Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnapoleczka

jestem naiwną polką

Polecane posty

Gość naiwnapoleczka

kurde... jestem jedną z tych polek, która nabrała się na obcokrajowców. całowałam się wczoraj z gwatemalczykiem i meksykańczykiem- ot tak dla swojej przyjemności. myślałam, że zapomne i koniec- jak to faceci mają w zwyczaju. a tu co? myślę troszkę dziś o tym pocałunku z gwatemalczykiem.. naprawdę łądny chłopak, miły i zadbany, o rok ode mnie młodszy. wiadomo na co oni tu przyjeżdżają. dla mnie wystarczył pocałunek... :) i teraz zamiast wgl o nim nie myśleć- myślę. nie dlatego, że się zakochałam bo nie :D ale po prostu fajnie jakby mi odpisał na fb hehe. sama nie wiem czego się tu doszukuję. byłam świadoma, że to pewnie 'przygoda' na jedną noc i papa. a tu zachowuję się jak głupia polka, która robi sobie nadzieję na cokolwiek. zaznaczam: nie chcę żadnej deklaracji ani nic, tylko kontakt :) ach ja głupia i naiwna. moje pytania: jak przestać się tak zachowywać i mieć twardszą dupe? żeby zapomnieć i żyć dalej. bo ten stan będzie mi teraz towarzyszył przez kilka najblizszych dni

Gość naiwnapoleczka
up

Gość henrietta.
jak juz robisz to z obcokrajowcami to chociaz cos z tego miej a nie bierzesz sie za facetow z krajow trzeciego swiata

Gość naiwnapoleczka
'to'? czyli masz seks na myśli? jedyne do czego mogłabym się posunąć, to pocałunek ale nic więcej. i jaki trzeci świat.. ludzie. mieli lepsze telefony i lepiej wyglądali niż nasi spici polacy, którzy wracali z meczu

Gość bardzozabawne
i jaki trzeci świat.. ludzie. mieli lepsze telefony i lepiej wyglądali " potrafia doic takie pierdolniete i naiwne panienki jak ty:D

Gość fdgfhfghgj
po co sie z nim calowalas? masz za kare hahaha