danych potrzebujesz?

dobra to powróżę ani. Jesteś starą panną, której marzy się przelecenie jakiegoś grubego faceta z sadłem po kolana. na codzien rozrzucasz gnój po całęj swojej wsi. W łóżku udajesz piłkie do penisa stołowego, odbijasz się od blatu i zawadzasz o krawendzie.

bo wróżki nie muszą grać, mają tyle kasiuty za wróżenie, że taki totek to dla nich pryszcz na dupie. marika takich jakie napisałam wyżej, imie, nazwisko, płeć i rocznik.

ania jesteś tak beznadziejna , że bardziej beznadziejnym już być nie można, strasznie Ci współczuje i mam nadzieje, że twój los się odmieni i jak poznasz w końcu jakiegoś bogatego starucha to ci zasponsoruje muzg.

ania nie bondź śmieszna, po co ci te spamowanie na mojej lini, znajdz sobie inny temat, albo załóż własny jak tak bardzo chcesz zwrócić na siebie uwagę.

Gość Marika podaj jeszcze dokladny
adres ,numer karty kredytowej i ksero dowodu osobistego ;)

Goła ania chodzi bez ubrania, śmierdzą jej gacie, bo nie uprała po tacie. JAk dłubie w nosie to rży jak prosie. Jak w toalecie siedzi to o jedzeniu bredzi. Ania muzgu nie ma i to nie jest ściema. W dzieciństwie jej zabrali, bo się z ani śmiali, Brzydka taka była, nawet operacja se z nią nie poradziła. Twarz jej zamurowali, ludzie się jej bali, Odstraszała swym wyglondem, choć nie jest koniem i wielbłondem\ Przybrała zawód nocnego postrachu, toalete zrobiła se na dachu. Robiła buuu jak szedli ludzie, palec u renki miała jak podudzie. i tak do dzisiej niedorobiona ania, wszystkim mondrym ludziom się kłania. mysli sobie, że jak się pobłaźni to w jej muzgu bendzie wiencej wyobraźni. Jednak nic z tego droga aniu, załóż maskie na łeb i choć ubraniu.

to jak jusz podajesz numer karty kredytowej to daj też kod pin

Gość my name is Marika,
jestem bezdomna i bezrobotna, wiec konta nie posiadam, dowód zgubiłam, właśnie próbuje sobie przypomnieć jak się nazywam i ile mam lat, powróżcie mi czy wyjdę z tego stanu :(

marika z tego stanu raczej nie wyjdziesz do póki nie masz pracy, a że nie masz domu to i pracy nie znajdziesz. czeka cie marny los na rzebractwie, skonczysz jak klejowąch. Bendziesz zaczepiać ludzi o marny grosz. Marzy ci się poznanie bogatego biznesmena, jednak jesteś bardzo daleko od zrealizowania swojich marzen, raczej nikt cie nie bednzie chciał. Masz też fantazje by w łóżku zatańczyć flamenko przed gro wstempno.

Gość my name is Marika,
fiel jesteś wielką profesjonalistką, zapewne zbijasz dużo kasiory na wróżbach, może pójdę w twoje ślady, weźmiesz mnie na ucznia??

mogie cie trochie podszkolić, kasiuty na rwóżbach nie zbijam, bo mi jusz wiencej nie potrzeba, kase to ja mam ze sklepu z odizerzo, pracuje jako sprzedawca.

Gość my name is Marika,
eee, co mi po takim mistrzu, który nie potrafi się odpowiednio sprzedać :(

mariko ja sie nie sprzedaje za kasiute, chociaż szukamy bogatego biznesmena co nas zabierze na wczasy, był tutej taki jeden, damian sie zwał co chciał nas do angli zabrać, ale okazało się, że same mamy sobie bilety kupić, wienc olałyśmy żyda

odchodze, nie ma chentnych na wróżbę to ide karkuwkie piec jak to poradziła mi bezmugza ania.