Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego pragniesz

są kobiety które

Polecane posty

Gość czego pragniesz

sie kocha i sa takie ,które sie rucha ,z tym ze tych pierwszych jest coraz mniej

Gość b430d
nie wiem jakie są statystyki wg GUSu w tej sprawie ale przyznaję Ci racje

Gość maskakra jakas
Ameryki nie odkryłes

Gość czego pragniesz
tak tylko ,ze chodzi o to ,ze te pierwsze staja sie towarem bardzo deficytowym i to jest porazajace

Gość Dorottaaa
Jakie zapotrzebowanie taki rynek, nie sądzisz?

Gość czego pragniesz
a zapotrzebowanie jest na te do ruchania tak ? a ty do której grupy nalezysz ?

Gość don corleone za10 zł
niestety Dorota ma racje, wiekszosc szuka wsrod kurewek nie zwazajac ze obok sa dziewczyny warte naprawde duzo, ale tak mozna cały dzien, dla ciebie tez sie znajdzie tylko zacznij takiej szukac a nie pierdolic jak arab w maju

Gość czego pragniesz
to chyba obok ciebie ,bo ja jakoś nie zauwazyłem

i ty tez masz racje, swoj swojego kryje, gdyby ludzie szukali sie tylko ze wzgledu na charakter i wyzsze wartosci, to nie było by tyle samotnych matek i dzieci w domach dziecka, smutna prawda kurestrwo jest i bedzie na czasie

Gość niewyżyty Levviatan
te które się kurwią powinny być w jakiś sposób naznaczane żeby facet wiedział w co się pcha, powinno to także dotyczyć mężczyzn 🖐️

Gość te do kochania są towarem
deficytowym wlasnie dlatego, ze chcecie je traktowac tak, jak te drugie, a oczym swidczy slowo "towar". albo mieć i jedną i drugą. a normalna kobieta na to nie pojdzie

Gość czego pragniesz
same sie tak traktujecie ,w dzisiejszych czasach kazda dupy nadstawi bez uczucia byle sobie byt polepszyć

Gość Dorottaaa
Nie wmówisz mi, że faceci w dzisiejszych czasach patrzą na piękne serce. Każdy myśli o jednym, tego nie da się ukryć. Widać to po prostu. Najważniejsze żeby było można pomacać, etc. Wiadomo do czego każdy dąży. Później, może około 30 facet zmienia swoje zdanie i zapala mu się lampka, że trzeba zacząć szukać normalnej dziewczyny, bo przecież obiad by się chciało zjeść.

Gość niewyżyty Levviatan
bądźmy obiektywni, faceci wcale nie muszą brać jeśli kobieta nadstawia dupy, a to że chcą to ich sprawa 🖐️

nie ma co zbednie pierdolic, ciezko sie jest znalezc ludziom na swiecie, nie ma zlotej recepty, zreszta widac po naszych czasach ze ludziom nie zalezy na noormalnych relacjach, zawsze szukaja sobie na sile problemow,

Gość czego pragniesz
tak masz rację ,ale faceci szybciej wyzbyli sie złudzeń ,ze moze być inaczej patrząc co się dzieje w tym temacie

to jest madre stwierdzenie z tym braniem wszystkiego do łozka :D to ze tirowki stoja przy drodze nie oznacza ze ja tez tam musze zajezdzac :D

Gość Dorottaaa
Wiem, wiem... nie każdy taki jest, ale trzeba przyznać, że niestety świat się kręci wokół tego. Jeśli jest jakaś kobieta, która ma więcej w głowie to moim zdaniem faceci się też trochę boją. Najlepiej żeby była głupiutka, dla takiej nie trzeba się starać, zabierze ją na Maderę i jest jego.

Gość infernos
jak ci ładna nadstawi to co nie wezmiesz ? nie rozsmieszaj mnie

Gość niewyżyty Levviatan
nie mierz wszystkich swoją miarą 🖐️ co mi z mechanicznych ruchów jeśli nie będzie uczucia i emocji pomiędzy nami? nie jestem jakimś pierdolonym zwierzęciem 🖐️

Gość infernos
chyba ,ze chory jesteś albo pedał

Gość infernos
a to ty tlko ruchasz jak sa uczucia ,aha yhmmmmmmm to fajnie masz :-D

bedac w stałym zwiazku po co mam brac? zreszta pojawila sie ostatnio gruzlica przenoszona droga płciowa czego dawno nie było, wiec zacznijcie luzowac ludzie z tym przygodnym seksem, mimo ze jest 21 wiek to jest gorzej pod tym wzgledem jak tam za komuny :D

Gość infernos
widze ,ze tu same frajerstwo ,al co się mozna spodziewac po tym forum

Gość niewyżyty Levviatan
jeśli nie ma uczucia pomiędzy dwoma osobami to taki seks jest bardziej urozmaiconą formą masturbacji :D ty pewnie wyruchałbyś wszystko co nie ucieka na drzewo, podczłowieku :classic_cool:

Gość jarkaa22
gadacie 3 po 3,ja byłam jedna i drugą,za młodu do ruchania a teraz gdy mam meza do kochania,bo zycie jest po to aby z niego krozystac

sami sobie wychowujecie takie zony, ruchu ruchu tam ruchu tu i nastepna, znacie takie powiedzenie ze z kadej kobiety mozna zrobic dziwke ale z zadnej dizwki nie zrobisz juz kobiety? :D no własnie, jak jest okazja to wyruchac naiwna nastolatke to nie jest zaden grzech, chuj z tym ze zostanie potem ona sama z tym dzieckiem szukajac pol zycia jelenia ktory moze zlituje sie nad nia, zreszta wiekszosc małzenstw zawierana jest przez wpadki(pewnei na dyskotece) to o czym tu gadka...

Gość infernos
nie chodzi o to czy wszystko ,ale twoja babe jak by była ładna to pewnie tez wyruchałbym i to w czasie kiedy jej naiwny frajer wypisuje bzdety o sexe z uczuciem :-D

Gość niewyżyty Levviatan
wyruchałbyś, na pewno by ci się dała :D a teraz biegiem do gimnazjum :classic_cool:

jarkaa chcesz mi powiedzec ze sie zmienilas? nie rozsmieszaj mnie, przy pierwszej lepszej okazji puscisz go kantem z innym:D a wiesz dlaczego? bo juz wiesz jak i ze to az tak nie boli, w koncu sama przyznalas bylas tez ta druga :D