Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukierek1990

Mój ukochany Ronaldzik strzelił dwa gole !!!!

Polecane posty

Gość Cukierek1990

Mój misio

Gość Cukierek1990
Gdybym go spotkała na ulicy, na pewno by się za mną obejrzał. Na wakacje jadę do Portugalii i liczę na spotkanie z Ronaldzikiem.

Gość srutu tutu
Wyżelowany pedzio.

Gość Weronikaaaaaaa
Ronaldo ładniejszy od Podolskiego

Gość Też go kocham.
Dba facet o siebie. W Polsce takich zadbanych mężczyzn nie ma i co mają zrobić kobiety? :(

Gość gfsdgfdrsgrfdes
Uwielbiam Ronaldo. Kiedyś to nawet fantazjowałam o tym, że na pewno ma wygolonego penisa i sobie wyobrażałam jakiego może mieć.

Gość miałam bliskie spotkanie
Nie dba o siebie w ogóle, śmierdzi mu spod czapy, a na majtach ma drache :( serio :O

Gość Cukierek1990
Raczej samiec ALFA

Gość lkjhjhghgfdgfds
Żeby być kobietą Ronalda to trzeba wyglądać co najmniej tak atrakcyjnie jak irina shayk

Gość podobno Ronaldo to gej
gej czy nie gej to jednak niezłe ciacho z niego;)

Gość gfsdgfdrsgrfdes
Jaki gej? Kobiety lubi, więc jak już to bi, a mi nie przeszkadzałby facet bi. Mogłabym brać nawet udział w trójkątach takich, że dwóch mężczyzn i ja. Jednak na razie to wiadomo, że on jest hetero, a to o homo to tylko oszczerstwa zazdrosnych.

Gość srutu tutu
Ależ on jest obleśny - taki brrrrrr, jakby błyszczący.

ja, hm... nie mam ic do gejów, ani tym podobnym, ale dla mnie on do końca normalny nie jest!!!! spoko, tak jak powiedziałam może być sobie gejem, transwestytą i kimkolwiek tylko chce, ale nie jest chyba facetem z krwi i kości, coś jest nie tak

Ronaldo to rozpieszczony dzieciuch - nie dostanie piłki lub nie strzeli gola to foch, ew rasowy foch. Niewiele brakuje żeby się rozpłakał :D

Gość gfbdsxgvdfrer
Tak to jest, że jedne lubią zadbanych, a inne oglądają się za facetem, który przypomina zbója i tak lubią. Ja wolę takich jak Ronaldo. Chociaż wolę jaśniejszy odcień skóry i niebieskie oczy.

Gość Ronaldo to mój autorytet.
To on mi dał wiarę jak rodzina uważała, że jestem próżna, bo się już wcześnie malowałam, lubiłam się stroić. Do dzisiaj lubię. Wujek to na moje pomalowane oczy mówił, że ptak mi na oko nasrał. Jak dbałam o bladą cerę to słyszałam, że do młyna wpadłam. Bardzo cierpiałam i wpadałam w depresję. Czułam taką potrzebę, żeby coś przy sobie robić i to było silne, a rodzina wolała, żebym nie była kobieca, tylko taka jak moja ciocia, albo mama. One się nie malują i są z tego dumne. Ale w końcu zobaczyłam jego. Faceta, który też ma bzika na punkcie swojego wyglądu i to było jeszcze bardziej dziwne, bo był to facet, a nie kobieta. I jakoś po tym odżyłam. Zobaczyłam, że na niego gadają, a on się nie zmienia i dalej robi swoje, a mimo to żyje mu się dobrze. Zaczęłam mieć rodzinę w d*pie. Taka jestem i już się nie zmienię. A przygadywanki co do nadmiernego wydziwiania przy wyglądzie mam gdzieś.

Gość Kibicka euro25
On nie STRZELA FOCHÓW. raczej się krzywi. Facet prawdziwy nie strzela fochów, chyba że aktor..np Leo obraził sie ze mu oscara nie dali za tytanica..cos tam było takiego. Artysci strzelają fochy maja himeryczne usposobienie, ale nie gracze! Nie jest laluś, facet panuje nad piłką. Powinni go do brazyli brac:D

Gość GooD Triip...
Zobaczy szczęki śmierci wgryzające sie w jego ciało. NETHERLAND!!!

Gość Kibicka euro25
na futbolu zrwaca sie uwage na nogi, grę, imaki, gole, haha nie na buzie..chyba po golu czy strzelił to sie cieszy, a jak nie to sie krzywi..itp

Kto by co na niego nie mówił to dla mnie zawsze będzie symbolem walki o bycie takim człowiekiem jakim się chce, nawet wbrew innym. Mi dał siłę na odpieranie ataków. Dzisiaj już sobie z tym radzę, pomimo, że jestem jeszcze bardziej narcyztyczna. Już się nie zmienię, ale umiem z tym żyć, ale jako młoda nastolatka nie umiałam, bo nie spełniałam oczekiwań i mnie to bolało. Łatwo oceniać jak się nie wie co to za potrzeby. Jakby zabronić mi wyrażać się poprzez wygląd to bym była nieszczęśliwa. On pewnie ma tak samo.

Gość Kibicka euro25
moze jakby inni patrzyli na nogi, nie na buzie rolanda wiele by sie nauczyli taka prawda nie lubie u faceta kolczyków w uchu. Moja przyjaciolka przyszlemu mezowi wybiła to z głowy a nosil wieki temu koło. I faktycznie bez mu ładniej.

Co do piłki nożnej to nikt chyba jego zasług nie będzie kwestionował. Jest jednym z najlepszych na świecie. Czy najlepszym to bym się nie pokusiła o takie stwierdzenia, ale na pewno jednym z najlepszych jest. Wszelkie złośliwości to głównie jego wygląd, czy jak ktoś tutaj mówi, że miny, a to nie ma żadnego znaczenia dla gry. Nieprofesjonalnie go oceniacie.

Gość Kibicka euro25
A co z brazylią? Kiedys kazdy czekał na Brazylie..pamiateacie?

Jaka Brazylia?! Ty wiesz gdzie jest Brazylia? :D