Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale heca!

Jak Wam minął weekend?

Polecane posty

Gość ale heca!

:)

Gość Petelickiego załatwili
a tobie wesoło?

Gość ale heca!
Mi wesoło.. Byłam nad morzem :) Ogólnie udał mi sie A Tobie skizto dlaczego kiepsko?

dziś mam doła, a wczoraj troche poimprezowałam, ale ogólnie jakoś tak mi się nie udał ten weekend. Nic ciekawego, nuda.

Gość ale heca!
Ej no, nie smutaj :) zaraz wakacje :D

Mój dość leniwie. Planowałem kolejną wędrówkę ale zrezygnowałem :O Witaj Skizto :)

Gość misiowa lowalowa
Niesamowite tempo meczu w Charkowie. Van Marvijk wystawił ultraofensywny skład z van Persiem i Huntelaarem, ale to Portugalczycy szaleją w ataku. Przez holenderskie pole karne przetacza się po prostu nawałnica! Nieprawdopodobne tempo gry. Gdzie są Holendrzy?

Mój weekend był smutny. Dużo czasu spędziłam sama zastanawiając się nad wszystkim. Jedynym plusem jest fakt, że udało mi się znaleźć dom dla psa, którego znalazłam niedawno, był w strasznym stanie.

Gość misiowa lowalowa
Niesamowite tempo meczu w Charkowie. Van Marvijk wystawił ultraofensywny skład z van Persiem i Huntelaarem, ale to Portugalczycy szaleją w ataku. Przez holenderskie pole karne przetacza się po prostu nawałnica! Nieprawdopodobne tempo gry. Gdzie są Holendrzy?

pracowicie przydałyby mi się ze 2 dni urlopu na razie nie mam na to szans :(

Gość wiśśśtawio
Moj weekend -praca,euro,karty,piwo,znajomi,nerwy,i bez sexu hehe

Śląsk, to niebezpieczne miejsce dla Warszawiaka :P

Co się śmiejsze, ja tak serio. Tydzień temu byłam w kopalni Wujek w Katowicach. To było fajne doświadczenie! :classic_cool: nie no ale byśmy sobie trochę powędrowali, hahaha

"byśmy sobie trochę powędrowali" I już jestem Twój :P

to kiedy mam się Ciebie spodziewac? Daj znac wczesniej, cobym mogła troche tej pyzatej twarzy odchudzic :D

W piątek po pracy byłam na zakupach w galerii, wróciłam o 22 z zakupionymi ......majtkami i pudrem...nic nie ma w tych sklepach :O W sobotę byłam w Sopocie oglądać mecz, bawiłam się z Irolami i Hiszpanami. Po meczu zapchany do granic Spatif. Oblali mnie piwem, podeptali kurtkę, buty, ale i tak było zajebiście :) Dzisiaj odpoczywałam, prasowałam i nic nie robiłam, oprócz tego że pomalowałam pazurki. A od jutra znowu praca, praca i tak do piątku wieczór, znowu mecz, Sopot, Spatif.

Nie mam pojęcia, kiedy. Jak będę planował wycieczkę w Twoje rejony, dam Ci znać. A "pyzami" się nie przejmuj ;)