Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

straszna przykrość!!:(

Polecane posty

Twoj facet chciał Ci dac delikatnie do zrozumienia, że się po prostu zmieniłaś, odbierz to jako troskę o Twoje zdrowie, bo masz nadwage, co jest niezdrowe dla Twojego ciała i ducha :) i nie miałcz ze sie nie da, bo się da, 5 posiłków, duzo wody i ogranicz węglowodany, smażone potrawy i jedzenie po 18, oczywiście zero słodkiego.

Gość ale co on ma poradzić
Dopiero co pisalas że przytylas 7 kg a teraz wychodzi że 6, A jakie masz wymiary?

Gość ziziiiitrre
ojjj bierz się za siebie póki jeszcze czas....

wszystko mi idzie w brzuch i to mu przeszkadza ogolnie jestem proporcjonalna ale brzuch mam duzy i to jest najgorsze nie wiem jak mam sie go pozbyc bo to miejsce jest najtrudniejsze wiembo juz sie odchudzalalam i z wszystkiego mi spadalo tylko nie z brzucha

Gość aaaaaa luska
Rob duzo brzuszkow i dieta ..

jest dużo ćwiczeń na brzuch, np 6 weidera, naprawde jak będziesz systematycznie ćwiczyć, to schudniesz.Wazna jest dieta, nie głodzenie się tylko racjonalne odżywianie, musisz wziąść się w garść, masz stan przed otyłością, to jest dla Ciebie niebezpieczne!

Tak wzmacniaja miesnie i spalaja tluszcz... na spalenie tluszczu z brzucha, brzuszki to podstawa.. Wzmacnianie miesni brzucha sprzyja nie rozpychaniu sie zoladka gdy zjesz za duzo.. ;) Wez poczytaj fachowe opinie jak splic tluszcz z brzucha i zobaczysz. ale cos mi sie zdaje ze Tobie sie za bardzo nie chce skoro juz ta metode skrytykowalas nie majac o niej pojecia

nie ze nie chce ja bardzo chce tylko slyszalam poprstu ze brzuszki na spalanie tluszczu nie sa dobre tylko tyle postawilam na bieganie i na hula hop

Tez jestem w trakcie diety i ja mam 12 kilo do zgubienia. Dolacz do forum do diety ktora ci odpowiada i bedzie lepiej i raziej ;) Ja jestem na warzywno owocowej ;))

Gość dididi/./../.
Przeciez nie przytylas przez chorobe czy tez po ciazy.Poprostu sie zaniedbalas to twoje lenistwo!!!!!!!!!!!!!!!!Wiec nie obrazaj sie tylko bierz sie za siebie bo jestes leniwa i tyle! bedziesz teraz siedziala na kafe i sie uzalala nad soba???????????????????/ Zaniedlalas sie i tyle,bierz sie za sibie a nie uzalasz sie nad soba, dobrze ci powiedzial , moze cie to zmbilizuje

ja bylam na 1300 kcal i zgubilam 13 kg takze wiem ze jezeli sie zawezme to zrzuce wiem jak mamm sie odzywiac chodzi mi bardziej o cwiczenia wlasnie zeby jak najszybciej i skutecznie spalic tluszcz napewno aerobowe

dididid owszem masz racje!! i wcale nie bede siedziec na kafee i uzalac sie nad soboa nie mam wcale takiego zamaiaru owszem dostalam niezlego kopniaka i moze dobrze ze mi powiedzial wiem co o mnie mysli postanowilam tu napisac bo poprostu potrzebaowalam sie komus wygadac co mi na sercu lezy i nie chodzi o moje odchudzanie tylko w jaki sposob osoba ktora kocham powiedziala mi o tym ...bo wcale nie musial mi tego w zlosci mowic w taki sposob mogl;ismy normalnie pogadac a nie wyrzucac

Gość ahahahc
Nie chcę Ci nic mówić, ale faktycznie lekka to nie jesteś. Przy tym wzroście powinnaś ważyć 57 kg, czyli masz prawie 20 kg nadwagi! to mało? ja się nie dziwię, że facet w końcu nie wytrzymał i coś Ci nagadał. Każdy chce mieć atrakcyjnego partnera.

Gość Asdddhhh aska
Zastanow sie co sprowokowalo to w jaki sposob powiedzial bo przeciez nie siedzial spokojnie na kanapie i nagle nie wstal i na ciebie krzyczal o tym.. Co bylo przed, klociliscie sie, sprzeczaliscie sie , moze uzalalas sie jaka jestes gruba i i nie wutrzumal.. zadtanow sie i nie bierz tego tak do siebie

nie przejmuj się tak tymi złośliwościami,jeśli chcesz schudnąć to tylko dla siebie a nie dla tego dupka

Gość faktycznie ważysz sporo
i ważyłaś sporo wcześniej, a teraz jak Ci jeszcze doszedł tłuszcz na brzuchu to musisz wyglądać naprawdę nieciekawie w sumie sprawdza się stara zasada, nie bierz laski która już jest pulchna bo na pewno się roztyje jeszcze bardziej :p

jesuuu mam nadwage wiem o tym zle sie z tym czuje zdaje sobie sprawe !! juz nie oceniajcie mnie nie znajac mnie koniec tematu biore sie za siebie i tyle!! dzieki za komentarze czesc

Gość nie jest za dobrze
Ja przy tym wzroście ważę 56 czyli 20 kilo mniej i wcale się nie czuję szczupło. Marzy mi się tak 52 nawet 50... Troche sie nie dziwie, ze Twoj facet Cię krytykuje

Gość Autorka zamnknęła temat
to sie zlazły ciutra po 50 kilo skóry i kości i zaczęły puszenie

ciasteczkowa mi - chyba według Ciebie, ja ważyłam 52 przy wzroście 165 i wyglądałam jak dziewczynka z obozu.Zależy jak się komu rozkładają kg.

Gość Autorka zamnknęła temat
liczą się wymiary i wygląd

dziewczyno, nie słuchaj tych co każą ci 20 kilo schudnąc :D Masz deko za duzo, ale zrzucenie 7- 10 kilo wystarczy. Więcej nie chudnij.

widocznie ma racje. schudnij. Myslisz że jak już jest narzeczonym to możesz sie zapuścic h*j wie jak?