Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tytus z polany

O CO CHODZI W TYM LISCIE?

Polecane posty

Gość Tytus z polany
Kartaka- Tobie tez dziekuje! Trzymajcie kciuki. Jestem zesrany jak małolat!

Gość Tytus z polany
Ile odwagi trzeba by rozedrzeć ciemność ostrym szarpnięciem kroków? to to mi sie wydaje pyanie czy sie zbiore na odwage i przyjde dobrze mowie?

Gość fwv
no napisz co ci powie

Gość Tytus z polany
Nie wiem czy ją zastane czy mnie wpusci czy w ogóle w domu bedzie ale nie zamykam komnpa wiec napiszę wieczorem jak nie wyjdzie trudno pojde pic na tydzien bylem kretynem to mam za swoje

Gość kartka z kalendarza
Napisz koniecznie, chce wierzyc, ze sie uda, bo chce wierzyc, ze ludzie moga do siebie wrocic pomimo przeciwnosci losu! :)

Gość kartka z kalendarza
Te ostatnie wersy mogą oznaczać, że ona chciałaby wyrwać się z okowów pamięci o Tobie, chciałaby zacząć żyć normalnie, a nie tylko od nocy do nocy, kiedy powracaja wspomnienia. Jednak jeszcze nie potrafi się na to zdobyć, jeszcze ją coś trzyma, chociaż bardzo by chciała zapomnieć i układać sobie zycie jako wolna kobieta. Dlatego mozesz mieć szansę.

Gość zdradziłeś ją z pustakiem
to nawet do niej nie pisz , jestes spalony w jej oczach a ten list dał upust jej emocjom , wtedy nic nie powiedziała zrobiła to teraz , teraz mówi ŻEGNAJ wazne jest to z kim jestesmy zdradzane ,ja gdybym wiedziała ze facet puscił sie ze scierą uznałabym ze jest on gówno wart także nie licz na nic , spaliłeś się na własne zyczenie piszesz ze taka ładna , mądra i super w łóżku to po co posuwałeś jakiegoś paszteta? nie rozumiem

Gość smierdzacy klocek
Wedlug mnie z ta nia trzeba sie obejsc inaczej niz z 'normalna' dziewczyna. Zadne tam kwiatki I czekoladki i przeprosiny. Musisz zrobic cos szalonego, nietypowego, artstyczno-kreatywnego, nawet jesli nie potrafisz, to musisz dac z siebie wszystko. Wbrew pozorom, jesli sie bardzo chce, to nie powinno byc to bardzo trudne. Mowisz ze one fotografowala. Nawet jak jestes beznadziejnym fotografem, zrob dla niej 'fotoreportaz' o swoich uczuciach. To musi byc cos co ja zaskoczy, wprawi w zachwyt, cos czego sie po tobie nie spodziewa. Idz na miasto. Zrob zdjecia 'waszym' miejscom, najlepiej przerob je na czarno biale, to beda wygladac bardziej dramatycznie :p Pozniej u siebie w domu np. Jesli ona dala ci jakies prezenty, to zrob im zdjecia np. W oknie- ze one tesknia do niej I wypatruja przez okno. Zrob zdjecie niebu w nocy I o swicie, ze wtedy o niej myslisz (jak w piosence bartosiewicz- ' co z nami bedzie, za oknem swit :p ) Ona nie jest do konca normalna I napewno taki duchowy przekaz do niej dotrze. To tylko taki pomysl, mozesz wymyslic cos innego, ale na ta nute. Ona Chyba jest tego warta. Sorry za te duze litery, ale mi samo zmienia, nie chce mi sie poprawiac.

Gość zdradziłeś ją z pustakiem
kartka z kalendarza dlaczego namawiasz kurwiarza zeby marnował zycie porządnej dziewczynie?

Gość kartka z kalendarza
Dlaczego marnował? Kazdy zasluguje na druga szanse, ale nie trzecia. A moze ona byla z nim szczesliwa? Skoro napisala ten list, to musialo to byc dla niej wazne. Gdyby w ogole nie odpowiedzial na ten list, to by dopiero wyszedl na chama. Mysle co ja bym zrobila, i co ja bym czula, gdybym napisala taki list. A moze kiedy ona go zobaczy, zrozumie, jakie sa jej uczucia, jakiekolwiek by nie byly? Teraz zyje wspomnieniami, moze sama zaluje, ze tak szybko odeszla, bez wyjasnienia wszystkiego na spokojnie. Nie wiem, jak dokladnie potoczylo sie rozstanie. Ale jesli zyje wspomnieniami, to moga one zbudowac w jej glowie falszywy obraz, a kiedy spotka sie z druga osoba na zywo, i porozmawia, przekona sie, czy to nie byly jedynie iluzje. Jesli sa jakies zaszlosci,lepiej je wyjasnic, niz trwac w zawieszeniu.