Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaCoJaLiczyłam000

NA CO JA LICZYŁAM???

Polecane posty

Gość NaCoJaLiczyłam000

Ale jestem beznadziejna... o kogo chodzi? o faceta właśnie. Myślałam, że do mnie podwala, przez ostatnie kilka dni natarczywie pisał, dziś to ja napisałam, a on odp może parę zdań i koniec...nie czaje gościa. Tym bardziej, że zaprosił mnie do siebie we wtorek-nie wiem czy iść.

Gość identyko sytuacje mam
facet pierw pisze jak opetany a jak ja się zaczęłam interesować nim to od razu zmiana, mnie pisze itd faceci są dziwni

mniej* wczesniej pierwszy pisał rano,. nawet całą noc potrafilismy przepisać, a teraz nic, parę zdawkowych zdań i nic od siebie...

ale w zachowaniu jest taki sam fajny jak był więc nie wiem co z tym, kurwa pisaniem jest.

Gość NaCoJaLiczyłam000
No a jutro nie będę pisać a on się odezwie, z pytaniem co u Ciebie Słoneczko...nie mam pojęcia co robić. Chyba gościa zleję. Mam dość takich chorych sytuacji.

Gość NaCoJaLiczyłam000
Trochę mi przykro, ale czego mogłam się spodziewać po gościu z takim zesranym zachowaniem.

ja tez właśnie nie czaję tego. Ja sie nieraz produkuje nad sms a ten mi napisze pare słów w odpowiedzi i zadowolony.

a ja miałam dziś z nim jechać na kawe i jeszcze nie napisał to ja kurwa nie wiem co z tego będzie. Czy mnie testuje czy co? nie mam pojęcia

Gość NaCoJaLiczyłam000
Mam to samo jasna cholera. Nie wiem co mam zrobić. Faceci to świnie i tyle. Najgorsze jest to, że we wtorek idę do niego na tę kawę. Walić go.