Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrezygnowanaa

Nie mam faceta, bo nie mogę brać hormonów. Nie chcę facetowi niszczyć życia.

Polecane posty

Gość Zrezygnowanaa

Czytałam wiele wypowiedzi na forach jaki to seks w gumce jest zły. Jak się mężczyzna męczy, kiedy ją zakłada. Nie chcę żeby przeze mnie ktoś musiał mieć to co gorsze. Nie zniosłabym tego. Dziecko mogę mieć wspólne z jakimś gejem co też będzie chciał, a przecież sam sobie nie urodzi. Będzie miało ojca i matkę, a rodzice razem być nie muszą. Mam warunki to dam komuś żyć na tym świecie. Taki mam plan. Uszczęśliwię tym cztery osoby. Faceta, bo będzie mógł się innej spuszczać tak jak chce, geja, bo będzie mógł zostać ojcem, dziecko, bo będzie mogło zaznać życia i powstanie, no i siebie, bo nie będę musiała patrzeć na rozczarowaną twarz.

Gość Zrezygnowanaa
Taki jest mój plan na życie. Nigdy nie lubiłam nikogo martwić, ani nikomu zawadzać, ograniczać. Od zawsze taka jestem. Nawet wszystkie urazy i rany w dzieciństwie ukrywałam przed mamą żeby się nie martwiła.

Gość Zrezygnowanaa
W realu facet być może będzie mówił co innego, że mu to nie przeszkadza, żeby mnie pocieszać, ale wiem, że to internecie, że piszą prawdę, bo kłamać nie muszą.

Gość Zrezygnowanaa
Stanęłam kiedyś przed sejmem w nadziei, że spotkam naczelnego geja RP Roberta Biedronia i z nim będę miała dzidzię, ale przegonili mnie wiatrówką. :(

okropnie pieprzysz zapewne szukasz wytlumaczenia dlaczego jestes sama. jest przeciez kilka innych metod antykoncepcji, poza prezerwatywa

Gość b430d
nie słyszałaś o innych sposobach zabezpieczeń poza tabsami?

Gość Zrezygnowanaa
O chuj wam chodzi wiedźmy kafeteryjne i tobie podszywie?

Gość Zrezygnowanaa
Bardzo śmieszne. Podszywacie się, ale geje to też są dobrzy ludzie i jak mają dzieci to są dobrymi ojcami. Z ukochanym dziecka mieć nie mogą przez fizyczność. Dlaczego miałabym nie pomóc skoro dziecko miałoby i ojca i matkę w papierach i w życiu, a nie dwóch ojców? Nie widzę w tym żadnego zagrożenia. Będzie i kobiecy i męski wzorzec. Mama i tata. Tyle, że nie razem, ale w życiu wielu tak jest, bo rozwód, bo ojciec uciekł jak o ciąży usłyszał.

Gość Zrezygnowanaa
Wszystkie antykoncepcyjne metody są hormonalne, albo mniej skuteczne niż gumka. Czyli odpadają. A spirala jest dla kobiet, które rodziły. Jak jest skutek uboczny spirali to jest groźba, że już nie będzie można mieć dzieci.

a myslisz, ze w polsce geje nie wychowuja dzieci?? czesto dziecko maja z przyjaciolka jednego z nich albo placa jakiejs kobiecie. nie musisz sie az tak poswiecac

Gość b430d
kalendarzyk katolicki nie jest hormonalny ;)

Gość Zrezygnowanaa
Jedyna nadzieja, że wreszcie dla facetów coś wynajdą, ale nie wierzę, że za mojego życia to się stanie.

Gość Zrezygnowanaa
Znam jednego geja, bardzo przystojny zresztą. Śliczny jest. Brązowa skóra, ciemne oczy, długie włosy. Fasolka po nim byłaby śliczna. :)

Gość Zrezygnowanaa
Ale to nie poświęcenie, bo sama chcę mieć dziecko, tylko muszę najpierw mieć stabilniejsze miejsce na rynku pracy, więc pewnie za kilka lat najprędzej, chcę żeby miało ojca, a nie chcę nikogo wrabiać. Po co, jak mogę pomóc komuś kto chciałby też dziecko?

Dziewczyno co ty za brednie piszesz, a nie słyszałaś o spirali niehormonalnej?? jest bardzo skuteczna i zakładana na długi czas.

Gość Zrezygnowanaa
Podszywacz coś się uwziął na mój temat...

Gość Zrezygnowanaa
Wy chyba sami nie wiecie co pieprzycie idiotki...

Gość Zrezygnowanaa
Podobno z gejów wychodzą bliźniaki, ale nie wiem czy to prawda.

Gość Zrezygnowanaa
Pisałam, że spirala jest dla kobiet co już rodziły, bo jak coś będzie nie tak to trzeba wycinać. Zagrożenie jest, a ja jeszcze dziecka nie mam i nie chcę tak eksperymentować.

Gość Zrezygnowanaa
jeden wychodzi uchem a drugi nosem

Gość Zrezygnowanaa
07:57 nie tak wulgarnie pod moim nickiem podszywacz!

Gość Zrezygnowanaa
Kurwa i co wszystkie poszły?

Gość Zrezygnowanaa
Z gejów się naśmiewasz i wymyślasz takie absurdy, które normalnemu człowiekowi by do głowy nie przyszły, np. że rodzą uchem, a jakbyś był świadomy co sam co sobą reprezentujesz to udusiłbyś się własnymi jajami.

Gość Zrezygnowanaa
Mam podejrzenia, że moje leki psychotropowe przestały działać, bo skoro zakładam tego typu topiki to musi być ze mną naprawdę coś nie HALO. :o

Gość Zrezygnowanaa
Jakby nie ty to by tutaj poważna rozmowa była, ale musiałeś się wtrącić swoimi głupimi, homofobicznymi podszywami.

Gość Zrezygnowanaa
Ufff, muszę się uspokoić, bo jeszcze mi żyłka w dupie pęknie. :o Nie umiem odróżnić podszywów od antygejowskich haseł, ale czego można się było po mnie spodziewać. :(

Gość remenstos
e tam pieprzysz . Przycież możesz robić loda .. A seks w gumce nie jest zły . Faceci i tak wolą loda od seksu

Gość Zrezygnowanaa
Napisz coś pod swoim nickiem tchórzu! Tak rozmawiać nie będziemy!