Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrezygnowanaa

Nie mam faceta, bo nie mogę brać hormonów. Nie chcę facetowi niszczyć życia.

Polecane posty

Gość Zrezygnowanaa
Pierdol się. :P

Gość Zrezygnowanaa
No właśnie nie pieprzę bo nie mam kogo.😭

Gość rtyyyp/
Nie wiem w jakim wieku jesteś, jakie miałas wzorce w rodzinie ale po Twoim pierwszym wpisie wnioskuję, ze masz duże problemy emocjonalne. Moim skromnym zdaniem powinnaś pojść do psychologa. I nie chcę Cię obrazić. Dziecko powinno mieć normalną, stabilna rodzinę. Wzorzec w postaci dwojga kochajacych się rodziców. Ty na tę chwilę nie możesz tego dać. Zastanów się nad sobą.

Gość remenstos
seks jest bardziej stresujący , bo musisz cały czas mysleć czy nie zostaniesz ojcem . A jak ktos ci robi loda to jestes w pełni rozluzniony . Bo od obciągania z połykiem jeszcze nikt nie zaszedł w ciąże .

Gość Zrezygnowanaa
Mam 20 lat. Bo ktoś pytał.

Gość Zrezygnowanaa
Skąd wiesz, że od loda się nie zachodzi w ciążę, hę?

Gość Zrezygnowanaa
Dziecko będzie miało dwójkę chcących je i kochających je rodziców. Wiele dzieci tego nie ma. Ważne żeby rodzice kochali dziecko, a nie siebie. Uważam, że mój pomysł jest bardzo dobry dla dziecka.

Gość Zrezygnowanaa
Wrócę tutaj trochę później jak już podszywacz sobie pójdzie. :) :P :P :P :P Bo rozmawiać się nie da w takich warunkach.

Gość gffhfgjghkjhkl
ty masz cos z glową nie tak.... są spirale dla nierodek, tylko kosztują weicej no i trzeba poszukac gabinetu ktory takie zaklada, ale są takie w Polsce, choc mniej niz za granicą. ja tez nigdy zadnych hormonow zadnych brala nie bede, ale spiralke sobie zaloze jak bede miec stalego partnera, narazie sexu nie uprawiam wiec mi niepotrzebne

Gość Zrezygnowanaa
Są dla nieródek, ale to ryzyko. Z tego co słyszałam to nie poleca się zakładania spirali młodym osobom. Bo są przeciskane przez bardzo cienki kanał, spirala może wrosnąć, albo spowodować stan zapalny i potem problemy z zajściem w ciążę przez to. Nie chcę ryzykować nim nie urodzę.

Gość gffhfgjghkjhkl
ja i tak nie chce miec dzieci; nie pojmuje co wy macie z tymi bachorami, jakaś wscieklosc macicy, wszystkie muszę miec bachora, nieważne, że swiat przeludniony, egoiści muszą się mnożyć.

Gość Zrezygnowanaa
Ale mnie naprawdę chuj obchodzi, że ty nie chcesz. :P Po co mi to wiedzieć? Nie chcesz, nie ródź, ale nie nazywaj ludzi, którzy chcą egoistami tępa strzało!

Gość gffhfgjghkjhkl
ale ty jestes egoistą i to jeszcze zatrważającą głupią

Gość Zrezygnowanaa
Przecież to podszyw jest. To on wszystkich obraża... Jeszcze sobie nie poszedł...

Gość Zrezygnowanaa
Egoistką bo chcę mieć dziecko z gejem? :o Weeeeeeeź, ty pewnie dajesz dupy jakiemuś paszczakowi i miałabyś brzydkie dzieci. :(

Gość obstawiam,że...
jednak coś jest z Tobą nie tak. Jak ty to sobie wyobrażasz? Weźmiesz ślub z gejem. On będzie chodził do swojego partnera na noc. I dzieciak nigdy się nie kapnie, ze z rodzicami jest coś nie tak? Myslisz tylko o sobie. Bo Ty chcesz mieć dziecko. A dziecko chce mieć normalną rodzinę. To Ci do głowy nie przyszło? Ktos kiedyś moze odkryć, ze tatuś jest "inny". Dzieciak przeżyje szok. Jak to wpłynie na jego życie?

Gość Zrezygnowanaa
Zazdrościsz mi, bo geje na mnie lecą, wszystko jasne. :o