Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama gondolka

co myślicie o samej takiej gondoli?

Polecane posty

Gość srujka
nie masz windy? 11,5 kg to niby nieduzo, ale ja po swoim czuje jak do bagaznika go poakuje ze jednak swoje wazy, nie wyobrazam sobie nosic wozka na 4 pietro, chyba ze masz opcje, ze zostawiasz wozek na dole, albo znosisz do piwnicy, wypinasz gondolke i sama gondole wnosisz na gore, wtedy wszystko jedno jaki masz wozek ;) pozdrawiam

Gość nie podoba mi sie
taka gondolka...

Gość moja córka
ja tez mieszkam na 4 pietrze w bloku.Córka ur w lutym i kupiłam gondole firmy Hebart .Podobny do tego co chcesz kupić. Jak dla mnie ok ..lekki ,duża gondola, duże pompowane koła.

Gość moja córka
ja wnosiłam budkę do góry a jak mała spała to schodziłam po stelaż .Później jak dziecko było większe to zostawiałam wózek na półpiętrze.

Gość sama gondolka
dzięki za odp. windy niestety nie ma, dopiero w blokach powyżej 4 piętra są instalowane windy. wózek będę zostawiać na pół-piętrze lub wnosić gondolę, a zostawiać stelaż. jest domofon, także kradzieży się nie boję. generalnie co myślicie o tym wózku? myślicie, że posłuży te 7-8 m-cy?

Gość Zonusia męzusia
fajna tylko polecałabym bardziej ,,skrętne koła" a posłuzy ci max do 6 miesiaca ( moja już jak miała 5 miesiecy to siadała ale na to nie ma reguły)

Gość aneczkal....
Gondola spora, wiec powinna posłużyc. ale tez wszytsko od rozmiaru dziecka zależy :) Np synek mojej koleżanki w wieku 6 miesięcy wazył 11 kg i był b. duzy, do spacerówki przesiedli sie jak miał 4,5 mca... A nie przeszkadza Ci brak skretnych przednch kół? Dla mnie to ogromne ułatwienie...

Gość sama gondolka
o tym czy skrętne koła są potrzebne czy nie, nie mam pojęcia, dlatego nie zwróciłam na to większej uwagi. oglądam wózki na all i jest mały wybór samych gondolek. allegro roi się od wózków 2 czy 3 w1. a ja spacerówkę na później już mam, bo dostałam od szwagierki w idealnym stanie, dość drogą, zwrotną, ze skrętnymi kołami itp. dlatego chciałam kupić samą gondolę.

Gość kropka........................
Dziewczyny ze skrętnymi kołami tobie radzą bardzo dobrze. To ogromne ułatwienie . A wózek sam w sobie niezły

Gość sama gondolka
a mógłby ktoś podać konkretnego linka na allegro gdzie znajde wózek ze skrętnymi kołami, najlepiej samą gondolę, bo szukam i nie ma nic takiego