Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlinanaanna

czy przesadzilam?

Polecane posty

Gość ewlinanaanna

w sobote probowala dodzwonic sie do mnie kolezanka, ale z racji, ze mialam wylaczony telefon po jakichs 3 godzinach do niej oddzwonilam. okazalo sie ze w pewnym klubie wystapi jakis grajek spiewajacy "takata" i zalezalo jej zeby tam sie pojawic, a ze nie miala za bardzo z kim pojsc to odezwala sie do mnie. na poczatku jej odmowilam, ale pozniej stwierdzilam, ze moze byc fajnie wiec pojade. byla juz godzina 21, a za godzine mialam tramwaj, wiec szybko sie wyszykowalam i wyszlam. po godzinie umeczona dojechalam. wczesniej pisala do mnie czy nie bede zla jesli pojdzie z nami jej kolega, bo mu zalezalo. a jak juz dojezdzalam to pytala sie gdzie jestem i ze oni szukaja miejsca do zaparkowania. myslalam , ze skoro sa we dwojke w dodatku autem to beda na mnie czekac na przystanku, tak jak mowila. wysiadlam i ze ich nie widzialam zadzwonilam do niej gdzie sa. nie potrafila dokladnie opisac miejsca, wiec ten kolega jej pomogl mowiac, ze sa kolo jakiegos teatru. no wiec poszlam w tamta strone z mysla ze wyjda mi na przeciw. po jakiejs krotkiej chwili znowu zadzwonila ta znajoma pytajac gdzie jestem bo oni stoja juz pod klubem i czekaja na mnie (teatr byl w zupelnie innym kierunku niz ta dyskoteka) club byl raczej daleko od przystanku. po tym jak mi to powiedziala, przeklnelam i nawet sie nie tlumaczac, rozlaczylam sie i stwierdzilam, ze po prostu wroce do domu. ona wydzwaniala, a ja po prostu sie rozlaczalam. po chwili napisala czy maja czekac i przychodze, czy sie obrazilam i wracam do domu. odpisalam tylko, ze jade do domu. czy ja z tym wszystkim przesadzilam?

Gość wielbicieelka
przesadziłaś, zachowałaś się jak histeryczka

Gość jchvhcxvgvhgcghgvhcghxgh
no spoko, ale po pierwsze mowila ze nie ma z kim isc a do pracy przyjechal po nia ten kolega. mysle ze wczesniej umowili sie na to wyjscie, tylko nie wiem po co mi biadolila ze nie ma z kim pojsc, tylko zawracala gitare. po drugie pisala do mnie, ze beda czekac na mnie na przystanku, tylko mam powiedziec gdzie bede wysiadala. powiedzialam, a ona dobrze my tam bedziemy czekac. po trzecie, czekalam cierpliwie, wychodzac im naprzeciw w strone teatru tak jak okreslili swoje polozenie (zupelnie inny kierunek niz ten klub). po czwarte wiadomosc, ze dojechali szczesliwie pod klub a ja mam hektar zapierdlac i udawac ze nic sie nie stalo po tym jak wyprowadzili mnie na manowce. moze teraz to brzmi zalosnie, ale wtedy poczulam sie nie fajnie. bo jak sie umawiasz z kims i wiesz, ze ta osoba przyjedzie sama autobusem czy tramwaje okolo godziny 23 w dodatku to kobieta, a ty jestes z kolega w dodatku autem to chyba nie zostawisz takiej osoby na pastwe losu tylko idziesz z nia tym bardziej, że klub nie był zlokalizowany blisko tego przystanku. wiele wysilku to raczej nie kosztowalo

Gość aaaniajajaja
zachowałabym się tak samo jak ty :D 🖐️

Gość ewlinanaanna
no ale zartujesz teraz czy prawde piszesz? mialam momenty kiedy zrobilo mi sie troche glupio, bo czesto a moze zawsze dzialam pod wplywem emocji, ale teraz tak sobie mysle ze z jej strony bylo to na prawde chamskie.

Gość aaaniajajaja
serio, to samo bym zrobiła :)

Gość ewlinanaanna
up

Gość ewlinanaanna
co hmm?