Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego pragniesz

są kobiety które

Polecane posty

Gość Dorottaaa
Korzystajmy z życia, ale z poszanowaniem. Faceci do seksu podchodzą mechanicznie, tak mi się bynajmniej wydaję, coraz to więcej kobiet myśli w sposób podobny. Ja robotem nie jestem, a po takich praktykach omijałabym lustro ze wstydu. Nawet jeśli zdarzy mi się zbyt szybkie okazanie uczuć do nowo-poznanego faceta, jest mi trochę wstyd.

Gość infernos
o widzisz i tu wychodzi cała twoja naiwność widac chłopcze ,ze zycia nie znasz ,albo znasz je tylko z takiej strony jak chcesz znać ,biedny jestes w swojej naiwności ale zyczę ci zeby wybranka cie nie rozczarowała

Gość niewyżyty Levviatan
widocznie moje życie wygląda zupełnie inaczej niż twoje 🖐️

Gość infernos
napewno tak jest,dlatego ja rucham dziewczyny takich frajerów jak ty ,a ty w tym czasie myslisz ,ze kazda ale twoja nie ,i tak to zostawmy bo nudno by b yło gdyby było inaczej :-D i nie spinaj sie za frajera ale niestety na takiego wychodzisz

Gość don corleone za10 zł
ale ty sie chwalisz czy zalisz infernos? chcesz mi powiedziec ze ruchasz panienki na lewo i prawo i to jest ok? doskonale wiem jakie potrafia byc pewne kobiety, ale ocenianie wszystkich swoja miara jest co najmniej dziwne :D

Gość infernos
tu się nie ma czym chwalić ,to jest dzisiejsza rzeczywistość,ale ty mozesz podać sobie ręke z kolego wyżej ,alleluja i do przodu :-D

Gość dobrze powiedziane
tych pierewszych coraz mniej... a co wiecej, to kobieta (jak i facet) sami wybieraja, do czego sie w zyciu nadaja

Gość don corleone za10 zł
nikomu stad nie podam reki bo pewnie jezdizice teraz na recznym a pierdolice jak potłuczeni